Ready, Steady… Essence & Go

Image Hosted by ImageShack.us
Zoals ik jullie gister al vertelde, heb ik een aantal leuke budget make-upjes gekocht. Essence heeft een aantal leuke (nieuwe) producten die ik graag eens wilde testen, en een tijdje geleden na lang nadenken eindelijk kocht. Want toen ik net begon met make-up was er één ding bekend: Essence make-up is slecht. Maar eigenlijk vind ik dat best meevallen. Vandaag mijn review van de Colour & Go nagellak, de Black Mania Eyeliner en de Colour & Shine Eyeshadow.

Image Hosted by ImageShack.us Toen mijn oog op deze nagellak viel, wist ik gelijk dat ik hem moest hebben. Choose Me! kostte €1.29, heeft een hele mooie blauwe kleur, en door de vele glittertjes die erin zitten was ik erg benieuwd wat voor effect deze lak op mijn nagels zou hebben.

Image Hosted by ImageShack.us De nagellak in gewoon licht.

Image Hosted by ImageShack.us De nagellak in zonlicht. Wat is deze nagellak schitterend! Er zitten allemaal mooie blauwe en groene glitters in. Ik moest gelijk aan een zonnige dag op een hagelwit strand met een heldere oceaan in het zicht denken. Ik ben echt onwijs verrast door deze schitterende nagellak. Ik dacht wel dat hij mooi zou zijn, maar zo mooi? En voor zo’n lage prijs? Echt een must-have!

Essence Colour & Go nagellak Choose Me! €1.29


Image Hosted by ImageShack.us
Ik was al een tijdje nieuwsgierig naar de Black Mania eyeliner. En hoewel ik geen goede ervaring met essence eyeliners in pen-vorm heb (ze zijn allemaal zo waterig!) ,won mijn nieuwsgierigheid het van mijn verstand en nam ik de eyeliner voor €2.79 mee.

Image Hosted by ImageShack.us
De eyeliner komt in een soort schuin afgesneden stift. De vorm vond ik best apart, maar het zag er wel uit als iets wat fijn zou kunnen werken.

Image Hosted by ImageShack.us
En ik was er al bang voor, de eyeliner is verschrikkelijk waterig! Waar ik had gehoopt met deze eyeliner een diep zwart lijntje te kunnen creëren sloeg ik de plank helemaal mis. Dit is het resultaat ; twee waterige lijntjes…

Essence Black Mania Eyeliner €2.79


Image Hosted by ImageShack.us Oei, wat wilde ik deze oogschaduw graag hebben! Gebakken oogschaduws zien er altijd zo mooi uit (hoewel nergens op de verpakking staat dat deze oogschaduw gebakken is…) €2.50 kostte deze Colour & Shine Eyeshadow in de lichtbruine kleur 02 Stage Beauty.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Issienietmooooi? In de oogschaduw zitten allemaal kleine gouden glittertjes, heel mooi.

Image Hosted by ImageShack.us
De swatch lijkt misschien niet zo heel denderend, maar hij bevat echt veel pigment. Je kunt de oogschaduw ook heel goed nat aanbrengen (een paar druppels water op je oogschaduwkwast doen, voordat je de kwast in de oogschaduw dipt), wat de oogschaduw nog intenser maakt.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us Hier draag ik de oogschaduw op mijn bewegend ooglid, met in de arkadeboog een donkerdere kleur bruin uit het 88 warm palette. Het ‘zwarte’ lijntje is met de Black Mania Eyeliner gezet.

Essence Colour & Shine Eyeshadow 02 Stage Beauty €2.49

De gebakken oogschaduws waren er in nog meer tinten. Ook in een hele mooie donker bruine kleur, die goed met Stage Beauty gecombineerd kan worden (deze was helaas op in Arnhem, anders had ik hem ook gekocht). En omdat ik zo enthousiast ben over het Colour & Go nagellakje, heb ik nog 4 mooie kleurtjes uitgezocht. Daar kunnen jullie dus nog swatches van verwachten!

