Verandering en ontwikkeling (en stilstand) | Make-update

Ga er lekker voor zitten, aan je kaptafel, de tuintafel, strandtafel… waar jij maar wilt. Ik neem weer een heleboel met je door in een nieuwe Make-update, die gaat over verandering, ontwikkeling en stilstand. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 15 juli 2018 | 16 reacties

Reacties

Door Lin op 15 juli 2018 10:45

Ik keek deze video lekker zondags lui vanuit mijn bed. Hoewel ik dat op een andere dag dan zondag waarschijnlijk ook zou doen ;)
Oh, enne, ik vind je een schattepluisje! Dat wilde ik nog even zeggen. Lekker bezig Vera!

[Beantwoorden]


Door Laura op 15 juli 2018 10:59

Ik bekeek deze video lekker op de bank met een bakkie koffie, heerlijk om de dag zo te beginnen. Ik geniet van je video’s, dank daarvoor. Heel veel succes met alle ontwikkelingen en laat de emoties maar lekker doorkomen hoor, terecht! :)

[Beantwoorden]


Door Nanda op 15 juli 2018 11:21

Ik keek het vanuit de tuin vanaf mn ligbed! Ik ben heel blij met jouw body positivity! Ik heb maatje 38 maar wel 2 kinderen gebaard. Zit al jaren in badpak aan t strand, terwijl dat ook niet echt mijn ding is. Deze zomer voor het eerst in bikini ( high waist) en heb me nog geen seconde onzeker over gevoelt! Ik werk in de zorg. Onder je borsten ga je gauw smetten als het nat blijft. Bij patienten doen wij, ook op verzoek vand de wondspecialist. Een hemdje óndet de bh. Zo blijft t redelijk droog onder de borsten. En uiteraard katoen.

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 15 juli 2018 13:08

Ik kijk de video vanuit bed – om 13:00s’middags! Ik heb een naar eczeempje opgeduikeld in mijn gezicht waardoor ik vannacht heel slecht heb geslapen door de jeuk. Ik doe dus nog even een dutje nu mijn dochtertje dat ook doet!

Met de auto en niet te ver weg? Toen ik nog geen kindje had waren wij gek op de Belgische Ardennen. Je kunt er heerlijk rondrijden, je hebt goede hotels (vaak met mooie wellness gelegenheden) en je kunt er heerlijk met zijn tweetjes dineren. Overdag kun je de mooie romantische stadjes en plaatsjes bezoeken of lekker wandelen door de mooie bossen, langs riviertjes en beekjes. Mocht je nou echt denken we gaan een beetje roadtrippen, kun je Luxemburg (Mullerthal) en een stukje Duitsland (Monschau) meenemen. We hebben ook vaker door (noord) Frankrijk gereisd maar voor mijn gevoel lagen de pareltjes daar wat minder voor het oprapen, en kon je in Belgie toch wat Bourgondischer genieten.

Wij hebben dit nooit gedaan in het hoogseizoen en de Ardennen is natuurlijk wel een heel gewilde vakantiebestemming in de zomer. Dat is misschien iets om rekening mee te houden.

In elk geval veel plezier en weer bedankt voor weer een leuke video!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 15 juli 2018 13:32

Vera, geen idee of dit helpt, maar: voor veel mensen is die bodypositivity een enorme omslag. Dat leer je niet van de een op de andere dag. Daarom is het juist ook mooi om jouw proces daarin te zien. Je hoeft het niet allemaal al te weten en te kunnen. We leren het samen. :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 15 juli 2018 22:55

Yay! love je makeup date videos :D Ik heb een beetje hetzelfde qua kinderen en het zicht op de toekomst. Ik word alweer 28 dit jaar en krijg al jaaaaaaren de vraag of er nog geen “bun in the oven” zit aangezien ik alweer ruim 13 jaar samen ben met mijn man :’) Ik gun het andere mensen van mijn leeftijd echt dat ze er al aan beginnen, maar voor mij hoeft het nog niet :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 15 juli 2018 23:25

Ik ben 10 jaar ouder dan jij en ik moet zeggen dat ik vind dat je echt gegroeid bent als persoonlijkheid. Een paar jaar terug kon ik mezelf niet echt met je identificeren, maar nu steeds meer omdat je zo volwassen bent en ook nuchter. Je blijft bij jezelf en laat je niet gek maken. Zelf vind ik het best apart dat in deze moderne tijd trouwen en baby’s krijgen voor zoveel jonge meiden het ultieme doel lijkt. Er is nog zoveel meer dan dat! Blijf lekker wie je bent Vera!

