Boys About Girls #8

Image Hosted by ImageShack.us

Het is alweer tijd voor het zevende deel van Boys About Girls! Elke week beantwoorden Thijs, Ivar, David en Kevin 4 van jullie brandende vragen over meisjeszaken! Hier kun je de voorgaande delen + het artikel waar de jongens zicht voorstellen, terug lezen. Dit keer is BAG er helaas een dag later dan normaal, maar Kevin was ziek en kon dus niet de vragen beantwoorden. Gelukkig heeft hij voor vervanging gezorgd, zijn goede vriend Joël heeft dit keer zijn vragen beantwoord!

Hebben jullie een leuke tip voor een first date, is er iets wat je zeker niet, of juist wel moet doen?

Thijs: Gewoon lekker ergens gaan eten, zorg ervoor dat je op een plek bent waar je je op je gemak komt. De rest kom vanzelf wel.

Ivar: Wees jezelf em zorg er voor dat je genoeg gespreksstof hebt. Ook is het leuk als je wat voor de ander meeneemt, een klein kadootje krijgen is altijd een leuke binnenkomer (;

David: Ik probeer altijd om niet teveel over mezelf te praten. En om de simpele regels van “gedragen” weer ff bij te brengen. Bijvoorbeeld, als we naar een restaurant gaan (haha ja, dit wordt weer een lachertje) dat ik dan van tevoren altijd ff bedenk dat je dan niet met eten in je mond moet gaan praten en dat je eet met je mond dicht enzo. Het klinkt heel logisch maar thuis let je gewoon niet meer zo op die dingen, snap je? Ga in ieder geval altijd naar een plek in een bekende omgeving. Ik neem als jongen altijd een beetje de zorgzame rol op me, dat vinden meisjes vaak fijn en geeft ze een veilig gevoel.
 
Joël: Als je een eerste date heb is het natuurlijk de bedoeling dat je elkaar leert kennen. Persoonlijk heb ik dan geen zin om bijvoorbeeld in de bios een film te gaan zitten kijken, want tijdens een film ga ik geen hele gesprekken houden. Het is een beter idee dat je ergens wat gaat drinken of uit eten gaat, maar je moet natuurlijk wel altijd jezelf blijven!

Waarom denken jullie dat het komt dat meisjes vaak ’sletten’ worden genoemd als ze bijvoorbeeld meerdere jongens hebben gehad, terwijl jongens andersom vaak ’stoer’ worden gevonden?

Thijs: Ik vind jongens niet echt stoer als ze zoveel meisjes hebben gehad, naar mijn mening ben je dan net een afgelikte boterham. Maar je ziet ook vaak dat de meisjes die sletten worden genoemd, met de jongens gaan die juist weer stoer worden gevonden…

Ivar: Geen idee!

David: Het heeft met meerdere dingen te maken denk ik. Bijvoorbeeld hoe een meisje zich gedraagt of soms al om hoe ze eruit ziet (al blijft dat wel een vooroordeel uiteraard!).. En jongens onder elkaar praten ook veel meer over hoe “vunzig”(op een geile manier dan) hun avond gisteravond wel niet was dan over hoe “fijn” en “romantisch” het was. Voor jongens is het scoren van meisjes ook nog(steeds en zal het ook wel blijven) een beetje ouderwets “jagen” hahaha.. Wij moeten nog echt “scoren” en een meisje die bij elke vinger je hand al pakt is eigenlijk plat gezegd gewoon geen uitdaging meer.. Zovan: “Oh ja die, maar die doet het met iedereen joh!”

Joël: Dat is nou juist een reden waarom ik nooit over mijn verleden praat. Nee geintje, ik denk dat het meer de vrouwen zijn die elkaar slet noemen. Persoonlijk noem ik een vrouw pas een slet als ze er als een slet bijloopt, stel ik heb meerdere vrouwen gehad krijg ik gelijk de stempel “player”.

Wat vinden jullie van meiden die veel met hun gewicht bezig zijn? Die altijd light producten willen en niet gezellig mee-eten.

Thijs: Je kan best gezellig mee eten en als het meisje soms iets ‘light’ wilt hebben. Zolang het maar niet te erg wordt en ze nog wel producten kan eten die wat minder vet/calorieën bevatten.

Ivar: Als zij denkt dat dat beter voor haar is en zich daar beter beter bij voelt, laat ik haar lekker haar eigen ding doen. Maar vind wel dat als je ergens anders bent, je gewoon moet eten wat de pot schaft.

