Opheldering & tattoo concealer | Weekvlog

Hij is weer heeeerlijk lang en uitgebreid: de nieuwe weekvlog! Met beautyshoppen bij Action, de verjaardag van Thijs, een fotoshoot, mijn nieuwe winterjas, tattoo concealer test en opheldering over de huizen zoektocht. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 23 augustus 2018 | 9 reacties

Reacties

Door Annemiek op 23 augustus 2018 19:37

Wat doe je hier dan nul??? Perfecte naam voor je als je zo respectloos reageert. Dit is een website over beauty. Waar moet het van jou over gaan dan? Oorlogen in de wereld of klimaatverandering?

Ik heb er van genoten Vera. Mijn ontspanmomentjes. :-) Ik vind je make-up zo mooi.

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 23 augustus 2018 20:03

Leuke vlog Vera, je bent een mooi mens!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 23 augustus 2018 20:08

Ik heb de video nog niet gekeken maar kan al wel zeggen dat die concealer absoluut geen tattoos bedekt. Misschien vijf lagen ofzo. En wat een idiote reactie hierboven zeg!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 23 augustus 2018 21:29

Wat zullen jouw ouders etc zich kapot schamen voor jou ‘nul’.
Over varken gesproken jouw opmerking slaat als een tang op een varken. Dom element,blijkbaar niks beters te doen in je sneue droevige leventje? Je naam is precies wat je zelf bent NIKS!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 23 augustus 2018 22:47

Hey Vera!
Klopt het dat je twitter er niet meer is? :( Zo ja, jammer: vond ’t altijd leuk om je gevatte opmerkingen (en gifjes!) te lezen.

En succes met je huizenjacht! Oh en leuk om te horen dat er iemand is die ook zin heeft in de herfst!

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 24 augustus 2018 10:42

Die Gold Mask is echt the horror. Plakkerig, pijnlijk. Echt verschrikkelijk. Ik kreeg zelf schaafachtige wondjes toen ik hem verwijderde. Met tranen in mijn ogen moest ik hem verwijderen. Kijk uit!

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 24 augustus 2018 12:01

Wat cool dat je op de cover van Cosmo Girl staat! Haha, en dat willen inzoomen, grappig! Ik heb het nog niet meegemaakt ;)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 24 augustus 2018 19:35

Wat lief van Jeffrey dat hij de Cosmo alvast voor je kocht! Mooie foto’s werden er in gebruikt. Heel veel succes met huizen zoeken en bekijken, een spannende en leuke tijd! Hopelijk voel jij je alweer iets beter/happier.

[Beantwoorden]


Door Mieke op 25 augustus 2018 07:20

Hallo Vera,
Ik las je blogs en kijk je blogs met veel plezier terwijl ik niet eens veel make up draag en met mijn 52 jaar waarschijnlijk veel ouder ben dan je doelgroep. En weet je waarom? Vooral om jou zelf. Je bent heerlijk oprecht, spontaan en goed in wat je doet. Je gunt ons een grote inkijk in je leven en niet alleen het glamorous ‘alles is hier fantastisch’ plaatje maar ook als het minder gaat en dat waardeer ik erg. Omdat het echt is. Ik vind het elke keer leuk om je met make up bezig te zien of met kleren. Je geeft altijd duidelijk aan als iets gesponsord is. Dit is namelijk je werk en je leeft ervan. Volgens mij ben je zowel privé (relatie, huis) als voor je werk met hele mooie en leuke dingen bezig. Succes meiske en wat mij betreft, ga zo door!

[Beantwoorden]