NYX Jumbo Eye Pencil

Als jij wat meer blogs en YT filmpjes afgaat, weet ik zeker dat je hem kent: De NYX Jumbo Eye Pencil in Milk. NYX heeft een boel fijne Jumbo Eye Pencils, dikke, creamy oogpotloden die superfijn werken onder je oogschaduw als basis. Onlangs heb ik de wereldberoemde, witte versie gekocht en vandaag volgt er een review. Wat is de reden dat zoveel beautygoeroe’s dit witte potlood gebruiken?

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Zulk soort potloden worden ook wel ‘oogschaduwpotloden’ genoemd. Handig, zou je denken. Oogschaduw in de vorm van een potlood, even opsmeren en klaar! Helaas is dat niet het geval. Zulke potloden zijn best vettig, waardoor ze snel in de lijntjes van je ogen gaan trekken, creasen noem je dat. Dat is natuurlijk geen mooi gezicht! Zulke potloden zijn wél heel handig om onder je oogschaduw te gebruiken als basis, zodat je oogschaduw mooier naar voren komt en langer blijft zitten! De witte versie is daar het meest geschikt voor, omdat het met alle kleuren oogschaduw te combineren is en je ooglid wat lichter maakt, waardoor de oogschaduw feller wordt. Je moet het natuurlijk niet dik gaan opsmeren, gewoon 1 of 2 streepjes zetten en deze naar boven, tot je wenkbrauw uitvegen.

Image Hosted by ImageShack.us

Een swatch op mijn hand, zoals je ziet is het potlood echt goed gepigmenteerd. Ik denk dat ik er super lang mee ga doen, aangezien je maar heel zachtjes een streepje hoeft te zetten voor een volledig dekkend effect, super! Hij is lekker romig en zeker geschikt om op je oogleden te gebruiken.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Maar waar wit oogpotlood ook heel handig voor is, is je waterlijn! Breng wat wit potlood aan op je waterlijn en je ziet er gelijk een stuk wakkerder uit. Hierboven zie je links mijn oog zonder de Jumbo Eye Pencil te hebben aangebracht, en rechts zie je een foto mét de Jumbo Eye Pencil op mijn waterlijn. Ikzelf vind het meestal wel een beetje nep eruit zien, maar ik denk dat het van aan afstandje best kan werken en er mooi uit kan zien.

Handig, zo’n wit potlood! Multifunctioneel en het kost niets. Ik denk dat mijn e.l.f eyeshadow base vervangen wordt door mijn Jumbo Pencil in Milk, want ik vind dit een stuk fijner werken. Het maakt je oogschaduw feller en je kan gelijk even je waterlijn meepakken en deze wat witter maken, voor een wakkere blik. Mijn Jumbo Eye Pencil kostte $3 en is afkomstig van NonPareil Boutique.

Twitter Facebook
Categorie: Reviews | 3 maart 2010 | 44 reacties | Tags: , , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Claudia op 3 maart 2010 14:37

ik denk dat ik die binnekort ook ga aanschaffen! :D

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 3 maart 2010 14:46

Dit kan je dus ook gewoon met dikke oogpotloden van andere merken doen?

[Beantwoorden]


Door Gonny op 3 maart 2010 14:52

De potlood werkt ook perfect als schmink ;D http://cherryfizz.nl/duncan-the-snowman/

[Beantwoorden]


Door Melissa op 3 maart 2010 14:54

Ooh ik wil deze al zo lang hè! Lijkt me een heerlijk potlood. Ik ben sowieso fan van wit potlood op mijn waterlijn, en als ik dit als oogschaduwbasis kan gebruiken is al helemaal perfect! Deze staat echt bovenaan m’n wishlist.

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 3 maart 2010 15:10

Vind ze ook altijd erg handig! Alleen als je wat vetterige oogleden hebt, werkt het niet goed als basis. Dan gaat het alsnog in je crease zitten, hoe goed je het ook blend/uitveegt
Goede review verder!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 3 maart 2010 15:26

Mooi ik denk dat ik die ook ga bestelling maar dan op boozyshop;)

[Beantwoorden]


Door Hannah op 3 maart 2010 15:40

Klinkt goed! Ga misschien toch maar bestellen bij boozyshop.

[Beantwoorden]


Door nono op 3 maart 2010 16:22

Wat voor mascara gebruik je daar, echt mooi?

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 maart 2010 16:26

Ik heb dit potlood ook, het werkt echt ideaal! Ik gebruik het ook weleens op mn waterlijn maar het kan er idd soms iets te nep uitzien van dichtbij. En bovendien is dat potlood ook te dik om daar aan te brengen waardoor het op je huid komt. Veeg je het dan weg met een kwastje, of hoe doe je dat?

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 maart 2010 16:36

Ik ga hem ook bestellen denk ik!

[Beantwoorden]


Door fabxx op 3 maart 2010 16:53

waauw echt supper mooi!
waar bestelt je jou nyx artikelen ?
xxx

[Beantwoorden]


Door Regina op 3 maart 2010 16:55

vind het je echt mooi staan!

