Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Palette

Ik ben dol op perzik. Op de smaak, de geur en de kleur. Goed nieuws voor mij: het Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Palette heeft het allemaal! Was het populaire Chocolate Bar Palette je net wat te zoet of te calorierijk? Dan is het fruitige en gezonde Sweet Peach Palette misschien ook wel wat voor jou. Het is tijd voor een review van dit sappige oogschaduwpalette.

De perziken zijn helaas momenteel niet in het seizoen, anders had ik het palette graag tussen een aantal rijpe perziken gefotografeerd. Het Sweet Peach palette is gelukkig niet seizoensgebonden, want hij zit in het vaste Too Faced assortiment.

En mocht je het nog niet weten: Too Faced is weer in Nederland verkrijgbaar! In geselecteerde Douglas filialen en in de webshop*. Het Sweet Peach Palette zit vol met zachte pasteltinten en is lekker fris… en fruitig. Hiermee kun je het hele jaar zoete, zwoele, zomerse ooglooks maken. De vormgeving vind ik in ieder geval al geweldig!

Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Palette € 43,90

White Peach – Luscious – Just Peach – Bless Her Heart – Tempting – Charmed, I’m Sure
Nectar – Cobbler – Candied Peach – Bellini – Peach Pit – Delectable
Peaches ’n Cream – Georgia – Caramelized – Puree – Summer Yum – Talk Derby To Me

White Peach – Luscious – Just Peach – Bless Her Heart – Tempting – Charmed, I’m Sure

Nectar – Cobbler – Candied Peach – Bellini – Peach Pit – Delectable

Peaches ’n Cream – Georgia – Caramelized – Puree – Summer Yum – Talk Derby To Me

De oogschaduwkleuren in het Sweet Peach palette zijn overwegend warm. Er is veel roze, oranje en bruin. Soms mat, soms glanzend. De tinten zijn goed op elkaar afgestemd en vormen een mooi geheel, maar zijn niet saai. Af en toe zit er een verassende oogschaduw met een andere kleur of finish tussen.

De matte oogschaduws zijn soms wat stroef, vooral Talk Derby To Me (mat met glitter) is pittig. Verder heb ik over het pigment en de textuur tot nu toe weinig te klagen.

Too Faced Shadow Insurance

White Peach (wenkbrauwbot + binnenste ooghoek)
Peaches ’n Cream (in arcadeboog geblend)
Puree (arcadeboog)
Summer Yum (outer v)
Just Peachy (bewegend ooglid)
Candied Peach (bewegend ooglid)

L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

De eerste ooglook pakte niet helemaal uit zoals gehoopt. De kleuren op het bewegend ooglid vind ik niet sprekend genoeg. Wel werd ik positief verrast door hoe makkelijk de oogschaduws in de arcadeboog blendden.

Bourjois Rouge Edition Velvet 03 Hot Pepper

Too Faced Shadow Insurance

Nectar (binnenste ooghoek)
Georgia (in arcadeboog geblend)
Candied Peach (arcadeboog)
Summer Yum (outer v)
Luscious (bewegend ooglid)

L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

Voor de tweede look bracht ik de oranje oogschaduw Candied Peach dit keer niet op het bewegend ooglid, maar in de arcadeboog aan. Dat pakte een stuk beter uit! Ik ben blij met deze warme, glowy ooglook. Op de foto’s lijkt hij misschien nog wat flets, maar in het echt was het geheel heel sprekend en intens.

Too Faced Melted Matte Sell Out

Too Faced Shadow Insurance

Nectar (binnenste ooghoek)
White Peach (transitiekleur)
Peaches ‘N Cream en Georgia (in arcadeboog geblend)
Charmed, I’m Sure (arcadeboog)
Peach Pit en Delectable (bewegend ooglid)

L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

Voor de laatste look wilde ik graag een donkere tint op het bewegend ooglid. Ik heb gekozen voor een mix tussen Peach Pit en Delectable. Met neutrale, matte tinten in de arcadeboog is deze ooglook nog steeds zacht en draagbaar.

Charlotte Tilbury Hot Lips K.K.W

Het Too Faced Sweet Peach Palette heeft een zoete perzikgeur. Daar geniet ik elke keer weer van als ik het palette open, want het zijn net de perziksnoepjes van Haribo (mijn lievelings). En ook de kleuren in het palette toveren een glimlach op mijn gezicht. De meeste oogschaduws zijn net zo zacht als de huid van een perzik.

Weer een mooi palette van Too Faced. Ik vind de kleuren heel fijn, lekker zomers. Ze zijn makkelijk op elkaar af te stemmen en je kunt er zowel een hele neutrale matte ooglook, als een donkere smokey eye mee maken. Daar pluk je de vruchten van ;)

Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Palette koop je hier online*.