Essence wordt verkocht bij Kruidvat.


Reacties

Door Esther op 20 september 2010 14:06

ik heb het nagellakje ook, prachtig issie :D heb ‘m alleen nog nooit opgehad. :’)

de baked eyeshadows zien er ook wel veelbelovend uit :D

[Beantwoorden]


Door nora op 20 september 2010 14:18

Haha “zwart lijntje”beetje jammer , vind de oogschaduw wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Kaat op 20 september 2010 14:22

Die eyeliner heb ik dus ook gekocht, vorige week zaterdag. Ik heb er echt spijt van! Ik dacht op het begin ; oke, hij is niet zo duidelijk maar dat verbetert misschien nog. Echt niet! Ik heb er wel spijt van hoor. Die afgesneden top vind ik ook niet echt handig, ik heb hem altijd verkeerd vast.

Welke eyeliner(s) raadt jij aan?

[Beantwoorden]


Door Kaat op 20 september 2010 14:22

Oja, die baked oogschaduw zie ik ook wel zitten! :p

[Beantwoorden]


Door Aquilance op 20 september 2010 14:36

Vind die nagellak echt super mooi. Vond de oogschaduw wat te duur voor essence oogschaduw, en aangezien ik al zo’n zelfde kleurtje van collistar heb.. Misschien toch maar eens proberen.

[Beantwoorden]


Door hoi. op 20 september 2010 14:42

Ik heb die oogschaduw ook (AA’)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 20 september 2010 14:47

De nagellak en de oogschaduw vind ik prachtig :D!
En dat voor een mooi laag prijsje, had ik echt niet verwacht!
Wel jammer van de eyeliner pen, dat ie helemaal niet goed zwart is.. :(!

[Beantwoorden]


Door Milou op 20 september 2010 14:48

Ik heb vandaag ook een lakje van deze lijn gekocht, donkerbruin met subiele glittertjes… echt prachtig!!! Is ook nieuw.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 20 september 2010 14:49

wta raar dat die eyeliners zo zijn. Bij mij zijn ze hartstikke zwart en niet waterig.

[Beantwoorden]


Door Marianne op 20 september 2010 14:57

Die baked oogschaduw is echt mooi!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 20 september 2010 14:58

Hihi, dat lakje heb ik echt al heel erg vaak voorbij zien komen, maar het is gewoon een prachtig kleurtje! Echt jammer van de eyeliner, anders zou die erg fijn zijn geweest. En die baked eyeshadows.. me wants! Heb ze hier nog niet zien liggen :(

[Beantwoorden]


Door nina op 20 september 2010 15:02

het nagellakje is inderdaad erg mooi! Ik zag dat er inderdaad veel leuke nieuwe kleurtjes bij gekomen zijn, dus ik ben benieuwd naar de swatches van je andere nagellakjes. Jammer van die eyeliner, ik had er wel meer van verwacht eigenlijk. En die baked eyeshadow, wauw! Ik zag ook een hele mooie blauwe kleur liggen, dus misschien dat ik die wel ga halen.

[Beantwoorden]


Door Sabje op 20 september 2010 15:02

Essence vind ik een super merk voor tieners van 11 tot 15.
Vaak wil je op die leeftijd toch wel make up dragen maar niet zo heftig.
Dus voor hun is dit erg raadzaam. Plus dat het onwijs goedkoop is. En sommige podukten kan je ook gewoon halen als je snel een bepaalde kleur lipstick wil voor 1malig ofzo maar niet teveel uit wil geven.

