Likes/dislikes juni ’18

Likes/dislikes van juni! Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 1 juli 2018 | 7 reacties

Reacties

Door Nanda op 1 juli 2018 10:45

Ik heb vorige week deodorant bij de HEMA gehaald. Je zou denken, dat is crap. Máár ik moet zeggen..hij ruikt heerlijk (heel zacht licht poederig) en werkt ook goed. Zelfs met dit warme weer. Ik had het niet verwacht voor 1.50 euro. Ben benieuwd wat jij er van vindt

[Beantwoorden]


Door Em op 1 juli 2018 16:10

Ik vind de Dior Backstage produkten geweldig. Ik heb een gevoelige vette en heel lichte huid. De nieuwe foundation van Dior: “Dior Backstage Face and body:” is geweldig. Hij blijft zo goed zitten, is transpiratie- en waterproof. Hij oxideert niet, maar wordt hij wordt tijdens het indrogen, pal na het opbrengen, ietsje donkerder. Daarna is hij de rest van de dag kleurvast. Het is een foundation die absoluut niet met een beautyblender kan worden aangebracht, maar wel met een kwast. De dekking is buildable en hij is zéér foto friendly.

Kortom deze foundation is een goede concurrent voor de Double Wear- Estee Lauder.
Ik vind deze Dior foundation vele malen beter omdat hij natuurlijker oog en een prachtig egaal effect heeft. Ik ben benieuwd hoe jouw ervaring is aangezien jij de Double Wear gebruikt.

Wat betreft deodorants gebruik ik alleen maar deo’s zónder aluminium. Ze zijn niet voor niets in diverse landen al verboden.

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 1 juli 2018 17:06

heb weer genoten van deze video. Ik vind de mac spray er geweldig uitzien. maar of ik het durf te gebruiken? dat vraag ik mij ook af. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Eef op 1 juli 2018 21:50

Ik heb weer met plezier je filmpje gekeken
Ook ik heb een gevoelige huid en gebruik sanex deo en odorex. Andere merken zoals fa of nivea brand bij mij.
De lipkleur van huda staat je goed ?

[Beantwoorden]


Door Amy op 2 juli 2018 10:26

Hoi, ik gebruik al jaren de Deo rollers van Biotherm en daar kan niks tegenop! Je zou deze wellicht kunnen testen.
Liefs Amy

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 2 juli 2018 13:38

Leuke video weer Vera :) Ik ben ook echt he-le-maal fan van Salt of the Earth, gebruik niets anders meer!!

[Beantwoorden]


Door Tess op 4 juli 2018 22:27

Ben ik de enige die raar opkijkt van je samenwerking met Etos? Dacht dat je altijd naar de kruitvat ging.. Verder wel een top video!

[Beantwoorden]