Wat koop ik voor mijn curvy figuur en in welke maat? | Shape shoplog

Een nieuw soort video op mijn kanaal, de shape shoplog! Welke kleding koop ik voor mijn curvy figuur, in welke maten en waar let ik op? Ik probeer je zoveel mogelijk te vertellen en te laten zien. Uiteraard inclusief modeshow/try on’s. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Volg me voor meer inspiratie op instagram.

PS: in verband met mijn vakantie maandag geen nieuwe Winter Foto’s. Dinsdag komt er weer een nieuwe blogpost online!

Twitter Facebook
Categorie: Video | 14 januari 2018 | 28 reacties

Reacties

Door Lenneke op 14 januari 2018 10:18

Giiiirl, I’m in love with the shape of you! Toffe nieuwe soort video.

[Beantwoorden]


Door Loes op 14 januari 2018 10:27

Toffe video! Heel leuk idee en concept. Ik heb zelf ook de struggle van verschillende maten aan de boven en onderkant, wat bij jurkjes etc wel flink lastig kan zijn.. Vind de jumpsuit je trouwens mooi staan, maar als het trekt bij je kruis, zou ik het niet doen, dat zit niet fijn en staat nooit mooi!

[Beantwoorden]


Door femketje op 14 januari 2018 11:29

wat een goed idee dit soort video’s! denk dat veel dames hier iets aan hebben :)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 14 januari 2018 11:53

Echt een hele vette video die je hebt gemaakt! :)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 14 januari 2018 12:05

Wat een fantastische video!

[Beantwoorden]


Door Eef op 14 januari 2018 13:24

Wat een goede video je legt het goed uit . Ik heb een buik en grote borsten
En ik krijg regelmatig te horen hee je jurk zit wel erg strak hè je ziet je buik
Dan zeg ik ja die zit er nou eenmaal. Maar misschien een tip als je een truitje met kol
Aan doet en je doet er een lange ketting op lijken je borsten kleiner ;)
Maar iedereen moet gewoon kleden zoals je jezelf lekker voelt ..

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 14 januari 2018 14:03

Wat superleuk dat je hier een video over maakt! Ook heel handig, want ik vind maten vaak best moeilijk. Voor mijn figuur heb ik heel grote borsten, dus dan krijg je OF een te kleine borst OF een te groot lichaampje in kleding. Echt een struggle! Malou x

[Beantwoorden]


Door Aude op 14 januari 2018 14:46

Heel leuke video! Misschien kun je ook eens een gelijkaardig filmpje maken met enkele stukken die al in je kast hangen? Dan hoeven wij niet te wachten tot je weer bent gaan shoppen ;)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 14 januari 2018 15:43

You rock girl. Jij bent wie je bent en jij hebt het lef dit te tonen en over te dragen. Er is maar één jou. Authentiek zijn is heerlijk maar vergt moed. 13 in een dozijn is te makkelijk en geeft geen voldoening. Het gaat er niet om wat je draagt maar met welke intentie, als deze is zodat JIJ je goed voelt dan is wat je draagt altijd goed. Ga zo door, jij inspireerd!!! :-)

[Beantwoorden]


Door Syl op 14 januari 2018 15:45

Ik ben zo blij met deze video! Ook gewoon fijn dat je vertelt welke maat het betreffende kledingstuk is. Daar heb ik onwijs veel aan. Zeker als ik iets n.a.v. zo’n shoplog ook wil kopen. Dan weet ik of ik dezelfde maat nodig heb (maat 40 M/L) of juist groter of kleiner moet bestellen. Het gaat niet om het getal maar om hoe het zit en hie jij je er in voelt.
Dat jurkje van de Zara vind ik heel tof. Nu heb ik een beetje een idee hoe het valt.
(Ipv een foto op een model dat verreweg niet dezelfde soort curves heeft als ik)

[Beantwoorden]


Door Soerajja op 14 januari 2018 16:00

Hai Vera!

