Clinique Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder

Ik heb er last van en ik weet dat ik niet de enige ben. Het liefst had ik ook een mooie egale huid gehad, maar behalve acné is mijn huid ook gewoon heel erg rood. Een rode huid kan komen door door stress, het klimaat, rosacea of cosmetische behandelingen. Ikzelf heb van nature gewoon een iets rodere huid, vooral op mijn neus en wangen. Wanneer ik foundation koop, vind ik het ’t belangrijkst dat deze dekkend genoeg is voor mijn rode huid. Maar vaak pakt een goed dekkende foundation dan heel erg cakey uit, wat er allerminst natuurlijk uitziet. Een poeder als foundation gebruik ik niet, want hoewel dat natuurlijk oogt, dekt een poeder simpelweg niet genoeg.

Maar Clinique heeft nu de Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder (had de naam nog lange gekund?) uitgebracht, die beloofd de roodheid in je gezicht aanzienlijk te verminderen. Toen ik over dit nieuwe product hoorde, wilde ik het direct testen. Zullen mijn rode konen dan eindelijk verleden tijd zijn?

Image Hosted by ImageShack.us De poeder komt in een compacte, shiny ronde doos. Ik vind het zelf mooi ogen, maar kijk wel uit met vette vingers. Het deksel is net een spiegel!

Image Hosted by ImageShack.us De binnenkant van de doos is wit en aan de binnenzijde van het deksel zit een handig spiegeltje. Wanneer je het doosje opent, komt er gelijk een poeder tevoorschijn, maar onder deze poeder zit ook nog een kwastje verstopt.

Image Hosted by ImageShack.us De kwast is best zacht, maar irriteert op mijn huid toch wel een beetje. Sowieso vind ik zulke platte kwastjes nooit heel makkelijk werken, een grote poeder kwast werkt naar mijn mening het fijnst. Maar wanneer je deze poeder in je tas hebt zitten, is het bijgeleverde kwastje prima om snel even je poeder in de wc van school of werk bij te werken.

Image Hosted by ImageShack.us De poeder zelf is.. geel!? Dat de poeder een kleurtje heeft verraste me niet, maar ik had zelf eerder gedacht aan een tint die meer de groene kant op gaat. Clinique zegt de poeder met gele kleur op maat te hebben ontwikkeld, zodat hij perfect aansluit bij de huid en roodheid egaliseert en neutraliseert.

Image Hosted by ImageShack.us Yep, it’s defenitely yellow! De poeder zelf voelt erg zacht aan en zelfs een beetje romig aan.

Image Hosted by ImageShack.us
Maar werkt het ook? Hier zie je een stuk van mijn gezicht zonder gezichtsmake-up…

Image Hosted by ImageShack.us
…En hier heb ik de poeder aangebracht.
Image Hosted by ImageShack.us Op de foto draag ik geen make-up, alleen de Clinique Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder. Ikzelf was echt verrast door de poeder, de roodheid uit mijn gezicht is echt minder en het ziet er natuurlijk uit.

Ik vind de Clinique Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder een heel goed alternatief voor meiden die roodheid in hun gezicht hebben, maar geen vloeibare foundation willen gebruiken. Ikzelf vind de poeder ook heel prettig wanneer ik ’s ochtends wat minder tijd voor mijn make-up heb. Door de poeder verdwijnen de ergste roodheden uit mijn gezicht, zonder dat ik er veel tijd in hoef te steken.

Wanneer je acné hebt, raad ik aan nog wel wat concealer te gebruiken om puistjes te camoufleren. Ikzelf camoufleer eerst de ergste pukkeltjes met concealer en breng dan een laagje poeder van Clinique aan. Het oogt natuurlijk en je bent er niet veel tijd aan kwijt. Het werkt trouwens ook om de poeder over je normale foundation en concealer aan te brengen, om net dat extra beetje rode huid wat nog zichtbaar was te camoufleren.

Verwacht niet van deze poeder dat hij je huid volledig egaliseert. Wanneer je opzoek bent naar een product die écht je hele gezicht glad en egaal maakt, dan raad ik je een goed dekkende vloeibare foundation aan.

De poeder is vanaf deze maand te koop en kost €31. Kijk voor meer informatie en verkoopadressen op www.clinique.nl


Reacties

Door Laura op 4 oktober 2010 14:16

Mooi resultaat! Wel prijzig helaas..

[Beantwoorden]


Door nina op 4 oktober 2010 14:16

ziet er inderdaad wel goed uit! Ik heb af en toe last van roodheid, maar niet vaak. Dus dan vind ik het een beetje overdreven om hier 31 euro aan uit te geven.

[Beantwoorden]


Door ais op 4 oktober 2010 14:19

wat zijn je wenkbrouwen mooi veer!