[Beantwoorden]


Door Tine op 3 maart 2010 17:03

Ik wil er ook een aanschaffen voor de zomer!
x

[Beantwoorden]


Door Madelon op 3 maart 2010 17:22

Dat is een potlood die op mijn verlanglijstje staat :D

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 3 maart 2010 17:24

Lijkt me erg fijn!
Deze schaf ik miss ook nog wel eens aan.
x
Ps : Ik heb je getagd.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 3 maart 2010 17:29

Deze ga ik binnenkort ook bestellen! :)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 3 maart 2010 17:29

Oh wauw! Hij is echt mooi :D
Ik vind het er helemaal niet nep zien, hoe jij het hebt aangebracht, bij sommige staat het nep, maar bij jou niet!
x

[Beantwoorden]


Door Karina op 3 maart 2010 17:31

Als je dat witte op je waterlijn te opvallend vindt, kan je ook een roze of champagnekleurige proberen. Huidskleurig, zeg maar ;)

[Beantwoorden]


Door A* op 3 maart 2010 17:44

Hmmm ik begrijp het niet helemaakl. Een basis gebruik je toch juist tegen het creasen? Maar je zegt dat dit potlood ook gaat creasen maar dat het wel goed als basis helpt. Zal wel aan mij liggen maar dat spreekt elkaar tegen toch?:p

[Beantwoorden]


Door Tara op 3 maart 2010 18:04

Heey!
Was jij gisteren bij gelderse koppen??
Ik zag je volgens mij daar of niet?

x.

[Beantwoorden]


Door joel op 3 maart 2010 18:10

heel handig, ik wil er ook 1 :d

is die rechterfoto ook niet een beetje bewerkt in de zin van belichting?

[Beantwoorden]


Door joke op 3 maart 2010 18:15

oh dit wil ik ook. Het is een heel mooi resultaat!
Kan het dat ik je gisteren zag bij Gelderse koppen?

Waneer komt boys about girls op de site?
xx

[Beantwoorden]


Door Lidianne op 3 maart 2010 18:25

Misschien rare vraag; maar wat zijn de verzendkosten?

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 3 maart 2010 18:39

Ik had er indd al eens van gehoord :P erg mooi!

[Beantwoorden]


Door esmay op 3 maart 2010 18:54

Van dichtbij ziet het er nogal nep uit op je waterlijn, maar misschien van veraf wel ja. Wil je een x een foto laten zien van verder weg met dat potlood op je waterlijn?

xx

[Beantwoorden]


Door Ingelise op 3 maart 2010 19:11

De HEMA heeft ook van die grote, heerlijke potloden! Je doet me realiseren dat ik weer eens wat meer tijd moet steken in make up. Jaren geleden.

[Beantwoorden]


Door kimberley op 3 maart 2010 20:00

Hm er schiet me nu maar één woord te binnen : KOPEN.
hihi

[Beantwoorden]


Door Patricia op 3 maart 2010 21:03

Hmm het klinkt wel heel erg goed! Misschien dat ik hem ook wel ga kopen of dat ik het misschien toch liever bij mijn oogschaduwbasis houd!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Milou (Cherize) op 3 maart 2010 21:15

Super handig :-) Ik heb milk & baby blue en ben er zo dol op!

[Beantwoorden]


Door Zelia op 3 maart 2010 21:20

ik heb er een van l’oreal.. mmm werkte niet zo goed bij mijn waterlijn… bij de hoekjes wel meer gelukkig!

[Beantwoorden]


Door Isis op 4 maart 2010 13:52

Echt leukk!!
Maar welke mascara heb je daar op??

xx

[Beantwoorden]


Door Lilly op 4 maart 2010 14:43

Lijkt me fijn! Heel erg leuk trouwens dat je over de wat meer betaalbare merken schrijft :D

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 4 maart 2010 15:21

Ziet er inderdaad lekker fris uit hoor!

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 4 maart 2010 18:22

Ik heb hem ook en vind hem superfijn!

[Beantwoorden]


Door Tara op 4 maart 2010 20:26

Ziet er goed uit. Had er al vaker van gehoord. Toch maar eens aanschaffen denk ik…

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 4 maart 2010 20:45

Wat een supergoede kwaliteit! Die is voor op mijn wishlist =)

[Beantwoorden]


Door Ingelise op 5 maart 2010 00:11

Dude, waar is je post van 4 maart?

[Beantwoorden]


Door Anne op 5 maart 2010 08:56

I loveeee een wit lijntje op mijn waterlijn!

[Beantwoorden]


Door Eve op 5 maart 2010 21:34

Wow superr moooi.

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 6 maart 2010 11:55

@Lisanne: tuurlijk, als ze net zo romig zijn.

@Laura: Dat doe ik gewoon met mn vinger.

@fabxx: kan bij verschillende shops, ik heb mijn spulletjes van nonpareilboutique.com

@A*: zonder oogschaduw eroverheen gaat het creasen, anders niet.

@Tara: Klopt!

@Joel: t licht is daar per ongeluk anders.

@joke: klopt en boys about girls heb ik er gister op gezet!

@lidianne: dat verschilt hoeveel je besteld.

@Isis: NYX doll eye mascara in Volume.

[Beantwoorden]


Door priscilla op 8 maart 2010 18:54

super leuk hoe je die eyeliner doet ik weet niet hoe je het doet maar maak er een keer een filmpje van! dan weet ik ook een beetje hoe het moet bij mij zit het namelijk altijd scheef! vrselijk! maar goed en dan had ik nog een vraag,
Hoe bestel je op die site? en hoekang duurt het dan voordat het binne is ?, ik hoor van je alvast bedankt! xx

[Beantwoorden]


Door joel op 10 maart 2010 19:10

oke haha:D was ook niet lullig bedoelt ofzo hoor. ik heb m gekocht ;D

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 12 december 2010 11:02

[…] Powder Hema Eyebrow Pencil 01 Essence Brow Gel MAC Paint Pot in Bare Study Sleek Palette in Storm NYX Jumbo Eye Pencil in Milk Hema Kohl Pencil 21 Hema Liquid Eyeliner in Black GOSH 2 Steps mascara Sleek Blush in Pixie Pink […]


Door sara op 17 februari 2015 19:14

(love) waar is deze jumbo milk white pencil nog meer te koop dan bij douglas??zou jammer zij als het bij douglas bijv. uit de schappen ging en nergens anders meer verkrijgbaar zou zijn toch??

[Beantwoorden]