10 x opmaken met favoriete Essence make-up | Te koop bij Etos!

Het is weer tijd voor een low-budget favorieten video! Dit keer met 10 favorieten van Essence, verkrijgbaar bij Etos. Ik laat je elk product zien en breng alles aan op mijn gezicht. Een full-face Essence look dus, met de beste producten. En dat niet alleen, ik vertel ook hoe je een jaar lang gratis Essence make-up kan winnen bij Etos! En je krijgt 25% korting via de Etos app + er is 30 juni een tof event en meet & greet! Klik door voor meer info en… Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Voorwaarden winactie:
1. Maak een ‘Magical Summer make-up look’ met Essence producten
2. Maak een foto en upload die op Instagram
3. Gebruik de hashtag #EtosEssence
of upload je foto op Girlscene

Ook krijg je 25% korting op alle essence producten bij Etos. Download de Etos app en meld je aan voor Mijn Etos. Apple: https://apple.co/2yrglrX Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.etos.mijnetos&hl=nl

Op 30 juni is er in Amsterdam in het Etos filiaal aan de Leidsestraat van 14:30 tot 16:30 uur een Etos event. Er zijn visagisten aanwezig die je kunnen opmaken en ik ben er voor een praatje en een foto. Super leuk als je komt!

Twitter Facebook
Categorie: Video | 28 juni 2018 | 8 reacties

Reacties

Door Mariëlle op 28 juni 2018 18:09

Het is dat ik nu enkel nog natuurlijke producten gebruik, maar het is écht mijn favo dierproefvrije budgetmerk <3

[Beantwoorden]


Door femketje op 29 juni 2018 07:46

die essence fixing powder is ook echt mijn favoriete setting poeder ;D

[Beantwoorden]


Door Syl op 29 juni 2018 20:13

Dat matte poeder is echt fijn. Ik heb nu best dure mascara, maar dit blijft mijn budget topper!

[Beantwoorden]


Door Suzan op 29 juni 2018 23:54

Waar heb je je tshirt vandaan met de palmbomen?

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 30 juni 2018 08:59

Superleuke video! Ik word altijd zo blij als ik een video van je heb gekeken, haha!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 30 juni 2018 15:59

Wat een fijne producten allemaal! Sommige gebruik ik ook, andere kende ik nog niet. Thanks voor de tips!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 30 juni 2018 21:50

Is het potlood wat je gebruikt in kleur te vergelijken met taupe van Anastasia browwiz?

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 1 juli 2018 17:11

essence is altijd een fijn merk, mooie basis producten hebben ze zeker in het assortiment. liefs soraya

[Beantwoorden]