De allereerste maandvlog!

De allereerste maandvlog is een feit! Een bomvolle vlog waarin ik pakketjes uitpak, outfits laat zien en mijn hart lucht. Helemaal als vanouds, maar toch net even anders. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 25 oktober 2018 | 2 reacties

Reacties

Door Lieke op 25 oktober 2018 16:31

Volgens mij is er iets niet goed gegaan! ;) Ik kijk nog een keer naar je prachtige video over je eigen make up kwasten!

xxx

Lieke

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 29 oktober 2018 16:19

wat leuk deze maandvlogs, ik ga ze zeker kijken hoor. wel handig dat je datums erbij toevoegt, hierdoor weet je wanneer het ongeveer afspeelt. hoop zelf dat ze niet te lang worden, anders word tussendoor kijken erg moeilijk en moet ik het gaan “plannen”. liefs soraya

[Beantwoorden]