L’oréal Extra-Volume Collagene mascara

Image Hosted by ImageShack.us
Er zijn beautyproducten die je heel mooi vindt, waarbij je adem stokt wanneer je ze in de winkel ziet liggen. Heel vaak zijn dit producten van A-merken zoals Chanel, Dior, YSL… Hun cosmetica komt in de mooiste verpakkingen, vaak versierd met goud of mooie steentjes. Maar persoonlijk kan ik ook verlangen naar make-up van drogisterij merken, zoals L’oréal of Maybelline. Onder andere omdat ik 16 euro nog steeds erg veel vind voor een foundation of een mascara. Aangezien er een paar weken geleden 50% korting was op alle make-up bij Kruidvat, ging ik eens even lekker los en kocht ik onder andere de L’oréal Extra-Volume Collagene mascara.

Image Hosted by ImageShack.us
Ik vond deze mascara er zo mooi uit zien, ik kreeg er echt een luxe gevoel van. de huls is vrij dik en zwart, bedrukt met gouden letters. Geen fröbeltjes, versierseltjes of ander gefrut. Heel mooi strak, zoals een mascara van kwaliteit eruit hoort te zien.

Image Hosted by ImageShack.us
Het borsteltje is erg dik, wat je wimpers extra volume zou moeten geven. Ik heb ervaring met dikke borsteltjes en meestal vind ik het niet prettig werken. Je knoeit makkelijk met zo’n groot borsteltje en echt veel volume geeft het je wimpers meestal ook niet. De mascara bevat jojoba-boter, polymeren en wax.

Image Hosted by ImageShack.us
Hier zie je het resultaat na het aanbrengen van de mascara. Booming vind ik de mascara op mijn wimpers allerminst. Als je niet uitkijkt loop je zelfs het risico op spinnenpootjes. De mascara ziet er mooi uit in mijn stash en verschrikkelijk issie-ook-weer-niet, maar zou ik hem nog een keer kopen? Nee.

L’oréal Extra-Volume Collagene mascara is verkrijgbaar bij de drogist voor €14.99


Reacties

Door Josephine op 1 mei 2010 15:19

Hmm jammer zeg! En helemaal voor die prijs. Gelukkig heb je hem voor 50% gehaald!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 1 mei 2010 15:22

ik zelf gebruik hem nu al een tijdje. het is opzich een fijne mascara maar inderdaad kan je snel spinnenpoten krijgen.

[Beantwoorden]


Door Danique op 1 mei 2010 15:37

Door Hilde op 1 mei 2010 15:39

jammer inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 1 mei 2010 16:15

Ik zweer juist bij deze mascara, vind m geweldig!

[Beantwoorden]


Door sofie op 1 mei 2010 16:34

ik vind hem juist mooi staan.. snap het probleem niet!

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 1 mei 2010 16:43

Jammer, maar de verpakking vind ik wel erg mooi!<3
x

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 1 mei 2010 16:51

@sofie: het probleem? 15 euro voor een matige mascara. voor dat geld kun je een veel betere mascara krijgen

[Beantwoorden]


Door syl op 1 mei 2010 17:03

ik heb m ook gekocht tijdens de 50% korting actie! Geen geweldige mascara nee, je kan niet echt laagjes opbouwen idd want dan krijg je echt spinnepootjes! helaassss…

[Beantwoorden]


Door Jessica op 1 mei 2010 17:41

mooie nepwimpers eva!

[Beantwoorden]


Door Soesja op 1 mei 2010 17:46

De verpakking is echt heel erg mooi, jammer dat de mascara wat minder werkt…

[Beantwoorden]


Door Laura op 1 mei 2010 17:49

Jammer! Gelukkig had je hem met 50% korting ;)

[Beantwoorden]


Door Kim op 1 mei 2010 18:23

Hmm, je wordt zo vaak genept met die mascara’s! ze zijn in iedergeval goed in het fotoshoppen en het aanbrengen van goede makeup en nepwimpers zodat het net is alsof het alleen de mascara is die het effect geeft!

