Vera CAMilla+

Vandaag onthul ik Vera CAMilla+: mijn eigen app! Ik vertel in deze video alles over de app, wat kun je ermee? Ook demonstreer ik de eerste functies. Zo cool dat ik dit eindelijk kan onthullen!!! Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

?Klik hier om de app te downloaden ?

Twitter Facebook
Categorie: Video | 1 april 2018 | 19 reacties

Reacties

Door Evelien op 1 april 2018 10:27

Hahaha, love it!! Heel tof bedacht, zeker ook de naam van de app.

[Beantwoorden]


Door Gerda op 1 april 2018 10:34

Ik lig hier helemaal in een deuk..goeie humor.. welke datum is het vandaag ook alweer? ?

[Beantwoorden]


Door Neomie op 1 april 2018 10:55

Vera wat heb jij een heerlijk gevoel voor humor!

[Beantwoorden]


Door Daphne - verdraaid mooi op 1 april 2018 11:22

Haha super leuk Vera! Ik wil gewoon stiekem dat deze app echt is ?!
Sommige opmerkingen met een lekkere bijna arrogante ondertoon haha ? Wie wordt er nou nooit te perfect wakker tenslotte ?

[Beantwoorden]


Door Nathalie Piersma op 1 april 2018 12:28

Hopelijk ben ik niet de enige die een momentje dacht dat de app echt was. En anders ben ik gewoon dom! Ik had in eerste instantie niet door dat het 1 april is vandaag. Klinkt misschien raar maar ik zou het wel echt iets voor jou vinden, zo’n soort app, niemand bedenkt zoiets. Je hebt in ieder geval (hoop ik) een aantal mensen en hun kritiek even goed ‘op hun plaats gezet’. Heeft iemand echt letterlijk geschreven dat jij ‘te dik voor make-up’ zou zijn? Wat mankeert iemand om dat te schrijven en hoezo? Geweld is nooit een antwoord, maar ik zou die persoon best heel erg graag een knal voor haar/zijn kop willen geven, gewoon voor free omdat het kan ;-). Ik zeg altijd maar ‘never judge me untill you walk a mile in my shoes’. Fijne paasdagen x

[Beantwoorden]


Door S op 1 april 2018 12:33

Haha love you Vera <3

[Beantwoorden]


Door Nabila op 1 april 2018 13:09

Ik gier. Hahahaah! Goud waard dit

[Beantwoorden]


Door Mevrouw Marloes op 1 april 2018 14:49

Hahahahah, het zou wel heel leuk zijn als jij je eigen app had!

Liefs x

[Beantwoorden]


Door Daanstah op 1 april 2018 17:57

Briljant! ? Hoe krijg je het ook voor elkaar om dit met een stalen gezicht te vertellen, geweldig!

[Beantwoorden]

Evelien antwoordt op 1 april 2018 om 18:20:

Omggg tijdens t kijken dacht ik echt dit kan toch niet!!! Later dacht ik ooooojaaa 1 april haahahahahaha

[Beantwoorden]


Door Anne op 2 april 2018 08:58

Haha geweldige video!!!

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 2 april 2018 09:45

Hahahah ik zag het al op YouTube voorbij komen gisteren en wist toen nog niet zo goed “waarom” .. maar vandaag kom ik er pas achter! Hahah lekker sloom ben ik :p

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 2 april 2018 09:54

Ik meteen naar de appstore natuurlijk ? Wat een hilarische video! Echt by far de beste 1 april grap van dit jaar, inclusief de fijne sneer naar alle idioten die een ander op deze manier menen te mogen veroordelen. Well done Vera!!

[Beantwoorden]


Door femketje op 2 april 2018 15:39

Ik had het echt even nodig om goed hard te lachen! Thanks :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 2 april 2018 17:28

Wat een geweldige grap en super leuk en uitgebreid uitgewerkt met een hele mooie onderliggende boodschap. Complimenten !!!

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 2 april 2018 18:11

Alleen de naam al, geweldig!! Hele toffe 1 April grap!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 2 april 2018 22:10

Whaha, kun je deze app niet echt uitbrengen? :’)
Zou tof zijn.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 5 april 2018 11:52

Fantastisch dit Vera, had ik even nodig.

xoxo Sanne

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 7 april 2018 09:56

Ik reageer eigenlijk nooit, maar vind het echt een super filmpje! Heel leuk gedaan :)

[Beantwoorden]