Foundation & concealer zonder verpakking van LUSH | Eerste Indruk

Weer eens een Eerste Indruk video, van twee hele bijzondere producten: foundation en concealer… zonder verpakking! Geen flacon, pompje of sponsapplicator. What you see is what you get! Hoe het werkt en of het goed werkt vertel ik in deze video. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 22 november 2018 | 8 reacties

Reacties

Door Eef op 22 november 2018 15:56

O bah alles zit meteen onder en kale plekken al als je je opmaakt
Dat is niet de bedoeling jammer!!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 22 november 2018 16:51

Wow, 40 kleuren.. dat wist ik niet! Ik ben meteen in de webshop gaan kijken.. maar denk dat ik ook de lichtste kleur heb. Geniaal ontworpen product wel, met dat stukje was aan de onderkant. Maar best een domper.. glijdende foundation vind ik echt vreselijk. Blij dat ik hem niet heb gekocht… misschien dat ik de concealer wel aanschaf. Fijne review! (En wat is je haar moooi)

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 23 november 2018 12:37

Hmm, deze producten lijken het toch net niet voor mij… Ik zou al gauw gaan knoeien vrees ik!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 23 november 2018 15:26

Wat super goed van Lush he al die ‘naked’ producten. En echt super tof dat ze zoveel verschillende tinten hebben uitgebracht, indrukwekkend! Helaas dat hij bij jou niet zo goed werkte. Dat is dan weer wel echt jammer!

[Beantwoorden]


Door Laura op 23 november 2018 15:49

Ik vind het een super goed concept, maar over de uitwerking helaas iets minder goed over nagedacht..

[Beantwoorden]


Door Lousaa op 23 november 2018 19:46

Waarom vind je het eigenlijk zo belangrijk, verpakkingsvrije conceiler/ foundation? Je komt niet direct over als de meest minimalistische mens.

[Beantwoorden]


Door Michelle op 23 november 2018 20:23

Wat jammer dat de producten tegen vielen, ik was er juist zo benieuwd naar! Maar inderdaad, als je een lichtere dekking prettiger vind is het misschien wel iets voor anderen. Lush is altijd goed bezig met hun vernieuwingen, bestel graag bij hun. Vind het zo jammer dat er hier in het Oosten van het land geen enkele winkel zit..

[Beantwoorden]


Door Leanne op 24 november 2018 15:37

Wanneer komt er trouwens weer eens een geschreven blogpost online?

[Beantwoorden]