[Beantwoorden]


Door Romy op 20 september 2010 15:06

die kleur van dat lakje is echt super!
ik koop de colour&go lakjes alleen niet meer, want ik had er 2 en die werden na een maandje heel erg stroperig zodat je er niet meer mee kon lakken :S
die eyeliner pen had ik ook, maar bij mij was hij super zwart en helemaal niet waterig! vreemd :P

xx

[Beantwoorden]


Door Samantha op 20 september 2010 15:06

!!!!!!!!!!!!!!!!!!
die eyeliner heb ik ook!
alleen die van mij is helemaal niet waterig///
!
mooie nagellak en oogschaduw!
x

[Beantwoorden]


Door Dees op 20 september 2010 15:08

Wauw die Oogschaduw is echt zo mooi !
Geeft ze echt een zomersetint ;’] .
Jammer van die eyeliner :(

[Beantwoorden]


Door Eva op 20 september 2010 15:13

Ik ben misschien een beetje een te erge budget freak (nogal logisch met mijn leeftijd) en ik HOUD van essence nagellak en nagellak spulletjes. Gewoon omdat het goedkoop is en het leuke dingetjes heeft :D

Jammer van de eyeliner maar die oogschaduw is zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 20 september 2010 15:14

aaah die nagellak is zó leuk ! en de oogschaduw oook;D

[Beantwoorden]


Door Miranda op 20 september 2010 15:15

Mooie nagellak (A) En de oogschaduw is ook erg mooi:D

[Beantwoorden]


Door Amanda op 20 september 2010 15:18

Die nagellak wil ik ook en die oogschaduw ook! Ben zelf ook erg voorzichtig als het gaat om Essence

[Beantwoorden]


Door Jaccotine op 20 september 2010 15:19

Die nagellak is echt heel erg mooi! Ik heb die ook. En die oogschaduw ziet er ook heel mooi uit.
Wel jammer van die eyeliner.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 20 september 2010 15:20

Dat lakje is erg mooi en de oogschaduw ook :D

[Beantwoorden]


Door fabxx op 20 september 2010 15:24

supper mooie nagellak en oogschaduw

[Beantwoorden]


Door Chayenne F op 20 september 2010 15:27

Die eyeliner is 3x niks zo te zien. De rest is wel het proberen waard zo te zien.

[Beantwoorden]


Door Benthe op 20 september 2010 15:38

Het nagellakjes is leeeuk! De oogschaduw is best goed gepigmenteerd voor die prijs, de kleur is niet echt mijn ding, maar er zijn nog andere kleuren dus die gaan we proberen!

[Beantwoorden]


Door D. op 20 september 2010 15:39

Wat raar dat die van jou zo waterig is, mijn vriendin heeft hem ook maar bij haar is dat zo niet zo. xD

[Beantwoorden]


Door Martine op 20 september 2010 15:39

wow, die nagelak is echt cool , net als de oogschaduw.
Jammer, van de eyeliner.
Hij is echt heel waterig

[Beantwoorden]


Door Sharon op 20 september 2010 15:42

NU MOET IK ECHT DIE BLAUWE HEBBEN. Die is zooooooooooooooooo geweldig :D Jammer van die eyeliner, wel heel erg slecht haha :P En die baked eyeshadow is echt eyecandy <3 Heb echt heeeel lang voor het schap gestaan maar heb uiteindelijk toch niet gekocht omdat ik haast geen oogschaduw draag :$

[Beantwoorden]


Door Loeder op 20 september 2010 15:45

Mooie spulletjes zeg!

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 20 september 2010 15:50

Die nagellak is heel erg pretty! Ik gebruik trouwens altijd eyeliner van Essence (alleen een andere dan die jij hebt) en daar ben ik erg tevreden over. Die is ook een stuk minder waterig als deze. Misschien kun je die eens proberen?

[Beantwoorden]


Door Roos op 20 september 2010 15:53

heeeee, vera
ik heb een vraagje,
komen er geen witte bij die nagelak als je heb aanbrengt?

ik vind hem super moooi!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 20 september 2010 15:54

Ik krijg nu echt zin om make-upjes te gaan kopen! (A) Die oogschaduw en nagellak zijn ehct pretty, maar die eyeliner idd echt niet!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Bonnie op 20 september 2010 15:56

Het lakje is echt supermooi! :)

[Beantwoorden]


Door Angelique op 20 september 2010 16:02

Ontzettend mooi lakje!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 20 september 2010 16:03

love that nailpolish!