Reacties

Door Amy op 8 maart 2018 06:16

Fijne review Vera! Ik heb het palette al een tijdje maar liep vast tegen nieuwe ooglooks aan, nu kan ik er weer even 3 proberen dankzij jou! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 maart 2018 om 10:24:

Fijn om te horen! :D

[Beantwoorden]


Door Femke op 8 maart 2018 06:36

Fijn palette lijkt mij dit, ik heb er ook alleen nog maar goede verhalen over gelezen. De kleuren zijn inderdaad lekker zomers. Ik vind vooral de laatste look erg mooi.

[Beantwoorden]


Door femketje op 8 maart 2018 07:58

ik heb deze zelf ook en hij is zo fijn :D pak ‘m er regelmatig bij voor een peacht neutrale look!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 8 maart 2018 09:05

Ohlala! Hij is heel tof <3

[Beantwoorden]


Door JD op 8 maart 2018 09:18

Ik heb het palette ook, ben er zo blij mee! Met name luscious gebruik ik heel vaak, zeker als ik geen zin heb in veel gedoe. En in peaches and creams heb ik al bijna pan geraakt?, daar ben ik wat minder blij mee, wat als ie op gaat?! Heeft iemans nog aanraders voor mooie oogschaduwpalettes? Ik denk dat ik binnenkort modern renaissance ga aanschaffen, lijkt me echt een prachtig palette. ❤️

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 maart 2018 om 10:23:

Dat is mijn all time fav! kan ik zeker aanraden :) Maar ik vind ook Huda Beauty Desert Dusk geweldig, Jaclyn Hill Morphe palette en Too Faced Chocolate Bar.

[Beantwoorden]

JD antwoordt op 11 maart 2018 om 19:15:

Zijn er in Nederland winkels die het anastasia modern renaissance verkopen? Bij de douglas? Ik zie op de site alleen subculture staan.

[Beantwoorden]


Door Syl op 8 maart 2018 09:32

Ik moet zeggen… in de winkel sprak dit palette me niet aan…maar nu ik wat ooglooks zie wel!

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 8 maart 2018 09:35

Ik vind het echt een heel mooi palette en heb er bij Sephora mee in m’n handen gestaan, maar voor mij bevat het toch iets te veel rozetinten. Hoewel, ik word er nog steeds behoorlijk hebberig van, haha! Ik vind je laatste en voorlaatste look de mooiste.

[Beantwoorden]


Door Loes op 8 maart 2018 09:53

Echt een mooi palette! Ik vind vooral de tweede look heel erg mooi, helemaal mijn ding.

[Beantwoorden]


Door Roksana op 8 maart 2018 10:12

Opvallend mooie productfoto’s vandaag!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 maart 2018 om 10:22:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door anna op 8 maart 2018 11:16

Wat zijn jouw ooglooks toch altijd prachtig! <3 Heel tof dat je er meerdere met ons deelt, zo krijgen wij ook een goed beeld van het palette. Ik ben zelf ook dol op dit soort warme tinten!

[Beantwoorden]


Door Romy op 8 maart 2018 12:31

Hi Veer! Ik ben echt heel benieuwd naar het Too Faced Peach Glow pallet, ga je die ook nog reviewen? Ik denk dat hij heel mooi bij jou past namelijk! (En bij mezelf haha) Ik hecht altijd veel waarde aan jouw eerlijke mening en altijd als ik iets op t oog hen check ik even op jouw blog of jij er toevallig al iets van vind haha! Ga zo door! X

[Beantwoorden]

Amy antwoordt op 8 maart 2018 om 13:18:

Ik bezit deze, en ik moet zeggen dat ik er een beetje spijt van heb. De blush die er in zit is prachtig, maar de bronzer(/highlighter) is veelste donker voor mijn lichte huid (vergelijkbaar met die van Vera). De roze-ish highlighter die er in zit pakt helaas ook niet zo mooi op mijn jukbenderen. Hij is heel erg subtiel! Als je daar van houdt zit je goed.

Ik gebruik het nu meer als mijn ‘to-go’ palette voor bij mijn vriend thuis, en dat vind ik eigenlijk wel zonde van mijn geld. Want had hem liever veel vaker willen pakken!

[Beantwoorden]

Romy antwoordt op 8 maart 2018 om 13:29:

Ah thanks voor je antwoord! Ik lees er super tegenstrijdige dingen over, vandaar. Veel zoals jij die t niet zo bijzonder vinden maar ook die het echt prachtig vinden. Moet m maar eens in het echt swatchen denk ik haha! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 maart 2018 om 14:35:

Ik ga kijken wat ik kan doen!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 8 maart 2018 12:58

De tweede look is echt “Peachy”. Ik vind de verpakking van het palette wat goedkoop ogen eerlijk gezegd, maar de kleuren zijn heel mooi.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 maart 2018 om 14:35:

Misschien als je hem in het echt ziet dat het dan anders is, het blik is namelijk wel heel mooi vind ik!

