Onthulling kwastenset & persoonlijke update | Make-update

Vanaf vandaag is hij te koop: mijn kwastenset in samenwerking met Boozyshop! Ik heb mijn favoriete kwasten uitgekozen, samengevoegd en vormgegeven en daar is een geweldige set uitgekomen met multifunctionele basis make-upkwasten. In deze Make-update video vertel ik over elke kwast, maar geef ik ook een persoonlijke update over een terugval die ik laatst had en over mijn verhuisplannen in Amsterdam. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.


Bestel de veracamilla x Boozyshop kwasten set hier in de webshop voor € 35,95 (gratis verzending!).

Twitter Facebook
Categorie: Video | 21 oktober 2018 | 13 reacties

Reacties

Door Teddy op 21 oktober 2018 18:34

Wauw Vera, prachtige kwastenset heb je samengesteld! Gaaf ook dat je met Boozyshop mocht samenwerken. Wat ik vooral top vind is de prijs van deze set. Vaak zijn dit soort sets bizar duur, maar dit is tenminste nog betaalbaar. Voor €35,95 heb je echt een mooie kit!

[Beantwoorden]


Door Caroline op 22 oktober 2018 09:26

Hi Vera, wat een prachtige set! Ik overweeg om te kopen maar twijfel door de kleur van het handvat? Hoe schoon blijft het handvat? Is dat goed afgelakt?
Verder mis ik wel een beetje de geschreven recensies. Iedere keer een hele video kijken kost mij teveel tijd.
Dus dat doe ik niet zo vaak! Maar deze video met jouw mooie kwasten wilde ik niet missen! Hoor graag! Veel liefs, Caroline

[Beantwoorden]

lisa antwoordt op 22 oktober 2018 om 15:54:

Ik mis ook de geschreven recensies…..:(:(

[Beantwoorden]


Door Merel op 22 oktober 2018 13:07

Wat een mooie kwastenset en zo’n demo is ook altijd handig, geeft een goed beeld van hoe ze in gebruik zijn, top! Ik kijk graag naar je video’s, je bent altijd zo openhartig en oprecht. Ook heel knap dat je je kwetsbaar op durft te stellen, daar heb ik echt respect voor <3
Waarvan is je hangertje aan je ketting, hij is zo schattig!

[Beantwoorden]


Door Regina op 22 oktober 2018 17:57

@Merel: ik reageer even op jouw vraag, als je het niet erg vindt. :)
De hanger is van Diamond Point. Zoek op hun website maar naar “queen bee”, zij hebben een hele sieradencollectie met de bij als thema.

[Beantwoorden]

Merel antwoordt op 25 oktober 2018 om 14:32:

Dat vind ik helemaal niet erg zelfs! Ik ga het gelijk opzoeken, dankjewel!!

[Beantwoorden]

Joyce antwoordt op 26 oktober 2018 om 14:13:

Dankjewel, ik heb die vraag laatst ook al een keer gesteld en geen reactie op gehad. Lijkt wel of ze na het plaatsen van een video niet meer op de site kijkt…

[Beantwoorden]


Door Fleur op 24 oktober 2018 08:47

Ik mis ook de geschreven recensies. Zo nu en dan een filmpje is leuk, maar soms dagenlang niets en dan weer een filmpje… Jammer, kost veel te veel tijd met veel te veel onbenulligheden erin. Doe het dan zoals bijvoorbeeld Tati. In haar filmpjes worden tenminste nog veel producten besproken.

[Beantwoorden]


Door Sara op 24 oktober 2018 17:23

Hi Vera,
Gefeliciteerd met je samenwerking met Boozy! Gezien je inderdaad al heel vaak Boozyshop producten hebt gereviewd en ze ook effectief gebruikt lijkt het mij een hele goeie match. Ik heb ze zelf niet kunnen bestellen, ze waren al uitverkocht voor ik het goed en wel wist ;-).
Hoewel ik heel graag naar jouw video’s kijk, mis ik ook wel een beetje de geschreven reviews. Voor een video heb je toch al wat meer tijd nodig, en een review kan je makkelijk tussendoor even bekijken. Je bespreekt wel heel wat producten in je filmpjes, maar op de een of andere manier voel ik me minder op de hoogte op deze manier dan met de artikelen vroeger.
Anyway, ik blijf wel fan hoor!
Groetjes

[Beantwoorden]


Door An Vandorpe op 25 oktober 2018 09:51

Helaas, na 1 of 2 dagen al uitverkocht. Jammer hoor. Komt de set opnieuw binnen en wanneer? Ook ik mis de geschreven reviews. Maar vind je nog steeds top! Proficiat met je samenwerking met boozyshop.

[Beantwoorden]


Door yvonne op 2 november 2018 12:54

Betreft je huizenjacht, Lubach heeft laatst helder uitgelegd wat er op het moment gebeurd in de huizenmarkt: https://www.youtube.com/watch?v=c3fywTiEJgM

[Beantwoorden]


Door Lieke op 18 november 2018 08:32

Hoi Vera,

Hoe maak jij de kwasten schoon? Kan een milde babyshampoo bijvoorbeeld ook ipv een dure speciale kwastenreiniger?

X
Lieke

[Beantwoorden]


[…] verraste haar fans twee jaar geleden door haar eigen set kwasten met Boozyshop uit te brengen en in samenwerking met L’Oréal Paris een Beauty Travelbag te lanceren. Leuke […]