[Beantwoorden]


Door marjolein op 20 september 2010 16:03

Joepiejee:)
No way dat ik nog met lege hadnen van de kruidvat kom. Die oogschaduw is zooo mooi! De andere kleuren ook trouwens.

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 20 september 2010 16:06

@Kaat: de ‘gewone’ vloeibare eyeliner van essence is wel prima. ook de eyeliners van hema vind ik erg fijn.

@Roos: witte?

[Beantwoorden]


Door kimberly op 20 september 2010 16:12

die gel liner van Essence vind ik wel fijn, maar maakt helaas ook niet helemaal ‘intens’ zwart

[Beantwoorden]


Door Frauke op 20 september 2010 16:18

Dat lakje en de oogschaduw <3 Ik heb die black mania eyeliner ook, hij geeft niet zo'n zwarte kleur helaas, en hij is na een paar weken al helemaal opgedroogd :| maar hij is wel niet waterig bij mij ^^

[Beantwoorden]


Door sanne op 20 september 2010 16:22

Ik vind t creepy dat als ik wat gekocht heb, jij het een week later op je site hebt staan :p Zoals nu met de nagellak. I love it.

Je moet de essence eyeliner pen eens proberen. Geen diepzwart, máár niet waterig en ik zet toch nooit maar 1 streepje, maar ga dr altijd een paar keer overheen. en dan issie mooi zwart!

[Beantwoorden]


Door Mariel op 20 september 2010 16:29

WAUW! Die nagellak <3

[Beantwoorden]


Door Bella op 20 september 2010 16:30

Wat jammer van die eyelinerpen! Die had zo mooi kunnen zijn.

Maar die baked eyeshadow vind ik wel heel erg mooi. Misscien toch ook maar eens een kleurtje van aanschaffen.

[Beantwoorden]


Door Denise, JustPink op 20 september 2010 16:47

Echt mooie producten! Die nagellak is echt heel mooi

[Beantwoorden]


Door Jessica S op 20 september 2010 16:51

De nagellak en de oogschaduw heb ik ook :)! alle 2 heel erg mooi en fijn vind ik :D

[Beantwoorden]


Door Marloes op 20 september 2010 17:02

Die oogschaduw heb ik vandaag toevallig ook gekocht, en ook in donkerblauw. Op de Steenstraat hadden ze nog wel de donkerbruine.

[Beantwoorden]


Door todaysfashioncouture op 20 september 2010 17:03

Die oogschaduw vind ik heel erg mooi!

Essence heeft één hele goede eyeliner en die is bestand tegen regen, tranen etc. en die is niet waterig:

Essence Eyeliner Pen extra Longlasting Black 01

Ik vind die redelijk vergelijkbaar met de eyeliners van Sephora..

[Beantwoorden]


Door Lara op 20 september 2010 17:08

ik heb die oogschaduw van essence ook gezien, maar ik vond de kleurtjes niet zo mooi eerlijk gezegt.

[Beantwoorden]


Door lauraa op 20 september 2010 17:14

WAUW! oke.. daar gaat mn geld haha ;)

[Beantwoorden]


Door michelle op 20 september 2010 17:17

Wat heb je je nagels mooi gelakt:D!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 20 september 2010 17:23

die oogschaduw is wel mooi zeg!

[Beantwoorden]


Door Suanne op 20 september 2010 17:24

Ik vind de uitspraak Essence is slecht ook niet echt waar hoor:P Vooral voor jonge beginnende met make-up is het een prima merk met leuke L.E.’s Alleen idd jammer van de eyeliner

[Beantwoorden]


Door Myrna op 20 september 2010 17:31

Die nagellak lijkt op die van OPI ‘Catch Me In Your Net’. Overigens wel een mooie kleur!