[Beantwoorden]


Door Mara op 16 juli 2018 10:51

ik heb hem zeker gezien. je bent zeker mijn voorbeeld

[Beantwoorden]


Door Marijke op 16 juli 2018 12:25

Ik vind het juist mooi hoe je nu in het leven staat. En dan bedoel ik met name dat je zegt dat niemand perfect is. Maar niemand hoeft ook perfect te zijn. Bovendien is perfectie een breed scala qua begrip. Ik zou mezelf ook nooit vergelijken met iemand als bijvoorbeeld Kim Kardesshian die botox in haar billen spuit omdat zij denkt dat se dan mooi is. Zo’n lichaam klopt niet meer en is niet meer in proportie. Jij bent Vera en je moet trots zijn op wie je bent. Met een paar kilootjes meer zie je er veel mooier uit dan wanneer je zo slank bent en je totaal geen vormen hebt. Mijn vriend houdt van mijn 70 kg lichaam bij 1.70. Ik heb weer geen stevige benen maar juist weer meer borsten en een buikje.

[Beantwoorden]

Marijke antwoordt op 16 juli 2018 om 12:26:

Kardeshian* haha

[Beantwoorden]

Marijke antwoordt op 16 juli 2018 om 12:28:

Weer…kardashian! Dat gaat lekker zo zeg!

[Beantwoorden]


Door Kate op 16 juli 2018 19:01

Hoi Vera, super leuke video! Misschien dat Terschelling een leuke vakantiebestemming is? Ik hoor van veel vrienden positieve verhalen daarover. X

[Beantwoorden]


Door Jess op 18 juli 2018 16:36

Wat een heerlijke video weer!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 18 juli 2018 20:39

Een hele leuke video! Ik ben pas comfortabel in bikini’s en korte broeken gaan rondlopen, sinds ik zwanger was. + 21 tijdens deze zwangerschap maar het maakte mij niks meer uit. En nu twee jaar later heb ik dit gewicht er bijna weer af ( op 4 kg na ) boeit het mij nog steeds niks ;) Heerlijk, eindelijk niet meer het gevoel om altijd mijn benen maar te verstoppen..

[Beantwoorden]


Door Chimène op 21 juli 2018 17:07

Hoi Vera, wij ( mijn dochter en ik) zitten lekker op de bank bij te komen van een dagje shoppen en te genieten van jou video. Wat erg mooi is om naar toe te gaan is het Lago Maggiore in Italië. Daar kun je mooie plaatsen bezoeken aan het meer maar ook de eilandjes bezichten of lekker rond dobberen op het meer. En wat de zwangerschap betreft… Begin er pas aan als je er aan toe bent ik was 30 toen ik zwanger was. Xx

[Beantwoorden]


Door N op 25 juli 2018 15:30

Hi Vera! Ik vind je helemaal geen laatbloeier wat betreft kinderwens.. Op blogs/YouTube zie ik idd veel jonge moeders maar ik ben even oud als jij en in mijn omgeving nog geen zwangeren of kindjes hoor! Ik moest wel even lachen toen je zei dat je wat dit betreft altijd wispelturig bent want ik
kan me herinneren dat je jaren geleden een video maakte waarin je zei dat je geen relatie wilde, ik toen dacht “maar dat ligt toch aan wie je tegenkom?!” En je idd vrij snel daarna (in mijn beleving) een relatie kreeg. Liefs!

[Beantwoorden]