Ik verfde zelf mijn wenkbrauwen en wimpers voor €5 en dit is wat er gebeurde

Vorige week kreeg ik het idee om zelf mijn wenkbrauwen en wimpers te verven. Ik kocht de Kruidvat Lash & Brow Color en ging thuis aan de slag. Uiteraarde filmde ik alles en dit is wat er gebeurde… Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 4 maart 2018 | 17 reacties

Reacties

Door Marloes op 4 maart 2018 10:56

Je bent niet de enige met gaten in de wenkies gelukkig haha, heb ik ook!! Ik snap je struggle echt volledig, zooooo irritant om ze nooit gelijk te krijgen! Leuke video weer, de jouwe zijn de leukste omdat je zo heerlijk jezelf bent altijd :) en omdat je, zoals je zelf ook altijd al zegt, een ongezouten mening geeft. Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 4 maart 2018 11:08

Doodeng! Ik zou dit echt niet durven.

[Beantwoorden]


Door Jet op 4 maart 2018 11:40

Ik gebruik de bruine verf al een hele tijd en voor mij is ‘ie perfect. Ik heb rood haar en mijn wenkbrauwen (en wimpers) zijn bijna doorzichtig, dus tekenen/verven is een must als ik ze überhaupt wil kunnen zien. Voor mij is die bruine kleur ideaal, juist omdat ‘ie zo warm is. Overigens gebruik ik ‘m alleen op mijn wenkbrauwen, want voor wimpers werkt het inderdaad dramatisch…

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 4 maart 2018 12:02

Ik mag zelf niet klagen over mijn wenkbrauwen en wimpers, maar bij mijn moeder heb ik dit weleens geprobeerd. Ik vond het ook enorm tegenvallen…

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 4 maart 2018 12:12

Hahaha, wauw wat gewaagd dat je dit doet! Ik heb mijn wimpers weleens geverfd met verf van Solligne, maar ik heb al superdonkere wimpers en het was vrij veel werk. Bij mijn moeder werkte het wel een beetje, maar supergeweldig was het niet. Malou x

[Beantwoorden]


Door Kelly op 4 maart 2018 12:39

Hoi vera,
Ik ben zelf schoonheidsspecialiste en verf al jaren mijn wenkbrauwen. Ik heb zelf een zeer lichte huid en ook blond haar. Zelf gebruik ik de wenkbrauwverf van reflectocil in de kleur natuurlijk bruin. Deze kleur past perfect bij lichte wenkbrauwen en licht haar en kleurt niet oranje achtig, maar juist assig.

Een korte instructie wat betreft aanbrengen.
1 Breng de “skin protect cream en eyemask” aan met een wattenstaafje rond je wenkbrauwen maar ook door de haartjes heen. Dit zorgt ervoor dat de verf alleen in de haren trekt en niet in de huid.
2 verf maken, nu doe je in een kommetje een beetje verf. De grote van een erwt ongeveer en mix je dit met de reflectocil oxidant creme 3%. Tot dat je een mooi substantie overhoudt.
3 breng het aan op de wenkbrauwen, doe dit in de vorm die je wenst en als je knoeit haal je dit weg met een wattenstaafje. Laat dit ongeveer 5 min per wenkbrauw intrekken. Als ze nog te licht zijn laat je het de volgende keer langer of bij te donker juist korter zitten.
4 en verwijderen maar! Nu heb je prachtige wenkbrauwen.

Dit zelfde doe je met je wimpers. Maar laat hier de verf zeker 15 min intrekken. Anders heb je zoals in de video zichtbaar is geen resultaat. Ik hoop dag je hier wat aan hebt, en hoop een revieuw terug te zien.

Dikkekus!!

[Beantwoorden]


Door femketje op 4 maart 2018 12:41

ik hou echt van je humor in de video! ik zat net als jij op het puntje van m’n stoel :D zelf heb ik van nature redelijk goede wenkbrauwen, wel aardig blond maar daar heb ik geen moeite mee. en een beetje mascara op de wimpers is voor mij al meer dan genoeg :)

[Beantwoorden]


Door suzanne op 4 maart 2018 15:26

Zó herkenbaar die wenkbrauwen! Bij mij ook een echte struggle :(
Ik heb hard gelachen om de video :D

[Beantwoorden]


Door Em op 4 maart 2018 16:29

Hilarisch! Zo leuk en herkenbaar. Ik zou ook de vettige beschermende creme vergeten omdat je snel het eindresultaat wil zien en dus meteen wil gaan verven.
Je maakt je video’s nooit mooier dan het is en dat is sympathiek.

[Beantwoorden]


Door Nicole antonissen op 4 maart 2018 18:58

Die van godefroy werkt veel beter dan die van kruidvat

[Beantwoorden]


Door steffi op 4 maart 2018 20:42

No no no noo there’s no limit!!!

(Haha yes ik voel me nu ook oud)

[Beantwoorden]


Door Debby op 4 maart 2018 21:46

Haha ik dacht ook al meteen je publiek is echt niet allemaaaal te jong hiervoor! T liesje zit nu in m’n hoofd hahaha

[Beantwoorden]


Door Fleur op 5 maart 2018 00:00

Hilarisch! Ik heb het ook ooit zelf gedaan, maar dat doe ik nooit meer. Ook gaten ertussen, veel te warm en alle verf die je op je huid krijgt, gaat er met geen mogelijkheid meer af. Had dat spul per ongeluk op mijn nagels gekregen en het zat er nog weken op…

[Beantwoorden]


Door Ansjuh op 5 maart 2018 08:38

Haha. Wenkbrauw struggles, ik ken ze. Ik heb wel donkere haartjes maar ook ongelijk verdeeld enzo. Denk dat verven dan niet echt helpt, omdat je de aanwezige haartjes donkerder maakt, maar daardoor vallen de gaten ook meer op. Ik heb laatst microblading laten doen, dus met dunne mesjes krasjes laten zetten en deze worden dan ingekleurd met inkt (soort tatoeëren). Dan creëer je dus meer haartjes. En het ziet er supervet uit, het valt bijna niet op :) ik ga morgen voor de touchup, daarna ben K helemaal klaar voor de komende tijd. Misschien is dat een optie voor jou?

[Beantwoorden]


Door Suus op 5 maart 2018 15:31

Wat zie je er mooi uit ‘the day after’! Eigenlijk vond ik het best zo die lichte wenkbrauwen. Zelf verf ik in de zomer mijn wimpers weleens met spul van Swiss o par. Ondanks dat ik dunne wimpers heb, worden ze wel echt goed zwart met die verf. Heb wel een hekel aan het proces ja, die stomme witte papiertjes en dan in latten trekken haha.

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 5 maart 2018 16:10

ik houd het wel op het laten doen, want ik zou dit zelf niet durven. wel erg leuke video weer om te zien. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Chelsey op 6 maart 2018 00:27

Hoi Vera

Ik gebruik al jaren de “henna brows” verf van de bigbazar.
Kost ongeveer €2.- en die is goed gepigmenteerd waardoor mijn wenkbrauwen altijd heel egaal worden. En omdat het henna is, is het niet schadelijk voor je huid.
Ook zit er geen oranje tint in en dat vind ik persoonlijk wel mooi.
Ze hebben drie kleuren. Donkerblond, bruin, zwart.

Een aanrader!

Groetjes Chelsey

[Beantwoorden]