Dior Backstage Glow Face Palette

De nieuwe Dior Backstage producten zijn ge-wel-dig. Ze hebben dezelfde vintage look en feel als de tassen en kleding die momenteel in de boetieks ligt, wat ik onwijs gaaf vind om te zien. Dior vernieuwt (eindelijk!) en doet dat op de beste manier mogelijk. Vandaag review ik het Dior Backstage Glow Face Palette. Een prachtig palette met glanzende poeders voor het gezicht.

Ik kan uren wegzwijmelen bij de verpakking, ik vind het zo gaaf! Van het grote Dior logo op de transparante deksel tot de ‘CD’ monogram in de poeders… I love it all.

De nieuwe Dior Backstage producten zijn niet overal te koop. Je vindt ze in Douglas Rotterdam Lijnbaan, de Bijenkorf Amsterdam op de Dior website en in de Douglas webshop*.

Dior Backstage Glow Face Palette € 49,00

Strobe White – Strobe Gold
Blush Pink – Blush Bronze

In dit palette zit alles om je huid een gezonde gloed en kleur te geven. Elke poeder is even glanzend en je kunt ze apart gebruiken, maar ook combineren. De laatste maanden ben ik dol op het aanbrengen van verschillende highlighters over elkaar heen (voor een multidimensionale glans), daarom ben ik extra excited.

De poeders voelen heel zacht aan en hebben een metallic finish.

Stap voor stap heb ik elke poeder in het palette gebruikt. De twee highlighters over elkaar heen, de roze blush op de appeltjes van mijn wangen en de bruine blush in de holtes van mijn jukbeenderen.

Voor – Na

Wat een GLANS. Wauw, zo mooi!

De kwaliteit van het Dior Backstage Glow Face Palette is erg goed. De poeders geven enorm veel pigment af, zijn fijngemalen waardoor ze boterzacht aanvoelen en zijn zuinig in gebruik. Er komt nauwelijks overtollig poeder vrij: dat vind ik top.

De kleuren zijn veilig gekozen en wanneer je een witte huid hebt zal het je zeker staan. Wellicht dat er in de toekomst nog meer kleur variaties uitkomen, dat zou leuk zijn. Ik vind dit eerste Glow Face Palette in ieder geval al heel mooi en kwalitatief goed.

Dior Backstage Glow Face Palette bestel je hier of hier*.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 27 juni 2018 | 10 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 27 juni 2018 06:15

Dit palette vind ik zo mooi, dat ik het zonde zou vinden om hem aan te raken, haha! Ik vind de glans echt prachtig en mooie kleuren.

[Beantwoorden]


Door Hopper op 27 juni 2018 09:34

Ik vind het wel leuk, maar er zijn andere merken die goedkoper zijn met hetzelfde idee . Met een verpakking die meer luxe uitstraalt. Als ik rond de €50,- uitgeef aan make up wil ik dat ook kunnen zien aan de verpakking. Als de letters op den duur zijn vervaagd kan die ook van essence zijn. Ik vind het leuk dat Dior wat probeert, maar dit is een gemiste kans.

[Beantwoorden]

Marea antwoordt op 28 juni 2018 om 08:38:

Helemaal mee eens. Dior stond bekend om mooie chique uitstraling van de verpakking, donkerblauw of zilver. Dit is drie keer niks, kan net zo goed van Kruidvat komen. Ben wat dit betreft Dior fan af.

[Beantwoorden]

vonne grijpma antwoordt op 28 juni 2018 om 08:51:

Helemaal mee eens!

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 28 juni 2018 om 15:34:

Voor 50 euro verwacht ik luxe, een plastic doosje heeft totaal geen luxe uitstraling. Voor een tiende van de prijs kun je ook mooie highligters kopen. Ga bij de beautybloggers en -vloggers maar eens bij hun beoordelingen van budget highlighters kijken, zelfs de Action highlighters komen heel goed uit de bus. Van Vera herinner ik me haar beoordeling van een Essence highlighter uit de kerstcollectie van 3/4 jaar geleden, ze was er super tevreden over.
Qua samenstelling hebben alle highlighters allemaal dezelfde relatief goedkope grondstoffen, zoals talkpoeder talk (die de talg op de huid absorbeert), minerale pigmenten (die het poeder kleur geven), kaolin klei (om dekking te geven aan vlekjes), titanium dioxide (om te beschermen tegen de zon), Mica (om glans te brengen op de huid) en magnesium carbonaat (wit kalkachtig materiaal waarmee gemengd wordt). Daarna komen pas de toevoegingen die het geheel meer of minder luxe maken inclusief de keuze voor een verpakking.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 27 juni 2018 10:26

Wauw! Wat een prachtige glow zeg, heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door anna op 27 juni 2018 10:45

Wauw wat een prachtige tinten, inderdaad heel natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Marlies op 27 juni 2018 12:08

Die verpakking, wauw. ?

[Beantwoorden]


Door Sanne op 28 juni 2018 11:11

Ik ben heel benieuwd naar hun nieuwe lichte foundations, zou je die kunnen reviewen? :)

[Beantwoorden]


Door Mieke op 4 juli 2018 02:31

Oh, ik vind ‘m echt prachtig! Zo lekker retro chic inderdaad! Maakt je look helemaal af!

[Beantwoorden]