Verdrietig om een oude video & nieuwe laarzen | Weekvlog

Het is alweer donderdag, dat betekent dat er een nieuwe weekvlog voor je klaarstaat! Ik lunch met Edith, shop met Jeffrey, maak een broccolitaart en word verdrietig van het kijken naar een oude video. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 30 augustus 2018 | 30 reacties

Reacties

Door Shane op 30 augustus 2018 15:56

Wat ben jij dik geworden zeg

[Beantwoorden]

cansu antwoordt op 30 augustus 2018 om 16:09:

Wat ben jij een naar persoon zeg! vervelend he dat dat karakter is waar je dus niets aan kan doen en aan gewicht wel!

[Beantwoorden]

Danielle antwoordt op 30 augustus 2018 om 16:55:

Ik reageer eigenlijk nooit.
Maar ik vind echt niet dat je dit soort commentaar kunt plaatsen.. zeker niet aangezien iemand heel erg bezig is met hoe ze zichzelf neer wilt zetten en nog zoekende is naar de tevredenheid over haar eigen lichaam. Wat heeft het voor zin dat jij tegen een ander zegt dat die te dik of dun is?! Voel je je daardoor nou echt beter door zo’n haat opmerking…

[Beantwoorden]

Iesje antwoordt op 31 augustus 2018 om 19:14:

De touwtjes laten vieren wat betreft een streng dieet en (fat) bodypositivity promoten is tot daar aan toe, maar zó de touwtjes laten vieren en lekker elke dag uitgebreid lunchen, uit eten, hapje daar, drankje hier, alles op Insta, beetje shoppen, artikeltje schrijven, videootje opnemen… tsja dan krijg je dit resultaat. Wat dat betreft dus wel een uitstekende voorlichting aan jonge meiden/dames: wil je niet dik worden, dan vooral niet dit leven leiden.

[Beantwoorden]

Elle antwoordt op 31 augustus 2018 om 22:38:

Precies. Hear, hear.

Annemiek antwoordt op 6 september 2018 om 18:05:

Vera gaat echt niet elke dag uit lunchen of uit eten. En ze is niet in obese maar curvy. En shoppen, filmen en schrijven hoort bij haar beroep. Jaloers?? Ik vind de video’s juist erg leuk en ontspannend. Het is inderdaad haar keuze. Bevalt het je niet ga dan ergens anders kijken. Opties genoeg. Ik vind je super Vera!!!

Chantal antwoordt op 30 augustus 2018 om 19:31:

En wat ben jij dom zeg! Gaat wel opvallen he….

[Beantwoorden]


Door Marea op 30 augustus 2018 16:08

Hè jammer alwéér een video. Sorry, maar ik haak af.

[Beantwoorden]

J. antwoordt op 30 augustus 2018 om 19:04:

Helemaal mee eens. Ik heb er een paar weken geleden ook al een reactie over geplaatst, maar helaas kwam daar geen reactie van Vera zelf op.
Uiteraard is het haar goed recht om alleen maar video’s te plaatsen. Het zou wel fijn zijn als ze daar iets over zou zeggen tegen haar bezoekers, zodat mensen weten of ze wel of niet terug hoeven te keren naar de site.

[Beantwoorden]

Romy antwoordt op 31 augustus 2018 om 23:07:

Wauw, precies dit. Heb er laatst ook een reactie over geplaatst en het is iemands eigen keuze natuurlijk. Heb ik respect voor, maar ik haak hierbij ook af.

