Likes/dislikes augustus ’18

Jaaa, daar is ie weer: de likes/dislikes video! Deze keer van de maand augustus, met veel Essence en Catrice producten en vooral ook veel DISLIKES… Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Anders | 2 september 2018 | 11 reacties

Reacties

Door Mariëlle op 2 september 2018 11:02

Leuke video weer Vera :) Ik denk dat ik voor de volgende zomer ook maar eens een klamboe ga nemen haha..

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 2 september 2018 13:55

Altijd leuk om jouw likes en dislikes te zien :)! Jammer zeg dat sommige van die nieuwe producten zo tegenvallen, ze zien er namelijk zó leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Jasmien op 2 september 2018 17:20

Wauw Vera, je haar ligt echt heel leuk zo!

[Beantwoorden]


Door Jess op 2 september 2018 18:41

Ik ben het helemaal met je eens over die foundationkleuren! Het is tijd!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 2 september 2018 21:08

Wat een leuke video weer. Ik vind het altijd heel erg fijn als je zo kritisch bent. Ook al betekent dat dat er veel dislikes zijn. En heel erg goed van je dat je je zo uitsprak over die foundation kleuren. Echt schandalig! De hema heeft, of had in ieder geval, wel redelijk wat echt donkere tinten. Mijn beste vriendin heel een donkere huidskleur en kan daar wel slagen gelukkig. Ten minste nog iets in de budget categorie!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 2 september 2018 21:46

Hele fijne video weer Vera! Er zitten zeker wat producten tussen waar ik nieuwsgierig naar ben geworden. Oh en wat zit je haar leuk!

[Beantwoorden]


Door femketje op 3 september 2018 13:28

Ja dat glitter palette van catrice viel mij ook echt zo enorm tegen :(

[Beantwoorden]


Door Syl op 3 september 2018 22:26

Dislike & like video’s blijven leuk.
Wat jij trouwens hebt met de lipproducten van Kat von D, heb ik met Ofra. Ik snapte gewoon niet dat jij ze zo fijn vindt. Haha
Op dit moment helemaal weg van de Nyx eyeliner (vinyl liquid liner) ik ga weer inslaan

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 4 september 2018 16:00

wat een heerlijke likes/dislikes video weer. jammer dat er toch een aantal producten tegen viel deze maand. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Nathalie Piersma op 5 september 2018 21:03

Ha die Vera, tussen al je reviews en andere leuke (week)vlogs door ‘mis’ ik iets, ik zou het super leuk vinden om een keer een blog of vlog te lezen/zien over je huidige skincare routine.Hoe en waarmee maak jij je gezicht schoon? Gebruik je een dag/nachtcrème? heb je aanraders of juist dont’s die je afraadt? Daar ben ik al een poosje erg nieuwsgierig naar. Mijn eigen huid begint te veranderen en ik ben erg zoekende naar andere skincare spulletjes voor een hele droge en gevoelige huid, alle aanraders welkom. Lieve groet

[Beantwoorden]


Door Marloes op 7 september 2018 00:58

Wat een goede video weer! Je was er inderdaad zo doorheen maar het keek wel lekker weg, haha :) keep up the good work!

[Beantwoorden]