De spanning komt eruit & vegan junkfood eten | Weekvlog

Weer een nieuwe weekvlog! Ik heb weer een mega leuke week gehad, van voor het eerst vegan junkfood eten, tot het Body Positive Power event, naar het strand, een beetje sale shoppen en de MAC x Aaliyah collectie uitpakken. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 12 juli 2018 | 7 reacties

Reacties

Door Mara op 12 juli 2018 16:37

wowowow ik ben hem nu aan het kijken ik ben nu bij 11:47 en ik vind je video tot nu toe echt super leuk!!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 12 juli 2018 18:17

Waaaah vegan junkfood, maak me gek!! Ben zelf vegan blogger, maar daar ben ik nog niet geweest en bestellen in Eindhoven gaat helaas niet haha :P Maar het staat zeker op mijn lijstje, super tof dat je er voor open stond om dat te proberen! En wat geweldig dat je haar alsnog kon interviewen, het is je gegund :)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 13 juli 2018 19:54

Oh nee, niet schrubben op zo’n gevoelige huid. Schrubs zijn echt veel te grof voor gezichtshuiden. Het is net schuurpapier… Lees meer hierover op de blogs van Paula’s Choice en Jetske Ultee.

Moest ik even kwijt. Verder leuke vlog! :-)

[Beantwoorden]


Door Suus op 14 juli 2018 00:10

Jaaaa! Je vlogs zijn zo leuk :D

[Beantwoorden]


Door Mara op 16 juli 2018 10:45

ik heb hem zeker gezien!! ik vond hem super leuk

[Beantwoorden]


Door Jess op 18 juli 2018 16:12

Wat heb ik weer genoten van je weekvlog! En wauw die pakketjes die jij ontvangt, jaloersmakend! Mijn vriend schrok een paar keer op van zijn spel (fortnite) omdat ik piepte en gilde aaaaah dat wil ik ook!!

[Beantwoorden]


Door Yara op 19 juli 2018 13:45

Zo leuk weer om te bekijken, jouw vlogs zijn echt altijd geweldig!
Liefs,
Yara

[Beantwoorden]