Face Of The Day: Ontgroening

Ik gebruik nooit groene oogschaduw, ik heb welgeteld één oogschaduwpalette met groene tinten in mijn stash liggen. Waarom? Het staat me gewoon niet! Green is not working for me. Hoewel ik alle kleuren van de regenboog draag, is groen gewoon geen kleur die ik bij mezelf mooi vind staan. Toen ik een tijdje terug lekker met mijn 88 matte palette aan het spelen was, besloot ik wat felle groene kleurtjes te proberen… en dit is het resultaat!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Zoals je ziet is de ooglook volledig mat en lekker fel. Ik heb de aller felste kleuren groen gebruikt voor een instant summer feeling.

Image Hosted by ImageShack.us
Full face mét matching groene nagellak (Catrice Sold Out For Ever). Ik vond het best leuk om een keertje te dragen, maar voor herhaling vatbaar vind ik deze look niet. Roze, blauw, paars, bruin, zwart, geel… Ik draag het allemaal met vreugde, maar groen is niet mijn ding.

Gebruikt gezicht:
Gosh ”touch up” concealer 1
Maybelline mineral concealer 01
Maybelline Dream Satin Liquid foundation 01
Maybelline Dream Matte Powder 02
Sans Soucis Multi Shadow Bronzing Powder 20 Gold

Gebruikt ogen:
E.l.f. Eyeshadowbase
88 matte palette
MAC Fluidline Blitz ‘n Glitz
L’Oréal Extra Volume Collagene mascara
Milani Brow Kit in Light

Zijn er kleuren oogschaduw die jij nooit draagt? Waarom niet? Omdat ze je niet staan of misschien omdat je het niet durft?


Reacties

Door Fleur op 31 juli 2010 14:34

Ik draag geen roze kleuren. Gewoonweg omdat het me niet staat: als ik roze tinten op heb, lijkt het net alsof ik 2 blauwe ogen heb! :(

[Beantwoorden]


Door Sanne op 31 juli 2010 14:48

Ik vind het serieus nog best goed staan!
Misschien een tip om donkergroene, goude oogschaduw te proberen. Ik heb ook blauwe ogen, maar dat staat me wel! ;)

[Beantwoorden]


Door Sreeny op 31 juli 2010 14:56

APPLAUS!! dit is je mooiste foto van een EOTD e-varrrrr! je maakte de foto’s eerst zodat het net leek of je droopy oogjes hebt (je snapt wel wat ik bedoel denk ik) maar dit is veel beter zo. en lekker scherp en de kleuren mooi. well done. I’m proud.

Ik draag niet graag roze/rood op mijn ogen, en wel graag goud/bronze/zilver/grijs/mosgroen/zwart/donkerpaars/donkerblauw omdat dat de kleuren zijn die ik ook vaak uitkies als ik kleding ga shoppen. vind een lijntje turkoois wel cool in de zomer maar ik draag nooit hele felle make-up. staat me vast wel, maar is gewoon niet zo mijn ding. mijn nagels daarentegen..zijn een regenboog aan kleuren. en ik houd dan wel weer van felgekleurde sneaker. sorry lange comment. zie je, we moeten maar snel eens afspreken! ;-)

[Beantwoorden]


Door Madeleine op 31 juli 2010 15:22

Mooi gemaakt maar niet echt mijn ding (:

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 31 juli 2010 15:29

Vind t je best leuk staan voor feestjes ofzo. Maar zou het zelf niet naar school of werk ofzo dragen.

