Mijn nieuwe piercing(s)/earparty + Q&A!

Iets meer dan een jaar na het zetten van mijn allereerste oorpiercing, ben ik vaste klant geworden bij de piercing shop. Afgelopen zondag was het alweer tijd voor piercing nummer 3! (oorlel niet meegerekend) Het leek me daarom leuk een Q&A te filmen waarin ik deze nieuwe piercing en het nieuwe sieraad voor in mijn bestaande daith piercing van Maria Tash laat zien, én al jullie brandende vragen beantwoord. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 8 april 2018 | 4 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door femketje op 8 april 2018 10:59

jouw daith piercing vind ik zo gaaf, ik twijfel nog of ik die ga laten zetten :D heb zelf ook meerdere oor- en neuspiercings gehad en vond de pijn elke keer ontzettend meevallen. zolang je het goed schoonmaakt de weken na het zetten komt het helemaal goed :)

[Beantwoorden]


Door Yara op 8 april 2018 13:31

Ooh leuk om te bekijken! Ik heb zelf twee gaatjes en een helix piercing in mijn rechteroor. Ik vind het alleen moeilijk om voor mijn helix leuke piercings te vinden, aangezien de meeste een irritant klein bolletje hebben als sluiting, wat ik vaak kwijtraak. Wel allemaal leuke oorbellen die je in hebt!
Liefs,
Yara

[Beantwoorden]


Door Iris op 8 april 2018 17:22

Wauw prachtige piercings!! En wat zie je er zelf ook weer supermooi uit! Ik krijg nou ook kriebels om zoiets te laten zetten…

[Beantwoorden]


Door SH op 13 december 2018 08:29

Hi Vera

Ik loop al een tijdje met het idee om een daith piercing te nemen. De enige vraag dat ik heb is, kun je nog muziekoortjes insteken als je een daith piercing hebt? :):)

Groetjes!

[Beantwoorden]