5 x Eerste Indruk | Dit moet je zien!

Een comeback van de 5 x Eerste Indruk video! Vijf hele bijzondere producten, van jelly highlighter tot een microblading pen van Maybelline… Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 11 oktober 2018 | 6 reacties

Reacties

Door Nicole op 12 oktober 2018 15:00

Wat een geinige producten zeg. In eerste instantie vond ik het masker er heel erg raar uitzien en had ik niet verwacht dat het wat zou zijn, maar eerlijk is eerlijk. Ik zou hem nu ook wel eens willen proberen! Zo handig dat hij er zo makkelijk vanaf gaat.

[Beantwoorden]


Door Jess op 12 oktober 2018 16:02

Wat een gave producten! Ga sowieso de kruidvat langs voor de tatoo brow pen!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 12 oktober 2018 16:08

hoi Vera, heerlijk dat je deze videoreeks weer oppakt. Persoonlijk vond ik dat vloggen niet zo interressant. Jij maakt de leukste beautyvideo’s en daar ben ik gek op. Erg leuk om kennis te maken met deze bijzondere producten, vooral de browpen lijkt me wel wat. op naar de drogist.

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 12 oktober 2018 19:51

Wat een leuke eerste indruk. Erg leuk al die producten, en zeer verrassend de wenkbrauwen. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Joke op 21 oktober 2018 10:22

Hoi Vera, ik ben ook heel blij dat je weer producten test, dat is toch waar ik beauty-blogs voor volg, niet voor wat jij van dag tot dag doet (hoe belangrijk ook voor jou, maar sorry niet voor mij).
Ik vind de tattoo-pen voor de wenkbrauwen fantastisch. Helaas heb ik lichtblond haar en blonde wenkbrauwen en zou de kleur veel te donker voor mij zijn. Dus ik hoop dat de pen een succes wordt en dat Maybeline of andere merken ook een blonde versie op de markt brengen.

[Beantwoorden]

Jane antwoordt op 26 oktober 2018 om 14:24:

Ik heb nav deze video de tattoo pen voor de wenkbrauwen gekocht, maar ik vond hem niet echt een succes. Aanbrengen gaat niet super handig.

Tijdens het sporten zweette ik, toen liepen er letterlijk bruine straaltjes naar beneden vanaf m’n wenkbrauwen. Dat is in principe geen probleem, ik kan het voor het sporter er natuurlijk ook afhalen. Maar toen ik het afgeveegd had en later in de spiegel keek, waren m’n wenkbrauwen groen! De huid onder de haartjes. Echt zo’n oude tattoo kleur groen. Moest super hard boenen met make up remover om het eraf te krijgen.

[Beantwoorden]