[Beantwoorden]


Door tatjana op 31 juli 2010 15:39

jammer dat je het zelf niet vind staan. Ik vind juist de combi groen (wel iets minder groen als jij hebt, meer richtin leger/olijfgroen) erg mooi staan bij roodharigen!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 31 juli 2010 15:47

Wauw, ik vind het echt een prachtige look! Vind de nagellak er alleen niet bij passen, haha!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 31 juli 2010 16:04

Even denken… ik draag nooit geel.
Misschien moet je eens een diepe mosgroen proberen, met shimmertjes. Bij the body shop hebben ze een hele mooie ;)

[Beantwoorden]


Door Ilse op 31 juli 2010 16:17

het staat je juist heel goed!
ik zou niet zo snel rood dragen :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 31 juli 2010 16:34

Ik vind het wel een grappige look, niet verkeerd op gevat maar op een of andere manier vind ik het wel bij jou passen. Zwart gebruik ik niet vaak, ik heb het wel maar dan gebruik ik het voor het blenden. Ook vind ik mezelf een te vrolijk typetje op een hele zwarte oog te hebben ;)

xx Laura

Trouwens ik heb de girlz gekocht en je stond er inderdaad in :D

[Beantwoorden]


Door Raisa op 31 juli 2010 16:35

ik vindt dat groen eigenlijk super leuk bij je staan, haha.

[Beantwoorden]


Door Emma op 31 juli 2010 16:38

ik vind het je best mooi staan, deze look!
de meeste kleuren draag ik wel, zeker met licht bruin er door in de crease (bij het blenden), dan staat het ietwat alledaagser :) alleen rood vermijd ik, dat ziet er eerder ziek uit bij mij dan echt mooi

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 31 juli 2010 16:39

ik draag eigenlijk alleen bruine kleuren, dat komt omdat ik niet weet wat ik met de andere kleuren moet doen, ik vindt het allemaal heel leuk hoor wat iedereen maakt. Maar ik kan dat gewoon niet.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 31 juli 2010 17:06

Ik draag vrijwel geen groene oogschaduw, terwijl het opzich mooi bij mij staat(al zeg ik dit natuurlijk zelf). Roze draag ik ook niet heel veel, maar ik vind het wel mooi. Meestal vind ik het vrij moeilijk om een mooie roze te vinden die goed bij me past en een niet al te groot huil-effect geeft.

[Beantwoorden]


Door Vera op 31 juli 2010 17:10

Wauw die ooglook is mooi.
en het staat je eigenlijk bestwel :D

[Beantwoorden]


Door Anneke op 31 juli 2010 17:28

Ik zelf draag zelf zelden tot nooit bruintinten. Om dezelfde reden als jij; vind dat het me niet staat. Heb dezelfde haarkleur als jij, maar vind het gewoon niks voor me :P Ook blauw vind ik niks. Draag al geen blauwe topjes, alleen spijkerbroeken, maar blauw is voor mijn gevoel not done xD

Maar euh, geel en groen staat je heel fresh, zeker niks mis mee (:

[Beantwoorden]


Door Hilde op 31 juli 2010 17:32

Ik vind de look prachtig en ik vind ook dat hij je leuk staat! :)
Ik draag nooit blauw omdat het echt vloekt bij mij en geen zwart omdat ik daar niet echt mee om kan gaan (zo’n precies werkje). Ik draag dan ook meestal nude tinten:p

[Beantwoorden]


Door carlijn op 31 juli 2010 17:40

ik vind het juíst wel leuk staan hoor!
groen staat ook mooi bij je ogen vind ik

[Beantwoorden]


Door Loeder op 31 juli 2010 17:54

wow heb je mooi gedaan, draag in zijn geheel eik. vrij weinig oogschaduw..

[Beantwoorden]


Door Kim op 31 juli 2010 18:11

Ik draag nooit paars omdat ik geen goed gepigmenteerde paars heb. Dus ik erger me dood als ik die ongepigmenteerde zooi er op probeer te doen xD Verder draag ik nooit zwart, soms wel bruin met zwart aan de buitenkant maar helemaal zwart nooit, omdat ik het te heftig vind voor overdag. En geel en oranje vind ik gewoon vreselijk xD Ik heb geeneens gele en oranje oogschaduw.. Oh en ik draag ook geen rood, dat heb ik ook niet, maar ik wil het wel, lijkt me nou zo gaaf! :D Ik vind jouw felgroene look trouwens echt heel leuk geworden!

[Beantwoorden]


Door Benthe op 31 juli 2010 18:28

Nou, je ziet er toch wel stunning uit!