[Beantwoorden]


Door Isabel op 20 september 2010 17:39

Die eyeliner ziet er inderdaad vreselijk uit, maar die nagellak en oogschaduw zijn zoo vet (:
vooral die oogschaduw, eyecandyy<33

[Beantwoorden]


Door Nicole op 20 september 2010 17:41

Ja, die nagellak is prachtig! Ik had precies hetzelfde als jouw, die nagellak moest ik gewoon hebben! En ik heb er geen spijt van! <3

[Beantwoorden]


Door manon op 20 september 2010 17:48

essence make-up vindt ik idd ook niet zo goed ;)

[Beantwoorden]


Door Ellyg op 20 september 2010 17:52

Maar 1 opmerking, je hebt je nagels hier echt suuupernetjes gelakt, daar kan ik nog een puntje aan zuigen ;-)

[Beantwoorden]


Door Britt op 20 september 2010 17:59

Jaaa die heb ik oooook!! En I love It!!!!

[Beantwoorden]


Door sharon op 20 september 2010 18:23

Haha ‘zwarte’ lijntje :P Die nagellak is heel mooi! En de oogschaduw ziet er ook wel leuk uit!

En ik hd precies et zelfde! In het begin dacht ik: Essence, niet aan beginnen. Maar dat valt ontzettend mee!

[Beantwoorden]


Door Elisa, *.:thesweetbutterfly:.* op 20 september 2010 18:38

Die nagellak moet ik hebben!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 20 september 2010 19:05

Sommige producten van Essence (zoals de nagellak) zijn prima, maar er zitten ook ontzettend veel ‘miss’-producten tussen… De LE’s zijn over het algemeen wel goed, en ik heb ook een hele fijne roze vloeibare eyeliner uit de gewone collectie.

[Beantwoorden]


Door yasz op 20 september 2010 19:09

gaan de glitters van het lakje er wel makkelijk af?

[Beantwoorden]


Door Lola op 20 september 2010 19:32

O, ik heb een eyeliner pen van essence en die is juist gortdroog! (maar wel zwart)Verder vind ik de Colour & Go nagellak ook heel fijn, ik heb een goude<3 Essence kan oke zijn, maar de eyeshadow quattro's… NIET AAN BEGINNEN!! Die single-eyeshadows zijnmeestal wel oke, maar die quattro's zijn verschrikkelijk.

[Beantwoorden]


Door Eline op 20 september 2010 20:14

De oogschaduw is mooi!

[Beantwoorden]


Door Shirley op 20 september 2010 20:52

Normaal laat ik hier geen reactie achter, ik ben een lurker, maar ik moet even met je delen dat de pen eyeliners van Catrice wel heel goed werken en daar kun je best aardig een lijntje mee zetten. Ik heb deze in het bruin. Andere kleuren zijn zwart en extra zwart.

De metal glam eyeliners van Essence zijn echt topproducten. Ik heb ze allemaal, op de paarse en zilveren glitter eyeliner na. Mooie kleuren die lang blijven zitten! <3

[Beantwoorden]


Door Janne op 20 september 2010 20:57

mooie oogschaduw!!

[Beantwoorden]


Door Nena op 20 september 2010 22:06

Ik heb ooit een keer 3 colour to go nagellakjes gekocht en na de eerste keer gebruiken waren ze helemaal uitgedroogd. Was zo jammer want de bruine kleur is zo leuk. net of je nagels chocolaatjes zijn :(
Maar de limited editions lakjes zijn meestel wel heel goed.

[Beantwoorden]


Door Ilja op 20 september 2010 23:13

Ik heb het lakje Choose me van Essence ook (het is een dupe van een ander lakje dat ik ook heb ‘Zoya – Charla’ :-) Heel mooi! Zonde van de eyelinerpen, ziet er niet heel erg goed uit!