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 30 augustus 2018 16:49

Vera……ik vind je fantastisch! Nou wil ik het toch gewoon een keer tegen je zeggen. Ik volg je al een paar jaar en ik heb nog NOOIT een reactie bij je achter gelaten. FIRST :-)

[Beantwoorden]


Door Rani op 30 augustus 2018 17:30

Heel jammer dat je enkel nog maar filmpjes post.
Las je blogberichten zo graag… Ik vrees dat ik -net als vele vzn je volgers- ook gewoon afhaak… :/

[Beantwoorden]


Door Syl op 30 augustus 2018 17:46

Ik was ook mega slank 10 jaar geleden, maar ik vond mijzelf met 55 kilo nog steeds te dik. (Nu weeg ik 20 kilo zwaarder, maar ik ben gelukkiger) ik ben niet geobsedeerd door die weegschaal of wat ik eet. Ik geniet nu. En ja soms ben ik jaloers op mijn oude slanke figuur. Maar nu heb ik meer energie en geniet ik meer van mijn leven. En mijn curves doen nog steeds hoofden draaien, dus ik heb niets te klagen haha.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 30 augustus 2018 17:48

Wat een super mooie looks met het UD palette! En dikke knuffel voor het eindstuk ;)

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 30 augustus 2018 19:17

Ik vind je filmpjes super! Verheug me er elke keer weer op. Je bent ook zo’n leuke combinatie van heel gewoon en glamour. :-) Ik vind je in die video erg dun. Je bent nu prachtig met curves.

[Beantwoorden]


Door Silvia op 30 augustus 2018 20:05

Hallo Vera,
Ik vind dat je het fantastisch doet! Trek je alsjeblieft niks aan van negatieve reacties! Ik ben twee keer zou oud als jij maar kijk vaak naar je blog en geniet van je spontaniteit. Zou je misschien een vlog willen maken over hoe je jouw haar sryled? Vind het altijd mooi zitten!

[Beantwoorden]


Door Sandra-Anna op 30 augustus 2018 20:47

Die hartige taart ziet er super lekker en makkelijk te maken uit! Ga ik zeker eens een keertje proberen na te maken. :-)

[Beantwoorden]


Door Ria op 30 augustus 2018 21:36

Mooie video, je bent een goed voorbeeld voor je leeftijdgenoten en jongere volgers. Je bent een sterke persoonlijkheid. Eerlijk ook en kwetsbaar. Je zult vaker gekwetst worden door volgers. Hoop dat jij erboven staat. Veel liefs, dikke knuffel van een volger die je moeder kon zijn. ?

[Beantwoorden]


Door Lisa op 30 augustus 2018 22:38

Hier nog een filmpjes fan!

Ik ben ook erg onzeker over mijn lijf en hoe onzekerder ik word hoe meer ik aan kom.. Want dan zorg ik niet goed voor mezelf, veel ongezond eten etc..
Ben super blij om te zien dat ik niet de enige ben die soms onzeker is!

En wat is Jeffrey lief voor jou, mooi om te zien.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 31 augustus 2018 07:37

Ik mis de “gewone” reviews ook erg. Een keer in de week een filmpje is best leuk, maar dagenlang helemaal niets en dan weer een filmpje… Nee, dank je. Erg jammer.

[Beantwoorden]


Door Sou op 31 augustus 2018 08:36

Ik ben ook niet van de elke dag vlogs volgen, dan ga ik wel naar YouTube. Heel jammer want ik vond jouw reviews en artikelen een van de leukste en iedereen maakt nu video’s m, vind die ontwikkeling erg jammer

[Beantwoorden]


Door Axelle op 31 augustus 2018 09:40

Hoi Vera,

Toevallig keek ik na lage tijd nog eens naar een filmpje van jou (dit heeft enkel met gebrek aan tijd te maken). Wat je aan het einde van je vlog vertelt raakt me echt, want ik denk dat dit voor erg veel jonge en minder jonge meisjes en vrouwen opgaat. Ik vind het heel mooi dat jij jouw emoties zo toont en het taboe daarrond probeert te doorprikken!