[Beantwoorden]


Door Madelon op 31 juli 2010 18:28

Ik vind het je juist heel erg mooi staan! Ik durf zelf geen lichte groene kleuren te gebruiken, maar donkere groene tinten staan me wel erg leuk :D Kleuren die ik absoluut niet zou gebruiken omdat ik het niet durf of het niet vind staan zijn rozetinten, geeltinten en lichtgroen dus :P

[Beantwoorden]


Door Esmay op 31 juli 2010 18:43

Mm. nee ik vind het ook niet zo heel mooi bij je staan eigenlijk! (:
Maar toch voor een keertje (:
Zelf vind ik groene oogschaduw geweldig, maar dat komt ook doordat ik groene ogen heb! (:
Zelf draag ik eigenlijk nooit smokey eye. Vind ik veel te donker, en word ik gelijk zo ‘hard’ van. Nee ik hou het lekke bij roze, groen, of gewoon neutraal! (:

[Beantwoorden]


Door astrid op 31 juli 2010 18:51

Blenden had bij deze look geen kwaad gekund :p

[Beantwoorden]


Door Jessie op 31 juli 2010 19:02

Het staat best leuk bij jou :)
Lekker zomers !
Ik draag ook nooit groen of blauw of andere felle kleuren.
Ik houd het lekker bij pastelkleuren ;)

[Beantwoorden]


Door Nagellakfreakje op 31 juli 2010 19:09

Ik snap het niet hoor,
ik vind groen net kei leuk bij je staan (; x

[Beantwoorden]


Door Celeste op 31 juli 2010 19:43

ik vind het je erg leuk staan hoor! :D

[Beantwoorden]


Door Leontien op 31 juli 2010 20:02

Het is niet zo mooi nee..
Ik draag zelf nooit blauw, ik heb groene ogen en blauw staat dan niet mooi, tenminste dat vind ik dan

[Beantwoorden]


Door Sharony op 31 juli 2010 20:18

Door Jessica op 31 juli 2010 22:19

Ohhhh echt leuke look!
Green is wel mijn thannng dus ik ga’m zeker een keer proberen! thanks voor de tip!

[Beantwoorden]


Door astrid op 31 juli 2010 22:25

ik vind het je wel mooi staan^^

[Beantwoorden]


Door astrid op 31 juli 2010 22:26

ik draag never nooit rood, het vloekt echt bij mijn huidskleur!

[Beantwoorden]


Door Aniek op 31 juli 2010 22:49

Wel grappig, ik draag juist groen. Eigenlijk altijd, alle kleuren groen doe ik op…
Wat jij met groen hebt, heb ik met roze, het staat me niet! (jou daarin tegen wel!)

[Beantwoorden]


Door Yasemin op 31 juli 2010 23:16

Ik draag nooit groen omdat het mijn bruin-groene ogen bruin laat lijken en ‘k vind dat groene ogen me beter staat dus ben ik eerder voorstander van goud, bruin.. Verder vind ik turquooise ook niet echt mooi..
Xoxo Yasemin

[Beantwoorden]


Door Eva op 1 augustus 2010 08:43

Ik vind hem je juist heel leuk staan. Ik ga zelf vaker voor bruine tinten naa school. Maar thuis probeer ik ook graag andere kleuren uit met oogschaduws.

xx

[Beantwoorden]


Door Esmee op 1 augustus 2010 09:32

Ik heb groene ogen en groen staat mij dus juist wel mooi! Verder draag ik veel paars en bruintinten. Ik heb nog nooit (lees nog nooit!!!) roze oogschaduw gebruikt. Ik heb het wel! Maar op de een of andere manier pak ik het nooit.

Turquoise draag ik we vaak (als in kleding en sieraden etc.) maar heb het nooit op mijn ogen, het vloekt een beetje met mijn oogkleur.

Misschien toch maar eens mee experimenteren!

[Beantwoorden]


Door todaysfashioncouture op 1 augustus 2010 11:36

Die groene kleur staat je juist hardstikke leuk! Kun je best vaker dragen. :]

[Beantwoorden]


Door Marissa op 1 augustus 2010 11:55

Eigelijk vind ik het je mooi staan. Zo komt het blauw van je ogen goed uit. Maar als je het zelf niks vind moet je het natuurlijk niet doen!

