MAC x Patrick Starrr

In Amerika was de collectie al voor de feestdagen te koop, maar volgende maand zijn wij eindelijk ook aan de beurt en ligt de collectie van MAC in samenwerking met Patrick Starrr in de winkels! Patrick Starrr is de eerste influencer/YouTuber die een volledige collectie heeft in samenwerking met MAC. Ik was dan ook heel benieuwd naar de look & feel en natuurlijk de kwaliteit van de producten…

De producten in de collectie zijn ontzettend shiny. Zilver en holografische effecten sieren de doosjes, doppen en hulzen. Ik vind de producten absoluut bij Patrick passen en ik word er gelijk vrolijk van. De collectie is lekker uitgebreid en ik kreeg een aantal mooie producten van MAC opgestuurd.

MAC x Patrick Starrr Set Powder € 31,50

MAC x Patrick Starrr Eye Shadow x 4 Goalgetter € 39,50

MAC x Patrick Starrr Lip Pencil Mahogany € 17,00
MAC x Patrick Starrr Lipstick Patrick Woo € 19,50

Toen de samenwerking tussen MAC en Patrick Starrr aangekondigd werd, gebeurde dat met dit product: de Set Powder. Die is kleurloos, heeft een matte finish en belooft ontzettend fijngemalen te zijn. Voor het allermooiste gladde effect, overal waar je de poeder aanbrengt.

Zo lijkt de poeder toch een vrij lichte roze kleur te hebben. Ik geloof wel dat de poeder misschien een subtiele roze ondertoon heeft, maar verder geen (huids)kleur heeft en daardoor niet te donker of te licht kan zijn.

Voor – Na

Het effect vind ik ontzettend mooi. De foundation die ik hier op de foto’s op heb was voor mijn huid wat te droog, maar ondanks dat zie je het effect van de poeder toch goed. Vooral onder mijn ogen ‘blurt’ hij heel mooi en maakt hij de huid egaler.

Ik weet niet of ik wil overstappen van vaste naar losse poeder. Ik blijf het vaak toch wat teveel gedoe vinden. Maar dat de Set Powder van MAC en Patrick Starrr een aanrader is, dat is zeker.

MAC x Patrick Starrr Set Powder € 31,50

Er zitten twee paletjes in de collectie. Dit is Goalgetter, waar prachtige warme tinten in zitten. Helemaal mijn ding! Ik was heel benieuwd naar de kwaliteit van de oogschaduws, want die kan bij MAC nog wel eens wisselen.

Soft Brown – Amber Lights – Swiss Chocolate – I’m Into It

De oogschaduws zijn korrelig, maar ook waanzinnig zacht. EN WAT EEN PIGMENT. Hele andere textuur dan ik van MAC gewend ben, vaak zijn de matte oogschaduws van het merk aan de droge en stroeve kant, maar dat is dit keer helemaal niet het geval.

Ook in gebruik werken de oogschaduws top en zijn ze heel erg mooi. Ik vind de kleurcombinatie niet heel vernieuwend, zeker de tint goud heb ik (bij MAC) al vaak gezien. Amber Lights heb ik al in meerdere paletjes van het merk gehad. De matte tinten hebben me het meest verrast, die vind ik erg mooi.

Zoek je een fijn, basic oogschaduwpalet in warme tinten voor elke dag, dan is Goalgetter zeker het overwegen waard.

MAC x Patrick Starrr Eye Shadow x 4 Goalgetter € 39,50

In de collectie zitten drie Lip Pencils en drie lipsticks. Ik heb een lippotlood en een lipstick, maar allebei in een andere kleur. Het Lip Pencil heb ik in ‘Mahogany’.

Wat een prachtige kleur, Mahogany zit tussen bruin en rood in. Het potlood is heel erg romig, perfect mat en zit vlekkeloos. Persoonlijk vind ik de lippotloden van MAC die je niet hoeft te slijpen nog fijner, maar in mijn ervaring gaan de potloden die je wél moet slijpen (zoals deze) wel een stuk langer mee.

Je kunt Mahogany combineren met een lipstick of op zichzelf dragen. Bij mij bleef hij zonder lipstick makkelijk een uur of vier zitten.

