Action peel off gold mask + Q&A

Het weer is al wat herfstiger aan het worden en ik was ook niet helemaal fit, dus leek het me voor deze zondag wel een heel goed idee een relaxte Q&A op mijn roze bank en met gouden peel off masker van Action, op te nemen. Ik beantwoord vragen die jullie me stelden op Instagram. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 26 augustus 2018 | 6 reacties

Reacties

Door Mariëlle op 26 augustus 2018 10:43

Ik herken me ZO erg in wat je vertelt! Ik ben nu 23, maar besef me pas sinds dit jaar dat ik geen 18 meer ben XD Niet dat dat erg is, maar het kwam wel even binnen haha… Nu woon ik een jaar op mezelf en ik ben gelukkiger dan ooit. En ohja het masker haha, ziet er cool uit, maar ik zou het niet aandurven!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 27 augustus 2018 09:15

Toffe video weer!
Ik heb wel iets wat ik wel zou terugzien in je video met Edith: Ik ben qua lichaam ongeveer hetzelfde als jij en ik wil op de koudere dagen (onder de 16 graden) graag truien aan, alleen zodra ik een trui aanheb, merk ik dat ik er dan toch erg in ga zweten (terwijl ik het niet extreem warm heb ofzo). Hopelijk heeft Edith hier (een) tip(s) voor..!

[Beantwoorden]

Naomi antwoordt op 27 augustus 2018 om 09:16:

‘Wel zou willen terugzien’ moet het zijn

[Beantwoorden]


Door Ester op 27 augustus 2018 19:48

Waar ik eerst alleen maar blogs keek en las, kijk ik tegenwoordig bijna alleen maar video’s op YouTube en dan bezoek ik de bijbehorende blog bijna niet meer. Eigenlijk zonde! Ik vind het altijd leuk en mooi hoe openhartig je bent en gewoon lekker jezelf blijft.

[Beantwoorden]


Door Gerry op 29 augustus 2018 10:29

Helaas wacht ik ook op de geschreven artikelen. Een mix van, is veel afwisselender. Mogelijk heb je daar in de herfst weer tijd voor, Vera? Zou super zijn ?

[Beantwoorden]


Door Eveline op 29 augustus 2018 21:53

Wat een topvideo, Vera! Ik bewonder je eerlijkheid over de besproken thema’s. Je doet het heel goed en mag trots zijn op jezelf! Veel liefs.

[Beantwoorden]