Likes/dislikes maart ’18

Mocht je je afvragen waarom deze video pas ’s middags online is gekomen, ik denk dat het handiger is om doordeweeks ’s middags te uploaden, dus dat ben ik nu aan het proberen. Het is nog niet defenitief, just so you know :) vandaag bespreek ik de likes/dislikes van maart! ik vraag me af waar MAC mee bezig, kwijl weg bij vloeibare glitter erger me aan overspray. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 5 april 2018 | 9 reacties

Reacties

Door Sharon - Choose to Shine op 5 april 2018 18:47

Deze video krijgt van mij een like, ha! Wat zie je er trouwens mooi uit, love je haar.

[Beantwoorden]


Door femketje op 5 april 2018 20:57

love het shirt wat je aan hebt! ga zelf ook eens voor zo’n rood en wit gestreepte kijken :)

[Beantwoorden]


Door Eef op 6 april 2018 16:45

Hoi Vera leuke video weer, je ziet er goed uit mooie combi truitje en make up

[Beantwoorden]


Door Syl op 6 april 2018 22:35

Dat shirtje wat je draagt vind ik echt tof!

Jammer trouwens dat MAC zijn kwasten heeft vernieuwd.
Ik heb wel vaker bij producten dat ze zeggen met ‘verbeterd’ recept ofzo… maar ik noem het vernieuwd…. vaak is het niet meer fijn en gebruiken ze goedkopere materialen. Of ze halen mijn favoriet uit het assortiment.
(Lush comforter douchegel)
Ik wilde onlangs eindelijk die oogkwasten halen, totdat ik jouw review zag.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 april 2018 om 11:36:

Ah ja The Comforter… die mis ik!

[Beantwoorden]


Door Regina op 7 april 2018 17:03

Een echte aanrader qua kwasten (van dierlijke oorsprong) is Wayne Goss. Valt in dezelfde prijsklasse als MAC, maar de kwasten zijn -naar mijn idee- nog net iets beter doordacht. Love the Airbrush voor poeder highlighter en ze hebben ook een grotere creasekwast die nog net wat preciezer en luchtiger aanbrengt dan de MAC 218.

Wellicht de moeite waard om eens te proberen. Ik houd altijd wel van reviews van buitenlandse “niche” merken. Ik was ook helemaal blij met jouw review van Stila. Ik heb zelf de Liquid Glitter&Glow in de kleur Bronzed Bell, een fijne rosé gouden kleur. Zou jou ook perfect staan. Ik ben min of meer hetzelfde kleurtype als jij. :-)

[Beantwoorden]


Door enith op 7 april 2018 17:46

hoihoi wat een leuke video weer
eind april krijgen we gezinsuitbreiding en komt er een puppy hier wonen,
wat als er haar nou vera noemen,want je vind haar videos altijd zo leuk.
dus vera it is.
gr enith

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 9 april 2018 15:47

wat een mooie likes weer in deze video, helaas wel jammer van de dislike en dan vooral van de mac kwasten. ik heb weinig kwasten van mac in mijn bezit, maar schaf ze niet zo snel aan ook nu. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Laura J op 10 april 2018 12:41

Leuk om te zien weer!
Wat ik zelf graag een keer voorbij zou willen zien komen, zijn je favorieten op het gebied van huidverzorging (ik heb ook rosacea…)
Vooral dingen als zonnebrandcreme voor het gezicht, moisturizer, make-up remover

[Beantwoorden]