Primark Ps… My Perfect Colour Matte Foundation

Toen ik een aantal maanden geleden een Eerste Indruk video opnam met Primark make-upproducten, viel me op dat hun lichtste kleur foundation echt licht was. Toen ik vorige maand de nieuwe My Perfect Colour foundation opgestuurd kreeg, was ik dan ook direct enthousiast. Deze matte foundation belooft óók nog eens medium tot volledig te dekken. Tijd voor een review!

Primark heeft twee lijnen: Ps… en Ps… Pro. Deze nieuwe foundation maakt deel uit van de ‘gewone’ Ps… lijn, wat tevens de goedkoopste cosmetica lijn van Primark is. De verpakking is dan ook simpel. Een doorzichtige plastic flacon, matzwarte plastic dop, maar ook een pompje! Heel erg fijn, super makkelijk voor het doseren van de foundation.

Ps… My Perfect Colour Matte Foundation € 4,00

Porcelain – Ivory – Vanilla

Ik kreeg drie kleuren opgestuurd. Ze zijn niet genummerd en omdat ze alle drie heel licht zijn, kon ik met het blote oog de verschillen niet goed zien. Daarom heb ik ze alle drie geswatcht.

Porcelain was duidelijk de lichtste kleur en ook de beste kleur voor mij. Dit is de foundation die ik op onderstaande foto’s heb gebruikt.

Voor – Na

Porcelain is echt heeel licht. Wow! En de dekking is ook top. Helaas is de foundation voor mijn huid momenteel wel te droog. Vooral op mijn neus is de dekking daarom niet optimaal en zichtbaar vlekkerig. De ondertoon van deze kleur foundation is aan de roze kant.

Porcelain is licht, maar voor mij wel iets te roze. Volledig opgemaakt zie je het kleurverschil gelukkig niet zo hel goed. Ik vind het effect mooi, de dekking is goed!

Ik ben blij dat Primark zulke lichte kleuren maakt (en ik hoop ook genoeg donkere tinten), jammer dat de My Perfect Colour foundation met mijn huidtype niet helemaal matcht. De foundation bleef daarom ook niet heel goed zitten en ging snel ophopen. Wellicht dat het richting zomer beter gaat. Qua dekking vind ik het een goede foundation voor een mooie prijs!

Oh, en kijk uit met schudden… Mijn flesje is ‘ontploft’ nadat ik schudde en spuit aan alle kanten foundation wanneer ik het pompje indruk. Oeps.

Ps… My Perfect Colour Matte Foundation is te koop bij alle filialen van Primark.

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget | 16 januari 2018 | 21 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 16 januari 2018 06:25

Fijn dat de foundation ook in zo’n lichte kleur verkrijgbaar is. Jammer dat hij niet helemaal matcht met jouw huid. Ik ben benieuwd of het in de zomer een betere match is en of dat de foundation dan mooi zit en goed blijft zitten..

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 16 januari 2018 09:08

Ik ontving dit pakketje ook en was er zooo blij mee! Al die heerlijke foundations en kleurtjes om de perfecte kleur mee te maken. De droppers die ik erbij kreeg met wit en donker was wel fijn om deze foundations wat te mengen want voor mij waren ze ook te licht. Voor de rest is deze formule heel fijn voor mijn vettige huid! Resultaat ziet er wel goed uit hoor op je huid, jammer dat het niet helemaal matched met je huid type.

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 16 januari 2018 09:18

Wauw, wat mooi! Ik heb zelf ook een heel lichte huid, en mijn huid is iets minder droog, dus ik denk dat deze voor mij wel zouden kunnen werken :)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 16 januari 2018 09:49

Ohh, dat ziet er wel goed uit! Denk dat de lichtste kleur voor mij wel perfect zou zijn. Maar ik heb ook best een droge huid, dus dat wordt een lastige. Helaas!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 16 januari 2018 10:40

Die lipkleur! (Ik denk dat ik inmiddels wel koningin van het off-topic reageren ben.)

[Beantwoorden]


Door femketje op 16 januari 2018 10:47

nu ben ik bang om er mee te schudden :’)

[Beantwoorden]


Door Rianne op 16 januari 2018 11:04

Fijn dat ie in de smaak viel! Ik vind foundations aanschaffen echt een kunst omdat ik toch altijd bang ben dat hij uiteindelijk toch te donker is. Zo’n uitgebreide kleurenkeus is dan top!

[Beantwoorden]


Door Loes op 16 januari 2018 11:13

Ik ben onder de indruk hiervan, vind het resultaat heel mooi! Alleen dat schudden klinkt dat weer niet als een succes, haha..

[Beantwoorden]


Door Mieke | mieksmind op 16 januari 2018 11:38

je ziet inderdaad dat het wat te roze is en wat droger op bepaalde plekken, het zou voor mij een te lichte kleur zijn

[Beantwoorden]


Door Jolanda op 16 januari 2018 11:51

Foundation… Is het licht genoeg dan is het weer te roze. Ik ken het. Ik gebruik nu de 3in1 face finity van Max Factor in 40. Deze gaat wel. En kleine nuances kun je opvangen met poeder… Te roze? Dan poeder ik af met Sexy mama van TheBalm en Hoola van Benefit. Te gebruiken/donker dan afpoederen met All about matte van Essence en gebruik ik een koele contour poeder. Iets met balans…

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 16 januari 2018 12:10

Wow, ik had een veel mindere dekking verwacht, maar hij is wel echt heel goed! Staat ook mooi bij je lichte huid, al zie je wel dat het inderdaad een beetje te droog is. Wat heb je een prachtige lippenstift op trouwens! Malou x

[Beantwoorden]


Door Ivon op 16 januari 2018 12:14

Ik vind de vormgeving van het flesje simpel, maar nog best mooi voor die prijs. Echt hoe kunnen ze het maken voor die prijs he … Ik zal toch mijn momenteel favo foundation van Mac en CT blijven gebruiken ;-)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 16 januari 2018 12:27

Wow, ik ben onder de indruk!!

[Beantwoorden]


Door anna op 16 januari 2018 12:38

Wat een mooi effect zeg! Ik was hier al super benieuwd naar. Fijne prijsjes ook!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 16 januari 2018 17:02

Jammer dat hij zo snel ophoopt, ik heb zelf ook rosacea dus ik ben bang dat hij het voor mij ook niet word. Verder ziet hij er wel erg goed uit!

[Beantwoorden]


Door Sophia op 16 januari 2018 18:55

“…Zie je het kleurverschil niet zo *heel* goed”
Verder top artikel!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 16 januari 2018 20:53

Ik draag zelf nooit meer foundation, maar super leuk dat Primark dit heeft!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 16 januari 2018 22:46

Ik ben ook nog steeds op zoek naar een goede budget, lichte foundation, maar ik zie dat deze ook al te roze voor mij gaat zijn. Zou je misschien de maybelline matte + poreless foundation in de kleur 100 eens kunnen testen? Dat lijkt me ook een kleur die voor jou geschikt zou kunnen zijn!

[Beantwoorden]


Door Esra op 16 januari 2018 23:28

Wauw, de dekking ziet er erg goed uit!

[Beantwoorden]


Door Shelly op 18 januari 2018 13:06

Wanneer komt de video van de woonkamer make over online? We wachten er nu al 10 dagen op sinds de foto op instagram?

[Beantwoorden]


Door Betty op 23 januari 2018 18:44

Effe een vraagje, stel ik heb een foundation van een bepaald merk, hoe weet ik welke kleur ik dan van een ander merk moet nemen?

[Beantwoorden]