David:  Ik zou d’r wel ondersteunen bij die keuze. Ik doe er zelf niet aan, maar als ze graag op haar ideale gewicht wil blijven of komen moet ze daar vooral voor gaan! Ik zou haar er wel bij helpen hoor.. En over niet gezellig mee-eten.. Je kan toch ook eten maken waar ze wel van kan eten.. Een beetje aanpassen is nooit slecht!

Joël: Ik vind het kansloos. Niet zeuren, doe ik ook niet.

Waar kijk je het eerste naar als je een meisje ziet? En waarom, gaat dat automatisch of vind je het echt belangrijk dat ze mooie ogen of een mooie lach heeft?

Thijs: Ik kijk eerst naar haar gezicht en later komt de rest wel. Ik kijk ook naar het figuur, een meisje met rondingen vind ik mooi, geen ‘plank’ voor mij!

Ivar: Ik vind het belangrijk dat ze mooie ogen heeft en een leuke lach! de rest is mooi mee genomen (; Ook van een meisje met kuiltjes in haar wangen smelt ik weg. Dus heb jij blauwe/licht groene ogen, mooie tanden en ook nog kuiltjes in je wang!? Sms dan Ivar AAN 3344.

David: Of ze goedlachs is en ik val heel erg op spontane meisjes. Vaak zijn meisjes die goedlachs zijn ook spontaan, je kan het er iig altijd wel vanaf zien!

Joël: Alle rondingen van het lichaam, die zijn namelijk erg belangrijk! Het valt natuurlijk gelijk op of een vrouw een mooi lichaam heeft of niet , dat gaat vrij automatisch. Natuurlijk kijk ik ook of er een leuk koppie op zit (;


Elke week beantwoorden de jongens vragen die jij hebt bedacht. Dus heb je nog een brandende vraag, nu is je kans! Stel je vraag bij de comments en wie weet zie jij hem volgende week terug in een nieuw deel van Boys About Girls.


Reacties

Door esmay op 5 maart 2010 14:28

Leuke vragen weer! :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 5 maart 2010 14:37

HAHAHA Sms Ivar AAN naar 3344. Lol xD

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 5 maart 2010 15:39

*pakt telefoon en begint te sms’en*

[Beantwoorden]


Door daimy op 5 maart 2010 15:45

haha ”dan ben je net een afgelikte botheram”
zo kun je het inderdaad ook zien. ;)

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 5 maart 2010 16:17

Haha heel leuk weer! Ik heb nog een vraag:

Wat vinden jullie jongens leuk om te krijgen van je vriendin voor je verjaardag, van ongeveer 10-20 euro?

Ik vind dat altijd heel moeilijk, voor meisjes koop je make-up, sieraden, loop de drogist in en je vindt altijd wel wat, wat moet een meisje aan haar vriendje geven?

[Beantwoorden]


Door Josephine op 5 maart 2010 16:18

haha, dat stukje van smsen :P
Weer leuk gedaan! :)

[Beantwoorden]


Door Ais op 5 maart 2010 16:31

Hahahahah die joel, held! “niet zeuren” juist ja ;-)

leuke antwoorden deze week! Hahaha om die sms ivar aan naar 3344 moest ik ook hardop lachen :D

Opvallend wel dat ze toch allemaal naar het figuur vd vrouw kijken. Had ik niet verwacht!

[Beantwoorden]


Door Raisa op 5 maart 2010 16:37

haha, ik heb gelachen!
Die joël is toch best een droge jongen, geniaal! & hij heeft nog gelijk ook.

[Beantwoorden]


Door Regina op 5 maart 2010 16:43

haha, erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 5 maart 2010 16:54

Door Elle op 5 maart 2010 17:29

SMS ivar AAN hhahaha omg hoe verzint ie het :’D

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 5 maart 2010 17:46

Joël: Ik vind het kansloos. Niet zeuren, doe ik ook niet.

Hehe :’). Geniaal.

[Beantwoorden]


Door Birgit op 5 maart 2010 18:06

Leuk weer! Deze boyspanel vind ik stukken leuker om te lezen dan die op Girlscene =D

Question:
Knappen jongens over het algemeen af op meisjes met een ‘niet-al-te-egale’ huid? Zijn puistjes echt een afknapper of doet het er bij de meeste jongens niet toe?