[Beantwoorden]


Door Manon. op 1 mei 2010 19:18

Ik vind hem juist geweldig! Persoonlijk heb ik ook wel eens dat mijn wimpers gewoon een ‘verkeerde dag’ hebben, hoe gek dat ook klinkt ;p En dan kan zelfs de beste mascara er niet tegenop! Miss heb je hem wel vaker geprobeerd hoor, en vind je hem gewoon niet fijn. Maar ik kan me amper voorstellen dat iemand hem niet fijn vind, omdat ik hem zo geweldig vind! Maargoed, gelukkig was ie 50% off ;)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 1 mei 2010 19:41

@Jessica: Ja pfff. promotie foto’s en filmpjes zijn altijd zo fake.

@Manon.: Ik gebruik hem dagelijks hoor, hij werkt gewoon niet. En natuurlijk hebben we allemaal weer andere wimpers en wat de een fijn vindt, bevalt de ander misschien weer niet. maar dat is ook niet erg ;)

[Beantwoorden]


Door Frauke op 1 mei 2010 20:16

Jammer :( Hij ziét er wel veelbelovend uit… Tja.

[Beantwoorden]


Door joy op 1 mei 2010 20:31

jammer want qua uiterlijk hij ziet er wel mooi uit idd, maar ik vind het resultaat ook niet goed genoeg

[Beantwoorden]


Door Milou op 1 mei 2010 21:41

Altijd fijn om te weten welke producten je niét moet kopen. :)

[Beantwoorden]


Door Leontien op 1 mei 2010 22:21

Jammer dat ik hij bij jou niet goed werkt,
ik heb hem zelf eerst ook gehad, en ik vond hem wel fijn,
Ik kreeg er geen spinnepoten van

[Beantwoorden]


Door Leontien op 1 mei 2010 22:22

Ok, er moet dus staan: Jammer dat hij bij jou niet goed werkt
en jammer trouwens dat je je comment niet kan wijzigen :)

[Beantwoorden]


Door simone op 2 mei 2010 08:14

ik heb deze mascara nou al sinds een tijd.. fijnste mascara ever.. ik was al heeeellang op zoek naar de beste mascara maar niks mocht baten.. bij de meeste mascara’s waren mijn wimpers aan het eind van de dag net eens meer goed te zien.. met deze mascara krijg ik volume lengte en mooie zwarte wimpers helemaal perfect..maarja zoals iedereen wel weet, mascara is bij iedereen anders dus je moet gewooon net zo lang proberen tot jij je eigen mascara hebt gevonden..

[Beantwoorden]


Door sophie op 2 mei 2010 10:51

erg jammer, hij ziet er wel mooi uit op je wimpers, hoor!

[Beantwoorden]


Door Selina op 2 mei 2010 10:53

De verpakking ziet er wel erg mooi uit. Jammer dat het niet zo goed bevalt!

[Beantwoorden]


Door esmay op 2 mei 2010 12:04

Jammer dat ie niet zo goed is!
Wel weer fijn dat je hem niet betaald hebt voor de volle prijs!
Maar waarom had je toen niet de masterpiece Max gekocht? :$

[Beantwoorden]


Door Eva! op 2 mei 2010 12:15

niet heel bijzonder nee.

[Beantwoorden]


Door Simone op 2 mei 2010 16:42

Erg jammer, want ik dacht toen ik begon met lezen o dit gaat hem echt helemaal worden maar niet dus. Gelukkig heb je niet de volle prijs betaald

[Beantwoorden]


Door Lee; op 3 mei 2010 16:58

Ik vind het resultaat nog wel mooi hoor! en mij lijkt ´ie ook wel fijn, maar ik kan daar niet over oordelen want ik heb hem niet ;)

[Beantwoorden]


Door sofie op 4 mei 2010 10:23

ik zeg juist alleen maar dat ie er wel mooi uit ziet hoor….

[Beantwoorden]


Door Esther op 4 mei 2010 18:50

jammer dat hij bij jou niet goed werkt want ik vind hem echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Samm op 6 mei 2010 13:02

Ik heb hem ook, voor dat geld had ik liever iets anders gekocht want zo goed vind ik hem nou ook weer niet :(
x

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 24 januari 2012 10:00

[…] witte details. Mooi! De Mega Volume Collagene 24H mascara is een verbeterde versie van de originele Extra-Volume Collagene mascara. Deze heb ik ook gehad, maar ik was er niet dol […]