Vera CAMilla+ app download

Helaas…

1 april!

De Vera CAMilla+ app is niet echt
en dus ook niet te downloaden voor je telefoon.

De ‘na’ foto’s die ik zogenaamd met de app bewerkt had, waren natuurlijk de echte foto’s. De ‘voor’ foto’s waren bewerkt. Ik vond het ook heel bizar om te ontdekken hoe makkelijk ik mezelf slanker kon laten lijken en pukkels kon laten verdwijnen met de app facetune. Binnen een paar seconden was het gepiept en het zag er nog redelijk geloofwaardig uit ook.

De pukkels waren mijn echte pukkels, net als de rosacea, de roos en de foto in badpak (ik had mezelf natuurlijk niet zwaarder gephotoshopt. Dit is mijn echte figuur). De foto met onderkin was misschien wat overdreven, maar enkel om het effect te benadrukken. Die onderkin heb ik ook wel hoor, no worries ;)

Rosacea, pukkels, een onderkin… het is allemaal compleet normaal en menselijk. Door social media, instagram, facetune en photoshop zou je haast gaan denken van niet. Daarom bedacht ik deze ‘app’. Het hoort er gewoon bij, wanneer je niet naar je telefoonscherm maar naar de echte wereld om je heen kijkt. Dus geniet van al het moois van wat je online ziet, maar wees je bewust van het feit dat veel niet de werkelijkheid is.

1 april 2017

1 april 2016