Primark Ps… Nudes | Eerste Indruk

Ps… send nudes. Ik heb het natuurlijk over de nieuwe Primark Ps… Nudes beautycollectie voor het voorjaar! Ik kreeg een doos met producten opgestuurd die ik vandaag in deze video ga testen. Ook bekijk ik of het mogelijke dupes van KKW Beauty en MAC zijn…
Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 7 maart 2018 | 9 reacties

Reacties

Door femketje op 7 maart 2018 08:10

super fijne eerste indruk video :D ik vind het oogschaduw palette wel wat! mooie zachte tinten en veel keus :)

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 7 maart 2018 09:50

Haha je lekker verspreken moet kunnen, herkenbaar :P Ik knip het er zelf alleen altijd uit, oeps ;) Maar fijne video! Ik vind de producten er leuk uit zien, maar word er ook weer niet mega wild van!

[Beantwoorden]


Door Loes op 7 maart 2018 09:58

Ik vind deze producten echt wel mooi eruitzien, zeker voor deze prijs! Het oogschaduwpalette is mega divers, dat is wel handig voor beginnende make-up gebruikers. Enne, ik vind je naaktgrapjes wel leuk hoor, haha!

[Beantwoorden]


Door Em op 7 maart 2018 13:39

Ik vind de kleuren van het oogschaduwpalette bijzonder goed. Daarmee bedoel ik dat ik bijna alle kleuren kan gebruiken. Jammer dat de poeder te los is en afbrokkelt. Als MAC dit palette zou uitbrengen, dan zou ik ‘m meteen kopen.
Ik weet niet of ik hier een verzoek mag doen, maar zou je het leuk vinden om het nieuwe palet van Too Faced “Chocolate Chip Mini” te reviewen? Er zitten andere kleuren in dan je normaal gebruikt, maar het bevat ook nog eens kleuren die goed bij je huid-, haar- en oogkleur passen. Tevens kunnen wij dan zien hoe je de mooiste combinaties kan maken met dit palet ?.

[Beantwoorden]


Door Syl op 7 maart 2018 17:34

Dat oogschaduw palette ziet er wel tof uit. Jammer dat hij zo uitvalt.
Lipsticks die stinken sla ik even over haha

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 9 maart 2018 07:16

Ik heb deze producten ook ontvangen en dacht direct aan Kim K toen ik de verpakking rn kleuren zag. Mijn twee lipsticks kwamen helaas al kapot aan maar de andere waren nog intact. Ik ben super blij met de eyeshadow palette! Het bevat alle fijne neutrale kleuren maar ook enkele die poppen. De kwasten zijn ook super schattig!

[Beantwoorden]


Door Merel op 9 maart 2018 10:17

Wat zit je make-up prachtig.

[Beantwoorden]

Merel antwoordt op 9 maart 2018 om 10:19:

Dat had ik verzonden voordat ik heel de video had afgekeken. Maar ik bedoelde in het begin. Dat neutrale staat je heel mooi.

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 12 maart 2018 19:55

De collectie ziet er mooi uit, maar helaas is het niets voor mij. liefs soraya

[Beantwoorden]