X.

[Beantwoorden]


Door Aafke op 1 augustus 2010 12:36

Ik vind het wel leuk staan, haha. :D

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 1 augustus 2010 16:55

Ik vind het wel meevallen!
Misschien donkergroen beter? :]

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 1 augustus 2010 23:05

ik houd er wel heel erg van, staat je ook goed dit vind ik hoor!

[Beantwoorden]


Door TSL op 2 augustus 2010 00:12

ik vind het heel mooi staan! apart, maar mooi apart.:)

en ik draag geen roze, gewoon omdat het me niet staat. net zoals rood en groen.. heb een getinte huidskleur.

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 2 augustus 2010 10:31

ik draag eigenlijk nooit hele felle kleuren oogschaduw. Gewoon omdat ik het bij mij niet zo mooi vind staan, ik houd het liever bij zachte kleuren zoals licht brons ofzo.

liefs,

[Beantwoorden]


Door Suanne op 2 augustus 2010 10:46

Ja, blauw! Dat vind ik echt nietmooi bij mij :P

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 3 augustus 2010 08:59

@iedereen wat zijn jullie lief! jeeetje :O bedankt iedereen :D en zo zie je maar dat smaken verschillen.

[Beantwoorden]


Door Eline op 3 augustus 2010 19:21

Ik vind het echt heel mooi bij jou staan!
Ik draag zelf ook nooit groen (te opvallend vind ik) , maar dit staat echt heel mooi bij jou!
X

[Beantwoorden]


Door Sanne op 3 augustus 2010 21:35

Ik vind jou tips/site echt serius geweldig,
alleen je moet iets beter uit je woorden komen soms hihi,
ik zie wel al dat je goed vooruit bent gedaan..
ik vind dat groene echt geweldig bij jou staan, zelf draag ik ook altijd groen, bruin, zwart, of paars
als ik blauw gebruik heb ik een blauw dik geslagen oog. BAHHH!!
en roze is ook heel raar??

maar ik kan geen fondation vinden, die goed voor mij is.
ik heb sproeten.
enjaa.
dat is best raar, ga je oppeens je sproeten weg fondationen???
ofzoiets.
haah

xxxxxxxx

[Beantwoorden]


Door Sanne op 3 augustus 2010 21:47

Owja, nog iets.
ik vind ’t nog steeds echt geweldig,
maar je moet meer tips geven.
inplaats van je eige verhalen vertellen ;)

ik heb echt genoten van je filmpjes
(dus ’t is niet dat ik ze nu niet leuk vind heaa. hahah)

[Beantwoorden]


Door Alexandra op 3 augustus 2010 21:55

Je hebt wel gelijk, het staat inderdaad, niet zo heel mooi bij jou!.
Bruintinten, vind ik super bij je staan. :)
XX

[Beantwoorden]


Door Kim op 4 augustus 2010 09:00

OMGOSH waar heb je die leuke ringen gehaald?
ps. groen staat je goed meid :)!

[Beantwoorden]


Door Beauty By M op 4 augustus 2010 21:35

Ik vind het je super staan hoor. Serieus. Ik houd wel van kleuren, heb eigenlijk niet echt een kleur dat ik niet leuk vind. Als ik de kleur leuk probeer ik hem gewoon.

[Beantwoorden]


Door ava op 10 augustus 2010 08:13

staat je echt supermooi

[Beantwoorden]


Door leonie op 14 augustus 2010 14:29

ik heb ook het lakje maar bij mij valt hij echt veel groener uit :(

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 15 augustus 2010 13:01

[…] Over de Catrice nagellak ben ik zeker tevreden. De verpakking oogt chic, in de lijn zitten alleen hippe kleuren en tot nu lakken alle nagellakjes heerlijk en dekken ze met 2 laagjes perfect. Ook mooi: Het mintgroene lakje Sold Out For Ever. […]


Door Susy op 14 november 2010 09:35