[Beantwoorden]


Door Aletta op 5 maart 2010 18:23

Leukleukleuk =)
Die ene zin:
‘Joël: Ik vind het kansloos. Niet zeuren, doe ik ook niet.’

En sms IVAR AAN =P Ik lach me kapot ;) Geweldig geschreven!
Daar lig ik nu allemaal al 5 minuten om dubbel =P

Ik had nog een vraagje voor de boys, want zaterdag hadden mijn vriendin en ik een discussie met 3 jongens en nog een paar waar we ’t aan gevraagd hebben.

Wat vind je er van als een meisje jou schattig noemt?

Mag een meisje jou zielig vinden?

Hoe wil je liever gedumpt worden, hard of zacht?

Ja een hoop vragen ;)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 5 maart 2010 18:53

Weer een super leuke BAG! Ik moest zo lachen om sms Ivar AAN :D

[Beantwoorden]


Door Maud op 5 maart 2010 19:07

hahaha, kheb kuiltjes, blauw/groene ogen en geen beugel nodig gehad, dus mn tanden zijn ook wel oke!:Phaha lol!

[Beantwoorden]


Door Alma op 5 maart 2010 19:10

Haha, deze was weer erg leuk!

Wat vind je ervan als meisjes veel tijd steken in hun schoolwerk?

Wat vinden jullie ervan als meisjes roken?

Ik kan weer niet wachten tot de volgende!

x.

[Beantwoorden]


Door joke op 5 maart 2010 19:55

vinden jullie het belangrijk dat een meisje veel vrienden heeft?

[Beantwoorden]


Door Madeleine op 5 maart 2010 20:19

Is het erg als het meisje roddelt ? :s

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 5 maart 2010 20:44

Haha,wat leuk weer!
Dat stukje van smsen is echt heel leuk :))
xx

[Beantwoorden]


Door Patricia op 5 maart 2010 22:06

haha.. Sms IVAR aan :p
Ooo ben ik weer mijn vraag vergeten! Deze zijn wel leuker dan die van Girlscene!
xx,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Eve op 5 maart 2010 22:22

Wat vind je er van als een meisje haar vriendinnen eerst kiest en dan jou?

[Beantwoorden]


Door lizzz op 5 maart 2010 22:44

Wat een leuk artikel. Wat zijn de 3 belangrijkste eigenschappen wat een meisje moet hebben?

[Beantwoorden]


Door Ingelise op 5 maart 2010 22:48

Hee, waar is Kevin? :(

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 5 maart 2010 23:20

Leuke vragen :D
@ Ingelise: Bovenin staat dat hij ziek is :P

[Beantwoorden]


Door Liz op 6 maart 2010 10:01

wat vinden julie aantrekelijk aan een meisje.?
of leuk aan een meisje?

[Beantwoorden]


Door Maris op 6 maart 2010 10:17

@ Maud: Haha, ik heb het ook! :P Ik heb ook nooit beugel gehad en heb blauw/groene ogen en heb één kuiltje in me rechterwang xD

Leuk stukje weer! (: Ik heb ook een vraag voor jullie waar ik al een tijdje mee zit:

Als je nog steeds (stiekem) verliefd bent op je ex en je wilt haar heel graag terug, maar je hebt al een nieuwe vriendin, zou je het een kans geven? Of zou je voor je nieuwe vriendin kiezen? Kun je voor die meisjes die in zo’n situatie een advies geven?

[Beantwoorden]


Door Tessa op 6 maart 2010 11:54

wat vind je ervan als een meisje moet huilen bij een film?

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 6 maart 2010 11:57

Dames, ik ben blij dat jullie zo enthousiast zijn!

@ingelise: leeeeezen schat, Kevin was ziek!

[Beantwoorden]


Door Hilde op 6 maart 2010 17:12

Joël: Ik vind het kansloos. Niet zeuren, doe ik ook niet.

GEWELDIG! ik vind het echt lachwekkend. ;] echt weer een leuke BAG, dit soort topics zijn one of my faves.

oohja, vera; wanneer komt er een favorieten van februari? ;D

[Beantwoorden]


Door danielle op 6 maart 2010 18:20

He, kan joel niet blijven?:P

[Beantwoorden]


Door Anouk op 6 maart 2010 22:54

Weer leuk om te lezen^^

[Beantwoorden]


Door Ivar op 8 maart 2010 23:53

waar blijven die smsjes:P?

[Beantwoorden]