MAC x Patrick Starrr Lip Pencil Mahogany € 17,00

MAC Ruby Woo is al jaren een van de populairste rode lipsticks. Rihanna kreeg al haar eigen RiRi Woo en Patrick heeft nu Patrick Woo! Ik ben dol op rode lipstick en deze is ook nog eens mat.

Patrick Woo is een frisse rode kleur lipstick met subtiele koele ondertoon.

Jaaaa, wat issie mooi! Patrick Woo dekt perfect en blijft tot vier uur zitten. Ik vind de kleur erg mooi. Vrij klassiek, maar toch net wat frisser. Hij matcht ook prachtig met de oogschaduwtinten uit het Goalgetter palette.

MAC x Patrick Starrr Lipstick Patrick Woo € 19,50

Opgemaakt met de MAC x Patrick Starrr producten.

Ik krijg een winters en feestlijk gevoel van de MAC x Patrick Starrr producten. De feestdagen zijn misschien voorbij, maar voor de donkere dagen die we nog voor de boeg hebben is deze collectie wat mij betreft zeker welkom. Ook omdat ik de kwaliteit erg goed vind. Patrick heeft zijn eigen tempel op de producten gedrukt en samen met MAC echt iets moois gecreëerd.

Het schijnt dat de twee komend jaar nog meerdere keren zullen gaan samenwerken. De toon is in ieder geval gezet… Ik ben heel benieuwd!

De MAC x Patrick Starrr collectie is vanaf februari 2018 te koop via de MAC website.


Reacties

Door mette op 17 januari 2018 06:44

Super mooie collectie! lovee patrick starrr

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 17 januari 2018 08:46

Wat een mooie collectie! Ik ben vooral fan van het lippotlood in ‘Mahogany’, zo’n unieke kleur :)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 17 januari 2018 09:12

Ik ben wel benieuwd naar het poeder! Niet het meest handige product qua vorm, maar hij lijkt mij wel erg goed. Fijn dat de producten goed bevallen!

[Beantwoorden]


Door Amy op 17 januari 2018 09:19

MAC heeft altijd mooie dingen! Vind de collectie prachtig! Helaas niet heel erg vernieuwd, dus zal ik hem wel overslaan.

[Beantwoorden]


Door Anne op 17 januari 2018 09:27

Wat mooi, echt fan van de overall prachtige look, de kwaliteit is eraan af te zien!

[Beantwoorden]


Door Seren Okul op 17 januari 2018 09:30

???? looovve it! de look met patrick woo staat ook super mooi!!

[Beantwoorden]


Door Loes op 17 januari 2018 09:39

Wauw, wat mooi! Dit is echt mijn ding. Vind het oogschaduwpalette het allermooist, dat zijn echt mijn favoriete soort kleuren.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 17 januari 2018 10:03

Wat een prachtige producten! Ik word eigenlijk overal enthousiast van, met name de lipliner & het oogschaduw palette.

[Beantwoorden]


Door femketje op 17 januari 2018 11:12

ik vind de oogschaduws wel echt gorgeous bij elkaar ;D

[Beantwoorden]


Door anna op 17 januari 2018 11:23

Wauw wat een mooie collectie! Prachtige kleuren zo bij elkaar <3

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 17 januari 2018 11:30

Mooie collectie!!

[Beantwoorden]


Door Lotje op 17 januari 2018 11:46

Wauw ik ben echt onder de indruk! Prachtige producten en hoe mooi is die lipstick! X

[Beantwoorden]


Door Julie op 17 januari 2018 14:17

Wat een toffe collectie! Ik draag niet echt rode lipstick dus het palette trekt het meeste van mijn aandacht! Wat een pigmentatie! :o

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 17 januari 2018 14:46

Ik ben zo’n fan van Patrick! Ik zag hem een jaar geleden op Instagram en ik kon niet geloven dat hij er gewoon beter uitzag met makeup dan andere vrouwen. Door alle leuke samenwerkingen die hij heeft gehad met andere brands ben ik echt van zijn stijl gaan houden. Deze collab met MAC vind ik daarom ook zo mooi, de poeder zag ik al voorbij komen op grote amerikaanse blogger websites. Dat is wel een item die ik graag zou willen hebben omdat de lipstick wat te rood voor mij is en de eyeshadow voor mij als basic overkomen. Zoals altijd mooie verpakking!

