Make-up die ik nooit draag

Make-up die ik niet draag, omdat ik de kleur niet mooi vind, het effect niet mijn ding is of omdat lipgloss gewoon zo ongelooflijk plakt… Ik breng het allemaal aan in één look. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 14 oktober 2018 | 4 reacties

Reacties

Door Lisa op 14 oktober 2018 16:13

Ik snap ‘m helemaal. de groene oogschaduw is prachtig maar hij ‘vreet’jouw ogen helemaal op. Ik zie smaragdgroene vlakken maar geen ogen meer. Een paarse blush is veel te heftig bij jouw huidkleur. Kortom het geheel krijgt iets clownesks. Daar wordt niemand mooier van.

Over de colorcorrecting primer, ik heb lang gezocht naar een product dat geen groen waas achterlaat. Uiteindelijk vond ik de groene CC cream van L’oreal. Komt groen uit de tube, wordt op de huid meteen zachtbeige maar neemt bij mij wel het rood weg zonder groen waas . Misschien iets om te bekijken en te testen.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 16 oktober 2018 09:40

Ik denk dat het vooral de creasekleur is die too much was. Want op zich staat groen je niet vreselijk. De wat donkerdere kleuren stonden goed. De paarse blush is een no go idd.

[Beantwoorden]


Door Roos op 16 oktober 2018 20:03

Leuke video!

[Beantwoorden]


Door Julia op 22 oktober 2018 20:51

Bedankt nog voor je tip over de foundation! Ik heb ook een heel lichte huid en de lichtste kleuren bij de drogist zijn vrijwel altijd te donker voor mij (behalve als ik in de zomer wat bruiner ben geworden haha). Maar dankzij jouw tip nu eindelijk wel geslaagd! :) En maar goed ook, want mijn foundation begon eigenlijk al weer te donker te worden met mijn vervaagde zomerse kleurtje :P

[Beantwoorden]