2 x MUA Prism Highlighter

De Prism highlighters zijn nieuw in het betaalbare assortiment van MUA. Ik kreeg er twee opgestuurd in het roze en groen(!), waar ik uitgestald op mijn bureau, maar naar bleef kijken. Zo mooi shiny, met verschillende kleuren en misschien zelfs duo chrome. Maar schijn bedriegt…

Net als de meeste merken weet ook MUA helaas niet wat holografisch is. De print op de doosjes is holografisch, de poeders zijn dat (ondanks wat het merk beweert) niet. Toch vind ik dat niet erg, ik heb al genoeg ‘holografische’ producten gereviewd die duo crome of metallic bleken, maar in ieder geval toch heel mooi waren.

Ik heb de Prism highlighters in de kleuren Solar Flare en Polarised Green.

MUA Prism Highlighter € 5,99

Solar flare

Huh, twee swatches? Dat klopt. Dit zijn twee swatches van dezelfde poeder.
Swatch 1 is de overspray, swatch 2 is wat er onder de overspray zit.
ZUCHT.
OVERSPRAY.
Wat een afknapper.

Solar Flare heeft een super glanzende roze kleur op een nudekleurige basis. Super mooi. Althans, dat is het effect dat je bij het eerste gebruik krijgt. Daarna wordt de roze kleur steeds matter. De roze deeltjes nemen af en de glans wordt minder intens.

Polarised Green

Ook van Polarised Green heb ik twee swatches gemaakt. Voor en na de overspray. En ook hier zie je dat de intensiteit en hoeveelheid glans afneemt.

Polarised Green is groen, maar wel een hele mooie lichte tint groen. Op mijn huid staat ‘ie misschien niet zo, toch denk ik dat hij best mooi en draagbaar kan zijn. Wel alleen wanneer je de overspray gebruikt, want hoe meer glans hoe beter.

Mocht je niet precies weten wat overspray is. Het is een dun laagje wat op een product gesprayd is. Vaak prachtig glanzend. Echter, wanneer je een keer over de poeder wrijft, haal je het laagje eraf en wordt er een andere (matte) kleur zichtbaar. Ik heb een hekel aan overspray, omdat je wat anders koopt of krijgt dan je ziet.

Ik ben enorm afgeknapt op de MUA Prism Highlighters. Wat een teleurstelling is dit. Heel jammer, want het had zo mooi kunnen zijn.

MUA is te koop bij geselecteerde Kruidvat filialen en in de webshop.

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget | 6 maart 2018 | 18 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Petra op 6 maart 2018 07:24

Echt, overspray zouden ze moeten verbieden hoor. Zo misleidend. Goede en eerlijke review!

[Beantwoorden]


Door femketje op 6 maart 2018 07:52

jakkes! haat aan overspray :(
wel een erg fijne en duidelijke review, nu weet ik dat ik deze kan skippen :)

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 6 maart 2018 09:26

Ik scrolde even snel doorheen totdat ik je foto’s zag: twee verschillende kleuren? Een overspray? Ik heb veel producten van MUA geprobeerd maar daar heb ik geen overspray gezien. Wel heel erg zonde dat ze dit hebben gedaan bij deze highlighter want hij ziet er wel erg mooi uit bij de tweede swatch, maar het is gewoon niet eerlijk tegenover de klant. Het geeft een goedkoop gevoel alsof je makeup aanschaft bij de Big Bazar.

[Beantwoorden]


Door Loes op 6 maart 2018 09:41

Nee, ik haat overspray! Toch vind ik deze highlighters wel heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Elke op 6 maart 2018 11:18

Meeh, zo jammer van die overspray!

[Beantwoorden]


Door JD op 6 maart 2018 11:55

Grrr…overspray? Wel goed dat je zo duidelijk laat zien wat het verschil is. Dat vind ik zo fijn aan jouw blog en youtube kanaal, je bent altijd eerlijk❤️

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 maart 2018 om 09:16:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Annika op 6 maart 2018 11:58

Wat zonde, het leek heel veelbelovend. Ik vind het altijd een beetje een flauwe manier van misleiding.

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 6 maart 2018 13:49

wat zonde van de overspray, en dat het product tegenvalt. ik laat ze lekker in de winkel liggen. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Eef op 6 maart 2018 16:59

Pff zonde zeg overspray dat valt ff tegen bij een blush vind ik dat minder erg
Maar een highlighter moet glimmen :)

[Beantwoorden]


Door Lou op 6 maart 2018 17:58

Zit genoeg glans aan volgens mij dus ik zie het probleem niet zo.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 maart 2018 om 09:16:

Probeer het vooral uit ;)

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 6 maart 2018 21:30

Noooo wat stom zeg :O En de kleuren zijn inderdaad verder best mooi…

[Beantwoorden]


Door Marianne op 7 maart 2018 07:55

Je hebt twee keer her groene plaatje gebruikt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 maart 2018 om 09:16:

Snap dat het zo lijkt, maar het is niet zo!

[Beantwoorden]


Door MieszamWGarnku op 7 maart 2018 14:48

Liebe Nixe, vielen Dank und Gruß an den Imkermy customer essay

[Beantwoorden]


Door Renée op 11 maart 2018 12:11

Inderdaad heel erg jammer.. ze zijn an sich best mooi maar het is inderdaad misleidend :-(. Zonde, hebben verder altijd van die mooie producten voor een goede prijs.

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 17 maart 2018 13:35

Wat balen van de overspray!

[Beantwoorden]