[Beantwoorden]


Door Eline op 4 oktober 2010 14:23

Bij mij doet deze poeder helemaal niks dus ik heb mijn zus er maar gelukkig mee gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Sabje op 4 oktober 2010 14:26

Je ziet duidelijk verschil!!! Mijn huis is donker dus denk niet dat het bij mij gaat helpen maar ik heb dus ook vaak last van rode wangetjes en gebruik een groene concealer stick.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 4 oktober 2010 14:28

Klinkt goed zeg, je ziet ook inderdaad duidelijk verschil!
Wel jammer dat het een beetje prijzig is, maargoed. Daar is niks aan te doen :)!

[Beantwoorden]


Door Felicia op 4 oktober 2010 14:28

Ik heb inderdaad ook last van roodheid op mijn wangen en neus, misschien deze poeder dan maar eens uitproberen.
Leuk artikel :).

[Beantwoorden]


Door Lee; op 4 oktober 2010 14:29

Wat fijn dat deze poeder voor jou zo goed werkt! Ik zou het zelf niet kopen vanwege de prijs, maar het resultaat mag er zijn ;)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 4 oktober 2010 14:35

Mooi resultaat zeg! (:

[Beantwoorden]


Door lin op 4 oktober 2010 14:37

Wow dat is wel een goed resultaat! Wat ziet jouw huid er trouwens goed uit! Ik zie helemaal geen puistjes.:)

[Beantwoorden]


Door Sabine op 4 oktober 2010 14:40

Ik vind het resultaat mooi! heel natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door charile op 4 oktober 2010 14:48

Wauww het resultaat is echt mooi bij jou geworden!
En je huid ziet er super mooi uit, echt heel natuurlijk!
xx

[Beantwoorden]


Door Sanne op 4 oktober 2010 14:48

Ziet er wel goed uit ik heb zelf ook een beetje een rode huid op mijn wangen en neus, maar ik heb ook een hele droge huid en dan zie je bij mij heel snel schilfers als ik poeder gebruik. Is dat denk je ook bij dit product zo?

[Beantwoorden]


Door Jo-Ann op 4 oktober 2010 14:53

Wow!
het werkt echt.
maar, ik heb er geen last van.
dus ook niet nodig.
wat betreft acné.. ik heb wel wat pukkeltjes.
maar dat vind ik geen ramp.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 4 oktober 2010 15:15

Ziet er goed uit! Bij mij is het altijd rood om mn neus :(

[Beantwoorden]


Door Esther op 4 oktober 2010 15:16

Heb zelf geen last van rode huid dus heb dit niet nodig. Wellicht heb je gewoon een te snelle doorbloeding?

[Beantwoorden]


Door Teddy op 4 oktober 2010 15:18

Ziet er echt goed uit! Bij mij zijn mijn wangen ook altijd rood.

[Beantwoorden]


Door Samanthaa op 4 oktober 2010 15:37

super goed!
ik heb geen roodheid op mijn gezicht,(gelukkig:0 )
maar heel mooi!
xoxox

[Beantwoorden]


Door Esmee op 4 oktober 2010 15:55

Ziet er uit als een mooi product. Ik gebruik zelf e.l.f. complexion perfection powder. Geeft bij mij een erg mooi resultaat en gezien mijn budget zal ik het voorlopig toch bij het goedkopere product moeten houden!

[Beantwoorden]


Door Lisan (beauty-princess) op 4 oktober 2010 16:02

dat klinkt goed, ziet er ook goed uit! Ik heb meer last van rode vlekjes dan echt roodheid zeg maar. x

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 4 oktober 2010 16:07

Prijzig maar klinkt wel goed! Ik ben helaas ook ‘gezegend’ met een rode huid. Jouw huid ziet er trouwens wel goed uit hoor!

[Beantwoorden]


Door tosca op 4 oktober 2010 16:09

Goedkoper alternatief is de poeder van dr. van der hoog! Werkt (bij mij) ook heel goed en is geloof ik maar 7 euro!

[Beantwoorden]

Souad antwoordt op 26 augustus 2013 om 15:26:

is dat echt een poeder of een creme?

[Beantwoorden]


Door Josephine op 4 oktober 2010 16:13

Hmm, jammer van de prijs maar hij klinkt wel erg goed! Het is trouwens de deksel ipv het deksel ;)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 4 oktober 2010 16:38

@lin: ik fotografeer de goede kant van mijn gezicht, de andere kant zit vol met pukkels helaas :S

[Beantwoorden]


Door Lara op 4 oktober 2010 16:42

Je ziet meteen het verschil! alleen jammer dat ie zo duur is… weet je misschien een ander merk waar ze ook zo’n soort poeder verkopen?

[Beantwoorden]


Door Denise, JustPink op 4 oktober 2010 16:43

Oh je ziet echt verschil! Het is doosje ziet er echt mooi uit, zo nieuw :D

[Beantwoorden]


Door Ava op 4 oktober 2010 16:54

zie je wel, zonder make-up ben je ook mooi!
de poeder is mooi, maar wel prijzig!
xoxo

[Beantwoorden]


Door Lindsey op 4 oktober 2010 17:04

Ziet er goed uit! Heel natuurlijk ook.
Alleen is de poeder niet goedkoop…

[Beantwoorden]


Door lisanne op 4 oktober 2010 17:11

Je kan idd zien dat het helpt!! Mooi!