Doe zo verder, je bent er eentje uit de duizend!
x

[Beantwoorden]


Door Suus op 31 augustus 2018 11:00

Ik vind je vlogs zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Laura op 31 augustus 2018 13:07

Lieve Vera, ik vind je een prachtig mens, van binnen en van buiten!
Zo mooi dat je je lichaam meer bent gaan accepteren en de boodschap die je uitdraagt mbt body positivity is top!
Ik heb zelf al ruim 10 jaar anorexia en herken dus veel in moeite hebben met je lichaam. Ook al heb je nog je onzekerheden, je video’s helpen me wel

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 31 augustus 2018 18:19

Die Allerhande “box” vind ik er altijd zo leuk uitzien, maar heb het zelf nog nooit geprobeerd. Moet ook wel zeggen dat mijn vriend en ik lastige eters zijn qua dat ik niet alles kan eten ivm allergie en hij niet alles lust haha. Bij ons is dat qua koken en bakken trouwens precies omgekeerd; hij kan goed bakken en ik ben juist meer van het koken.
Vervelend dat je je op zondag zo naar voelde door het kijken naar oude video’s, hopelijk was het snel over en heb je je niet dagenlang rot gevoeld. Ik kan soms ook wel huilen als ik denk aan hoe ik vroeger was, maar dan meer qua hoe onzeker ik was over mijn huid toen ik nog heftige acne had.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 2 september 2018 13:02

Wat een leuke vlog weer Vera! Wel echt heel heftig om te zien hoe je zo strugglede met je gewicht toen, ook al was je gewoon prima! Ik heb zelf jaren lang een eetstoornis gehad dus ik weet maar al te goed hoe het voelt.

[Beantwoorden]


Door Michelle op 3 september 2018 22:58

Juist je eerlijkheid maakt je vlogs zo puur. Dat je aan het einde verdrietig bent en dat je dat ook durft te laten zien, dat is zo knap! Iedereen ziet aan de buitenkant als iemand veranderd. Maar niemand kan oordelen hoe iemand zich van binnen voelt. Als iedereen elkaar nou in zijn waarde laat en niet elkaar loopt af te katten.. misschien blijft er dan nog wat tijd over om aan je eigen negatieve zelf te werken i.p.v. te bepalen wat een ander moet gaan doen. Ciao X

[Beantwoorden]


Door Milou op 5 september 2018 19:44

Hoi Vera! Ik snap de nare reacties van sommige mensen echt niet. Ik volg je al vanaf je zolderkamer bij je ouders en vind juist dat je een prachtige transformatie hebt doorgemaakt, zowel vanbinnen als vanbuiten! Ik houd van je weekvlogs <3

[Beantwoorden]


Door Nicky op 10 september 2018 07:22

Lieve Vera, pin je alsjeblieft niet vast op BMI. Dat is een hopeloos verouderde maatstaf die, omdat het nu eenmaal een van de gemakkelijkst te gebruiken is, nog steeds in omloop is. De waarheid is dat BMI op zich helemaal niets zegt. Om je een voorbeeld te geven: ik heb BMI 25 maar pas wel in een XS. Dat komt omdat ik vrij gespierd ben en ook zware botten heb (en dat is dit keer geen fabel maar echt gemeten). Ik vind je verdriet ergens mooi om te zien, omdat het voor mij toont hoe ver je gekomen bent in je mentale strijd met jezelf. Dat je medelijden hebt met die slanke, ongelukkige versie van jezelf en niet verlangt naar het lichaam dat je toen had, zegt heel veel over in hoeverre je jezelf echt geaccepteerd hebt.

[Beantwoorden]


Door Anna op 23 september 2018 15:57

Ah! Ik zag dit filmpje en werd er zo verdrietig van.. Je was toen al prachtig en dat ben je nog steeds! Volgens mij is de onzekerheid die je beschrijft voor veel meiden (in ieder geval voor mij) ontzettend herkenbaar. Heb er heel veel respect voor dat je je verdriet en struggles gewoon durft te bespreken, dat laat wel zien hoe sterk je bent. You go girl, je bent perfect zoals je bent. Echt.
Veel liefs!

[Beantwoorden]