Likes/dislikes februari ’18

Gisteren hadden we de koudste dag van het jaar en tevens de laatste dag van februari! Het is alweer maart en ik wil deze nieuwe maand graag beginnen met Likes/dislikes! Het zijn er heel veel dit keer, dus ga er goed voor zitten.Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 1 maart 2018 | 10 reacties

Reacties

Door Loes op 1 maart 2018 07:49

Ik ben zo benieuwd naar de concealer van Make-Up Revolution! Die wil ik heel graag proberen. En lekker veel UD in deze video haha, maar ik ben fan van het merk, dus vind het niet erg om te zien! (Wel jammer dat het palette en de drops tegen vielen..)

[Beantwoorden]


Door Syl op 1 maart 2018 09:42

Dat palette van Nars vind ik heel mooi. Alleen de prijs houdt mij tegen. En ik mag van mijzelf eigenlijk geen nieuwe oogschaduw paletten kopen. Want in de praktijk zijn er maar 4 paletten die ik echt gebruik.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 1 maart 2018 10:07

Oeh dat palette van NARS is echt zoo prachtig! Ik ben ook heel benieuwd naar de nieuwe geur van Marc Jacobs.

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 1 maart 2018 16:08

Wat een mooie favorieten heb je weer zeg. Ik ben erg benieuwd naar de concealers, alleen een kleur kiezen is altijd zo lastig. Liefs Soraya

[Beantwoorden]


Door femketje op 1 maart 2018 18:25

dat MJ parfum lijkt me zo lekker :D altijd groot fan van dat merk!

[Beantwoorden]


Door marije op 1 maart 2018 23:23

Wat zie je er weer prachtig uit!!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 2 maart 2018 10:18

Heerlijke video om mee wakker te worden :) Ik moet er zelf niet meer aan denken om dierenharen te gebruiken, zo’n raar idee voor mij haha! Gelukkig komen er dus steeds meer top vervangers :)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 2 maart 2018 20:16

Het palette van Nars is wel een plaatje zeg, wauw!
Geweldig dat er steeds minder dierenharen voor kwasten worden gebruikt, vreemd concept ook eindelijk. Jeej voor synthetische!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 2 maart 2018 20:30

Die Real Techniques kwasten en de fixing/primer spray, daar ben ik echt heel benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door Lilian op 6 maart 2018 08:26

Ik ben zelf Freelance Vertaler van beroep, maar ik vind dat zoiets als ondertitels gewoon standaard Creative Commons met bronvermelding moet zijn (dus wie de vertaler is en evt. voor welke uitgever de vertaling is gedaan) en dat nieuw gemaakte ondertitels (indien dus niet aanwezig en door iemand van de gemeenschap wordt gedaan) gewoon legaal moeten kunnen worden gemaakt zolang maar duidelijk vermeldt wordt door de vertaler dat het eigen initatief betreft en evt. fouten dus niet kunnen worden toegerekend aan de uitgever.

[Beantwoorden]