Liefs Ilja

[Beantwoorden]


Door Desiree op 21 september 2010 06:47

Met die eyelinerpen heb ik heel andere ervaringen (veel beter!)

[Beantwoorden]


Door Laura op 21 september 2010 11:42

Ja, die eyelinerpen heb ik poosje terug ook gekocht en ook ontzettend waterig.. Je kunt er niks mee helaas, maar toen ik hem in de winkel op mijn hand testte deed ‘ie het wel goed en op je ogen vervaagd hij helemaal

[Beantwoorden]


Door Else op 21 september 2010 12:13

echt supermooie nagellak!!

[Beantwoorden]


Door Nanda op 21 september 2010 12:58

Ik vind de oogschaduw erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Nanda op 21 september 2010 13:00

O ja, en ik ga al richting de 30, werk fulltime. Dus zou best duurdere make up kunnen kopen. Maar ik hecht daar niet zoveel waarde aan. Als het maar mooi zit en blijft. 20 euro voor bijv. een lipstick of oogschaduwtje zal ik nooit neertellen.

[Beantwoorden]


Door Roos op 21 september 2010 14:34

heeeee, vera
ik heb een vraagje,
komen er geen witte strepen bij die nagelak als je heb aanbrengt?

ik vind hem super moooi!

[Beantwoorden]


Door Lee; op 21 september 2010 17:07

Ik heb een eyeliner pen van Essence en die is echt pik en pik zwart! ;) Heb hem tijden gebruikt, alleen door water of tranen liep ie een beetje uit. Die vond ik wel echt goed hoor, voor iets van 2 euro ;) Wellicht dat je die kunt proberen

[Beantwoorden]


Door Olga op 23 september 2010 23:06

Ach, soms is het toch niet zo erg om een keer een ‘minder’ product te dragen, voor nagellak vind ik dat eigenlijk niet zo erg. dan zit ik 1 dag aan een kleurtje vast en kan hij er daarna weer af, kan ik ook meteen meer afwisselen :) xx.

[Beantwoorden]


Door Noor op 25 september 2010 11:55

ik merk dat ik de laatste tijd steeds meer producten koop die bij beautyblogs zijn langs gekomen, haha.
heb nu ook dit lakje, zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Mij ;P op 27 september 2010 15:45

Das toevallig!! Ik had op een dag ook de colour & shine en diezelfde nagellak gekocht!!! Ze zijn allebei superfijn vind ik & beautiful :)

[Beantwoorden]


Door Marlieke op 7 oktober 2010 15:53

Het lijkt me echt heel mooie oogschaduw !! Ik ga ’t zeker een keer proberen !!!

[Beantwoorden]


Door Christine op 16 oktober 2010 21:30

huh, wat apart dat die eyeliner zo slecht is! zo waterig, jeetje. catrice en essence worden toch in dezelfde fabriek gemaakt, zei mascha een keer. en IK heb dus een catrice pen-eyeliner die wel heel fijn is en niet waterig.. je zou verwachten dat ie ongeveer zo slecht is maargoed. i LOVE die oogschaduw, heb ik ook en die donkerbruine met goud ook! die nagellak is gewoonweg fantastisch! :D

[Beantwoorden]


Door Aisha op 21 december 2010 17:16

Ik heb die eyeliner vandaag gekocht, precies dezelfde. Hij is bij mij juist erg mooi zwart. En totaal niet waterig.

[Beantwoorden]


Door Maxime op 25 juli 2011 16:37

Ik heb de Colour & Shine Eyeshadow in de lichtbruine kleur (02 stage beauty) ook heb ik de donkere variant (01 fabulous) echt super mooie oogschaduw vind ik zelf ^^)

[Beantwoorden]


Door Mirte op 26 november 2011 23:00

Hahahah, ik had die nagellak gekocht en me vriendinnen noemden het zeemeerminnenkleur? -.-
Blijkbaar omdat de staart van zeemeerminnen altijd die kleur is haha, uhm oke normaal?

[Beantwoorden]