[Beantwoorden]


Door Eveline Fleur op 17 januari 2018 15:01

Wat een prachtige lipsticks zeg! Vooral de rode vind ik erg mooi. <3

[Beantwoorden]


Door Evi op 17 januari 2018 16:13

Gaaf! Weet je of er een verschil zit in Ruby Woo en Patrick Woo?

[Beantwoorden]


Door A op 17 januari 2018 18:20

Ik moet die poeder hebben maar weet jij of die poeder flash back geeft??

[Beantwoorden]


Door Mariska op 17 januari 2018 19:48

Ik vind de producten echt heel erg mooi en dat pigment, wow :) super mooi.

[Beantwoorden]


Door Jasmien op 17 januari 2018 22:30

Hey Vera! Zou je de nieuwe grote paletten van KIKO willen reviewen? Ik ben echt super benieuwd! Ik heb het over de Smart Cult Palette en Smart Eyes & Face Palette ;-)

[Beantwoorden]


Door Mieke op 18 januari 2018 08:37

OH YESSSSSSS ik heb de MAC store en counters in Utrecht al meermaals lastiggevallen met de vraag of ze wisten of en wanneer de collectie naar Nederland zou komen, maar ze hadden toentertijd nog niets gehoord. Maar: YAYYYYY! Het poeder staat hoog op m’n wishlist, evenals de lippenstiften. De quattrootjes moet ik nog even in real life zien om te bepalen of het mijn kleuren zijn. Maar de hele collectie: Schitterend!

[Beantwoorden]


Door Susan op 18 januari 2018 09:29

Wauw, wat een prachtige collectie! Ik wil die poeder!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 18 januari 2018 09:49

Wat een prachtige goed gepigmenteerde producten zeg,wauw!

[Beantwoorden]


Door Fabienne, enjoyyourownbeauty op 18 januari 2018 11:42

Wauw! Toffe review Vera. Ik vind de MAC x Patrick Starrr Set Powder echt super mooi. Zoveel pigment!

Liefs
X

[Beantwoorden]


Door Rianne op 18 januari 2018 12:26

Ik ben zelf niet zo’n fan van patrick star maar deze producten zijn wel heel erg mooi! Vind de verpakkingen ook heel erg leuk en feestelijk :)

[Beantwoorden]


Door Britt op 18 januari 2018 15:45

De oogschaduws zijn zo ontzettend mooi zeg, wauw!

[Beantwoorden]


Door Ivon op 20 januari 2018 12:05

De verpakking zijn erg feestelijk! Maar ogen voor MAC-doen wel wat ‘goedkoper’ vind ik door het wit en glimmende. Maar wat een mooie producten! Vind het oogpalletje erg tof. En tja, rode lipstick is altijd goed he;D

[Beantwoorden]


Door Ivon op 20 januari 2018 12:05

De verpakking zijn erg feestelijk! Maar ogen voor MAC-doen wel wat ‘goedkoper’ vind ik door het wit en glimmende. Maar wat een mooie producten! Vind het oogpalletje erg tof. En tja, rode lipstick is altijd goed he ;-)

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 20 januari 2018 16:04

Wat een prachtige producten!! Hier word ik heel enthousiast van! Vooral het lippotlood vind ik heel mooi!

[Beantwoorden]


Door rachelkromdijk op 22 januari 2018 23:09

Wat een super fijne review zeg

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 25 januari 2018 20:52

wat een mooie samenwerking, en een feestelijke ook om te zien. Ik ben erg benieuwd naar de powder, ik ben erg fan en gebruik bijna altijd lose powder. Liefs Soraya

[Beantwoorden]


Door Michelle op 30 januari 2018 17:57

Hoi vera,

Ik heb helaas de collectie gemist en ik wil heel graag de poeder weet jij of er een restock komt of dat het voor 2 keer was?

[Beantwoorden]