Mijn 1e keer vintage shoppen! €15 per kilo ft. Stylist Edith

Mijn eerste keer vintage shoppen, dat moest vastgelegd worden! Ik bezocht de Vintage Kilosale waar je €15 per kilo aan vintage items betaalt. Ik kwam, zag, paste en kocht. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 18 oktober 2018 | 5 reacties

Reacties

Door Sarah op 19 oktober 2018 16:59

Hoi Vera,

Wat een super leuke video is dit geworden! Allereerst: Ik vind helemaal niet dat je negatief overkomt, een beetje rustig wel maar ik vind dat helemaal niet vervelend.

Ik koop zelf al mijn kleding tweedehands of van duurzame merken. Ik vind dit soort plekken zonder paskamers nog steeds een beetje lastig omdat ik het toch een beetje ongemakkelijk vind om in m’n eentje kleren te passen waar anderen bij zijn. Meestal trek ik het dan gewoon over iets anders aan of zorg dat ik iets van een hemdje en een oma onderbroek (haha) aan heb zodat ik ook broeken en rokjes kan passen. Ik denk ook maar zo: ik kijk zelf ook niet gefascineerd naar andere mensen die dingen passen dus dat zullen mensen ook wel niet bij mij doen.

Ik vind kilo sale erg leuk maar vaak nogal massaal, toevallig was het bij jou nogal rustig maar ik sta vaak tussen de mensen. Dan kan ik niet rustig kijken dus ik sla de massale kilo sales nogal vaak over. Wel ben ik echt gek op tweedehands winkels en daar koop ik dan ook vaak de mooiste items voor het minste geld. Voor jurkjes en denim slaag ik eigenlijk altijd, die vind je echt heel veel in tweedehands winkels. Wat ik zelf ook heeeel fijn vind is dat tweedehandswinkels niet zo massaal zijn zoals een Primark of Zara, ik raakte altijd nogal gestrest van hoe groot die winkels zijn. Als ik nu een mooi kledingstuk zie springt die er echt uit en als het dan ook nog eens mooi staat ben ik er extra blij mee!

Super leuke video dus :) Groetjes Sarah

[Beantwoorden]


Door marrie op 20 oktober 2018 11:56

Je ziet aan je dat je het niet prettig vindt. Ik had vroeger een vriendinnetje die ook altijd tweedehands wilde shoppen. Ik vond dat ook vreselijk. Inderdaad die lucht en ik had het idee dat de energie van die mensen er nog in zit, bah. Met meubels heb ik dat dan weer niet, maar ik zou niet gauw een bankstel of bed tweedehands kopen. Het is waarschijnlijk gewoon je ding niet.

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 21 oktober 2018 00:03

Tof dat je bent gaan Vintage shoppen en dat je het bij deze aan je publiek hebt geintroduceerd. Ik koop ook veel kleding tweedehands of online bij duurzamere merken zoals ‘Matt en Nat’, ‘degroeneknoop’ en ‘Seasaltcornwall’.
Daarnaast doe ik wel eens mee aan kledingruilbeurzen (kleding moet je dan vooraf inleveren, het aantal dat je hebt ingeleverd kan je tijdens een dagdeel terug shoppen van de rekken). Misschien ook leuk om te proberen?

[Beantwoorden]


Door Nicole op 21 oktober 2018 19:06

Wat leuk dat je dit doet zeg! Heel erg interessant om te zien. Ik ben zelf niet perse een vintage meisje, dat is niet echt mijn stijl. Ik hou wel van tweedehands shoppen. Ik vind het heel goed hoe je zo eerlijk bent over je ervaringen en de tips van Edith zijn ook weer super!

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 29 oktober 2018 17:30

ik deel jou mening helemaal, en ga eigenlijk nooit zo winkelen en zoeken. goed dat je zo eerlijk en open bent. liefs soraya

[Beantwoorden]