[Beantwoorden]


Door Em op 8 maart 2018 12:59

Ik vind jouw makeup looks altijd prachtig, maar je kiest meestal voor peach-kleurige en oranje, roestkleurige oogschaduws/paletten.
Too Faced heeft een nieuw mini palet uitgebracht waarin totaal geen peach in voorkomt. Ik hoop dat je uit je comfortzone gaat komen om eens totaal andere tinten te gebruiken. Met jouw oogkleur kun je zoveel andere tinten combineren. Ik hoop je eens met iets nieuws te zien. Het zou je ook heel goed staan.

[Beantwoorden]


Door Marcelina op 8 maart 2018 17:13

Mooi palette. Ik heb die van ‘i heart make-up’. Niet zo intens, maar ook een heel fijn palette voor een lager budget ☺️

[Beantwoorden]


Door Susan op 8 maart 2018 17:25

Heel erg mooi! Je foto’s zijn ook prachtig <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 maart 2018 om 10:09:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Nathalie Piersma op 8 maart 2018 18:57

Zin in de zomer als je dit palet ziet. Vind de 2e ooglook ontzettend mooi, goed gelukt. Kom maar door met die zomer.

[Beantwoorden]


Door a op 8 maart 2018 22:17

Ik bezit dit palette ook, maar was echt teleurgesteld in de pigmentatie van de oogschaduw. Vooral de roze/oranje kleuren gaven enkel een warme waas/gloed. Erg jammer, want het concept is heel leuk bedacht en het palette ziet er super cute uit. Mooie foto’s weer en wat zien je looks er goed uit! X

[Beantwoorden]


Door Lotje op 8 maart 2018 22:34

Ik vind dit echt een prachtig palette en ik ben ook helemaal into perzik! Ik twijfel alleen om m te kopen omdat ik de meeste kleuren in het palette eigenlijk al genoeg heb x

[Beantwoorden]


Door Teddy op 8 maart 2018 23:00

Too Faced heeft iedere keer weer prachtige palettes! Hoewel ik de kleuren erg mooi vind, denk ik niet dat ik dit soort kleuren er vaak bij zou pakken. Ik ga bijna naar Amerika en hoop daar het white peach palette te bemachtigen, dat is net wat meer mijn ding!

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 9 maart 2018 07:18

Jaaa deze palette ken ik maar al te goed! Ik weet nog heel goed toen deze net uitkwam en iedereen helemaal gek werd. Het is zo’n hebberig ding maar de kleuren erin zijn voor mij niet heel bijzonder. Ik zou deze puur alleen aanschaffen voor de peach, zo simpel ben ik dan weer wel hahah. Mooie looks!

[Beantwoorden]


Door Daphne - verdraaidmooi.com op 9 maart 2018 10:36

Wauw look 2 is mijn favoriet?!

[Beantwoorden]


Door Elana op 9 maart 2018 14:56

Wauw, prachtig palette! Vind de foto’s echt bijzonder mooi ook!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2018 om 10:20:

Dankjewel :D

[Beantwoorden]


Door Marlies op 9 maart 2018 15:27

Vind het ook zo’n mooi palette, moet hem er weer vaker bij pakken. Het Chocolate Gold palette van Too Faced is ook echt heeeeel tof!

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 9 maart 2018 15:31

Wauw heel mooi palette! Vooral look 2 vind ik prachtig!!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 10 maart 2018 07:45

Mooie kleuren waar je veel verschillende looks mee kunt maken. En ik ben erg benieuwd naar de geur ;-)

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 10 maart 2018 13:56

Wat een mooie kleuren, kleuren die ik veel zal gebruiken ook. Mooie looks erbij gemaakt. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Nicole op 11 maart 2018 23:36

Ik vind het altijd zo leuk dat je zoveel verschillende looks maakt voor je reviews! Echt een onwijs mooi palette. Ik vind de kwaliteit van de Too Faced oogschaduws sowieso altijd super!

[Beantwoorden]


Door Bo op 14 maart 2018 16:49

Heb je ook de translucent poeder die bij deze lijn hoort? Daar ben ik ook heel benieuwd naar!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 maart 2018 om 17:58:

Volgens mij is die niet in NL verkrijgbaar :(

[Beantwoorden]


Door xdmskx op 15 maart 2018 20:22

wat een fijne review weer Vera! Jij bent ook een van mijn inspiratie bronnen geweest dat ik mijn eigen blog ben begonnen! Super leuk!

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 17 maart 2018 12:58

Heel mooi, ik houd echt van Too Faced!

[Beantwoorden]