Jullie kozen mijn nieuwe haarkleur | Kappersvlog

Een kappersbeurt = een nieuwe haarkleur! Dit keer mochten jullie stemmen en het merendeel koos voor… Denim blue. Ik had nooit gedacht dat ik mijn haar ooit blauw zou verven, maar afgelopen woensdag was het toch echt zo ver. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 28 oktober 2018 | 13 reacties

Reacties

Door Liset - Beautydagboek op 28 oktober 2018 11:03

Wauw, Vera! Het staat je supergoed! Ik vind dat iets donkere je juist wel mooi staan, wat sprekender :). Je blauwe ogen komen inderdaad meer naar voren, ze knallen er nu echt uit. En zo lief hoe Jeffrey reageerde, het staat je ook prachtig!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 28 oktober 2018 11:53

Staat je super goed Vera :) Bij die shots in je kast en dan je blauwe haar ernaast moet ik zeggen dat al je (poeder)roze items er ook super goed bijstaan.

[Beantwoorden]


Door Ritchie op 28 oktober 2018 13:55

Hoi Vera, leuk haar! Echt heel stoer, ik vroeg me trouwens af waarom je haast niet meer blogt… ?

[Beantwoorden]


Door Hopper op 28 oktober 2018 15:51

Omdat blauw een primaire kleur is past er juist heel veel bij. Ga voor groen, rood, wit, zwart, oranje, geel, paars/lila en pastel… Maar ook beige etc. Je kan het stoere er juist afhalen door je vrouwelijk te kleden. Kant, jurkjes, mooi afgewerkte bovenkantjes etc. Wil je dat het er stoerder uitziet ga dan voor leer en denim.

Ik vind het je echt heel gaaf staan! Maar blauw is dan ook mijn meest favoriete kleur.

[Beantwoorden]


Door Syl op 28 oktober 2018 17:04

Eerst dacht ik… Waarom zou je dat doen?!
Maar nu ik het zie vind ik het eigenlijk wel heel tof staan. Wat sprekender ofzo… Wat meer contrasten in je gezicht.

[Beantwoorden]


Door Isolde op 28 oktober 2018 20:30

Hoi Vera

Staat je chique, probeer eens een mooi sieraad op zo’n simpel wit t-shirt , een hele simpele oplossing en dat breekt .

[Beantwoorden]


Door Lousaa op 28 oktober 2018 20:37

Tof man! Ik vind het wel edgy!

Wat koelere, gedempte kleuren gaan dragen, zou ik zeggen. Je wenkbrauwen wat assiger bijwerken en voor je oogmakeup en wangen ook koelere kleuren uitzoeken.

[Beantwoorden]


Door Eden op 29 oktober 2018 06:36

Vera, het staat je prachtig! Leuk om te zien hoe je je grenzen steeds verlegt en dat je duidelijk goed in je vel zit. Combineren gaat lukken, over een week is dat al helemaal geen punt meer, I’m sure of it :)

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 29 oktober 2018 08:33

Ik ben meestal meer van de pasteltinten, maar deze kleur vind ik ook mooi bij je! Ik denk dat je er best neutrale tinten bij kan combineren zodat het blauw mooi opvalt.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 29 oktober 2018 12:26

Wauw wat heftig zeg, echt super dapper dat je dit hebt gedaan. Het is inderdaad wel heel wat anders dan je eerst altijd deed maar het staat je zo super tof.

[Beantwoorden]


Door yvonne op 30 oktober 2018 11:16

Dapper zeg.

Het staat je onwijs mooi, echt betoverend.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 30 oktober 2018 17:00

Ik weet dat je graag warme kleuren draagt, maar ik vind koele kleuren je nog beter staan. Gaaf dus die blauwe kleur, het maakt heel sprekend. Ik zou het zelf niet snel doen (met mijn baan als docente lijkt mij dat minder gepast), maar bij jou vind ik het tof!

[Beantwoorden]


Door Shari op 31 oktober 2018 11:33

Staat je juist onwijs goed ! Niet twijfelen, gewoon rock’en die kleur!

[Beantwoorden]