Eindelijk: onze home tour!

Het heeft even geduurd, maar de officiële home tour van de woning van Jeffrey en mij is eindelijk hier! Helemaal in herfstsfeer met kaarsjes en ondergaande zon laat ik je alle hoeken van ons appartement zien. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 18 november 2018 | 4 reacties

Reacties

Door Edith op 18 november 2018 11:36

Wat een heerlijk huis hebben jullie toch! De bank vind ik echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 18 november 2018 20:38

Leuk dat je ons toch nog een rondleiding door jullie leuke en knusse huisje geven! Soms vraag ik mij wel eens af waarom mensen groter willen gaan wonen, jullie wonen er immers heel fijn maar ik snap ook wel dat je op een gegeven moment groter wilt gaan wonen. Dat én het feit dat je iets voor jezelf wilt. Nogmaals veel succes op jullie huizenjacht!

[Beantwoorden]


Door Ester op 21 november 2018 21:17

Heel leuk en sfeervol huisje heb je. Eigenlijk zonde dat je een huis wilt gaan kopen. Waarom iets wat je fijn vindt wegdoen, denk ik dan. :)

[Beantwoorden]


Door Marie op 1 december 2018 12:48

Prachtige woonkamer!

[Beantwoorden]