Wet ’n Wild Silk Finish lipstick

NYX is één van mijn favoriete merken. Maar na al dat genyx *schouderklopje voor de briljante woordspeling* van afgelopen week, vond ik het tijd om aandacht te besteden aan een ander heel fijn merk en waar ik al tijden fan van ben: Wet ’n Wild. Toevallig kocht ik laatst 3 Silk Finish lipsticks van WnW en vandaag laat ik jullie weten wat ik er van vind!

Image Hosted by ImageShack.us
Bij NonPareilBoutique kocht ik Retro Pink, Tokyo a Pink Pink en Taj Mauve-Hal. Let trouwens niet op de kleuren die op de site staan, die kloppen voor geen meter! Google altijd een product en de kleur voordat je het koopt, want vaak kloppen de kleuren bij de site niet. Zeker als het geen echte foto’s zijn, maar ‘digitale’ kleuren loop je vaak tegen dit probleem aan. If you know what i’m saying.

Image Hosted by ImageShack.us
De lipsticks zien er een beetje goedkoop uit, veel plastic enzo. Maar ach, de lipsticks kosten maar $0.99, dus dat wil ik best door de vingers zien (;

Image Hosted by ImageShack.us
Swatches van Retro Pink, Tokyo a Pink Pink en Taj Mauve-Hal. De lipsticks zijn vrij creamy, vandaar dat de swatches wat slordig zijn. Dat de lipsticks ‘Silk Finish’ heten, is terecht! Het zijn niet erg dekkende lipsticks, het is persoonlijk of je dat mooi vindt of niet. Dat ze zo lekker zacht zijn is zeker en plus!

Image Hosted by ImageShack.us
Retro pink is een roze lipstick, die een beetje naar de paarse kant neigt. Geen lipstick voor elke dag, wel een leuk apart kleurtje.

Image Hosted by ImageShack.us
Tokyo a Pink Pink vind ik het mooist, ’t is een mooi rustig kleurtje. Een beetje koraalachtig, mooi!

Image Hosted by ImageShack.us
Taj Mauve-Hal is niets voor mij, te paarse, te glimmend. Nope, ain’t gonna happen.

De lipstics smeren fijn, dekken na een maar keer smeren goed en kosten bij NPB slechts $0.99! Ik vind deze lipsticks zeker het proberen waard, Tokyo a Pink Pink moet je gewoon in je mandje stoppen wanneer je wat bij NPB besteld. Sowieso is Wet ’n Wild een geweldig merk, met mooie blushes en vooral ontzettend mooie oogschaduws! Helaas is het niet meer in Nederland te koop, maar nog wel voor een schijntje online te vinden.

Twitter Facebook
Categorie: Anders | 6 maart 2010 | 23 reacties | Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Josephine op 6 maart 2010 15:38

Ik vind ze allemaal echt supermooi!

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 6 maart 2010 15:44

Tokyo A Pink Pink zit er zeker mooi uit!

[Beantwoorden]


Door esmay op 6 maart 2010 15:45

Ik vind ze allemaal mooi!
Ik zoek nu alleen nog de perfecte nude kleur lipstick :P

[Beantwoorden]


Door Maria Andrea op 6 maart 2010 16:15

Ik vind Tokyo pink echtttt moooooii

[Beantwoorden]


Door Esther op 6 maart 2010 16:23

JA, ik ga ze zeker nog eens bestellen

vind Taj Mauve-Hal trouwens heel erg mooi juist 8D WIL IK.

[Beantwoorden]


Door Lee; (Beautyfuel) op 6 maart 2010 16:45

Tokyo a pink pink is inderdaad een erggg mooie kleur! En dat voor $0,99 dollar. :D

[Beantwoorden]


Door Teddy op 6 maart 2010 17:21

Wauwie die middelste is pretty en dat voor $1! Freaking insane:)

[Beantwoorden]


Door Britt op 6 maart 2010 17:37

Wauwuw ze zijn echt mooi!!

[Beantwoorden]


Door kimberley op 6 maart 2010 18:05

oehh love die tweede, die paarse is inderdaad ook niet mijn ding!
ik ga maar weer eens wat bestellen.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 6 maart 2010 18:13

Ik vind ze allemaal mooi! Maar vooral Tokyo idd. ^^

[Beantwoorden]


Door Madeleine op 6 maart 2010 19:32

Het artikel kon niet meer mis toen ik het schouderklopje zinnetje las hahaha misschien voor vele niet zo grappig maar ik vond het wel enorm leuk gevonden ;D

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 6 maart 2010 21:01

Die eerste en laatste kleur is écht mooi!
Love it! <3
x

[Beantwoorden]


Door Dewy op 6 maart 2010 22:05

woo. echt mooi;p
maar wat zijn de verzend kosten daar? ik kan het nie vinden x’D

xx

[Beantwoorden]


Door Regina op 6 maart 2010 22:10

die zijn echt mooi!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 6 maart 2010 22:14

Ooo mooie kleuren! Ik vind de laatste jou ook wel mooi staan hoor!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Anouk op 6 maart 2010 22:55

Zeker mooi voor dat prijsje! Ik ben alleen niet echt een lipstick iemand haha

[Beantwoorden]


Door Katia op 6 maart 2010 23:04

ik vind ze allemaal wel mooi, maar zou zelf ook enkel met de tweede over straat lopen zonder me ongemakkelijk te voelen :-)

[Beantwoorden]


Door Judith op 7 maart 2010 00:42

Tokyo a Pink Pink vind ik mooi, de rest is niet mijn ding. (:

Aan het einde van de eerste alinea heb je trouwens ‘ik vindt’ staan, daar moet het volgens mij ‘vind’ zijn. ;)

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 7 maart 2010 17:54

Ik vind ze alledrie wel mooi :D

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 maart 2010 19:07

Ik vind ze alle 3 wel mooi eigendlijk! En dat voor $0,99 :O

[Beantwoorden]


Door Melanie op 7 maart 2010 23:42

Ik heb ook behoorlijk wat Wet & Wild Lipsticks liggen.
Heb trouwens wel een hekel aan de dop.. omdat je de lipstick niet geheel naar binnen kunt draaien schraap je vrij snel wat van de lipstick af met de dop en dan komen er allemaal sneetjes en deukjes in. Sonde =[

[Beantwoorden]


Door Beautyblush/Kelly op 8 maart 2010 11:28

De kleur van de middelste gaat. Het is niet echt mijn kleur maar ik denk dat het jou wel mooi staat!

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 22 december 2010 11:04

[…] Maybelline Dream Satin Liquid Foundation Gosh “Touch Up” Concealer 01 Hema Blush in Wet & Dry Wet ‘n Wild Silk Finish Lipstick in Taj Mauve-Hal […]