[Beantwoorden]


Door Caitlin op 4 oktober 2010 17:18

Mooie poeder want ik heb er ook wel last van maar wel een beetje duur.

[Beantwoorden]


Door lauraa op 4 oktober 2010 17:18

ziet er mooi uit! ik zie trouwens geen acne?

[Beantwoorden]


Door Isabel op 4 oktober 2010 18:12

Ziet er goed uit, maar ik heb niet echt last van een rode huid.

[Beantwoorden]


Door Marijke op 4 oktober 2010 18:14

ziet er goed uit! Mooi resultaat!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 4 oktober 2010 18:27

Mooi! maar wel duur!

[Beantwoorden]


Door Ellyg op 4 oktober 2010 19:11

Lijkt me toch wel ideaal! Ik heb zelf knalrode wangen en gebruik een groene concealer onder mijn vloeibare foundation, maar soms heb ik gewoon geen zin om me helemaal vol te smeren, zou deze dan geschikt zijn vraag ik me af?

[Beantwoorden]


Door Anne op 4 oktober 2010 19:48

je ziet wel echt verschil.. Maar je ziet nog wel dat je huid een beetje rood is.
Zelf is de prijs wel erg aan de rode kant.
Ik heb zelf geen rode huid,maar een droge. En ik doe gewoon elke ochtend een dagcrème op. Dat werkt ook echt super goed! :)

xx

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 4 oktober 2010 20:06

@lauraa: De puistjes zitten eigenlijk alleen aan de andere kant van mn gezicht

[Beantwoorden]


Door Rachel op 4 oktober 2010 20:08

Ik vind het wel erg duur, en zoveel verschil zie ik niet, of ligt dat aan mij .. :$

[Beantwoorden]


Door charlie op 4 oktober 2010 20:37

check je formspringggggg

[Beantwoorden]


Door Milou op 4 oktober 2010 23:03

Ik heb ook altijd rode vlekjes! Hij ziet er wel goed uit! Wel wat aan de prijzige kant helaas!

[Beantwoorden]


Door Hinke op 5 oktober 2010 06:34

Ik zie het verschil niet echt:$
En het is best duur.

[Beantwoorden]


Door Tessa BD op 5 oktober 2010 07:58

die dingen werken idd wel, een vriendin van miij gebruikt de groene primer van l’oreal secrets (douglas) en wat een verschil! na een minuut trekt de roodheid helemaal uit haar gezicht

[Beantwoorden]


Door Freya op 5 oktober 2010 09:06

Dat ziet er goed uit!
Ik heb ook last van een rood/witte huid en ben ook altijd op zoek naar producten die de roodheid uit mn gezicht halen.
Helaas wel een duur spulletje, dus dat word sparen ;).

[Beantwoorden]


Door Wendy op 5 oktober 2010 09:44

Mooi! Mooie huid heb je ook op die laatste foto. Misschien stomme vraag maar is daar dan maar 1kleur in? Als je een donkerder huid hebt dan jij zie je hem dan niet zitten?

[Beantwoorden]


Door Elise op 5 oktober 2010 10:04

Oooh ik heb ook zo’n last van roodheid! Ik bloos ook heel snel. Ik heb me bij MAC een goede foundation laten aanmeten hiervoor. Maar deze poeder ziet er ook erg goed uit, ik denk dat ik hem ook ga halen om te gebruiken als finishing powder. Dat hij geel is, verbaast me trouwens niet zo. Bij MAC vertelden ze mij dat ik een huid met gele ondertonen heb (terwijl mijn gezicht wit en rood is!), dus door zo’n poeder kleurt je gezicht beter bij je hals en decolleté, denk ik :)

[Beantwoorden]


Door lena op 5 oktober 2010 13:38

hee vera !
ik wil binnenkort deze set met kwasten bestellen : http://www.zoeva-shop.de/pinsel-sets/basic-pinsel-set-12tlg/a-123594/ . weet jij of dat een goeie kwaliteit is en welke kwast eigenlijk waar voor is? kusjess

[Beantwoorden]


Door Melissa op 5 oktober 2010 15:39

Goed poedertje zo te zien! Ik zie zeker verschil met voor en na. :) Goed spul blijkbaar voor mensen met een rode huid. Ik heb zelf soms een rode huid, soms niet. Met een beetje foundation en poeder is het ergste meestal wel weg. ;)

[Beantwoorden]


Door jana op 5 oktober 2010 20:19

Zoow veat!
je puistjes zijn duidelijk vermindert!

xxxx talkinbeauty.nl.tt

[Beantwoorden]


Door homepage op 16 maart 2013 19:48

Very nice post. I simply stumbled upon your weblog and wished to say
that I have truly loved browsing your blog posts. In any case I will be subscribing for your
feed and I’m hoping you write again soon!

[Beantwoorden]