Wat een ontzettend leuke en goede video!! ❤️
Ik volg je nu al jaren omdat ik blij van je word en vind het zo leuk om je te zien groeien. En de gave topics te zien waar je nu mee bezig bent. (Heb ze altijd gaaf gevonden, niet alleen nu?) Vind je perfect met al je imperfecties (die we allemaal hebben) en een mooi voorbeeld.
Ik ben zelf echt plussize en kijk lekker mee. Herken ook wat je zegt, leuk!
Ik vind de jumpsuit je fantastisch staan, maar als je twijfelt zou ik het niet doen. Werkt voor mij dan niet. Ik vind het wel jammer om te lezen dat je soms nare reacties krijgt en je zo moet verklaren wat je doet. Dan voel ik mij naar met jou en denk ik: waarom doen mensen nou zo? Aan jou ligt het iig geval niet want wat altijd naar boven komt in jouw video’s en blogs is het respect voor iedereen. Dus ga lekker zo door.
De beste wensen nog voor dit jaar en ik blijf lekker kijken, lezen en geïnspireerd raken.

Liefs! ?

[Beantwoorden]


Door Manon op 14 januari 2018 17:09

Wel fijn dat je zo een video maakt, ik denk dat veel meiden niet zo goed weten wat ze moeten doen

[Beantwoorden]


Door Irene op 14 januari 2018 17:24

Helemaal super deze body video’s. Het heeft mij erg geholpen met het accepteren van mijn eigen lichaam, heel erg bedankt en ga zo door! ?

[Beantwoorden]


Door Suus op 14 januari 2018 18:13

Wat een toffe video! Die jumpsuit vind ik je ook prachtig staan! Wat jammer dat hij in het echt een beetje trekt, op beeld zie ik er niks van en op basis daarvan zou ik zeggen lekker houden. Maarja jik ziet hem in het echt en dat is toch waar het om gaat. Is het trouwens bewust dat je veel zwart koopt?

[Beantwoorden]


Door DD op 14 januari 2018 21:13

Yesss!!! Love it

[Beantwoorden]


Door Robin op 14 januari 2018 23:46

Wauw Vera!! Love this video!! Mijn figuur is redelijk vergelijkbaar met dat van jou, ik wou dat ik dat over mijn zelfvertrouwen kon zeggen.. Zou graag net als jij willen dragen wat ik ‘wil’, maar dat durf ik nog niet helemaal.. Komt vast nog wel :) Jouw video’s helpen er wel bij in ieder geval!!
Ik zie graag nog eens een video als deze over jeans, hier heb ik zelf vaak problemen mee: snel kapot door schurende benen, of knetter duuur.. HELP!:)

[Beantwoorden]


Door Elisabeth op 15 januari 2018 12:03

Wat een mooie uitbreiding op de bodypositivity video’s! Heel fijn hoe je iedereen in zijn waarde laat en laat zien dat je trots op jezelf mag zijn, als je een normaal figuur hebt (in tegenstelling tot de andere toch wat magere modellen die je overal in de media ziet).
Zelf heb ik een soortgelijk figuur en wordt ik heel blij van de jurkjes in een vintage stijl, bijvoorbeeld van King Louie. Lekker vrouwelijk met nadruk op de taille, en juist bedoeld om de curves extra mooi uit te laten komen :)

[Beantwoorden]

joy antwoordt op 17 januari 2018 om 14:05:

Kunnen gewoon met z’n allen stoppen met bepalen wat een “normaal” figuur is?

Ik heb maat 32/34. Volgens jou niet “normaal” dus.
Bedankt!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 15 januari 2018 13:14

Wat ben je toch eerlijk en open.
Dat maakt dat ik altijd echt even ga zitten voor je video’s.
Kwetsbaarheid is awesome! ;)
Ik hou ook van hooggesloten en aansluitend en heb dat h&m shirtje met colletje en korte mouwen gekocht omdat ik die bij jou had gezien. Dus kom maar door met al je kledingvideo’s.
Fijne vakantie nog!

[Beantwoorden]


Door Desi op 15 januari 2018 16:49

Ik vind je blog altijd al heel leuk en dan overtref je jezelf weer met deze video. Heel erg leuk keep ‘m coming!

[Beantwoorden]


Door Door op 15 januari 2018 20:22

Daarstraks las ik de titel van je post even verkeerd, ik dacht dat je ging koken: “wat koop ik voor mijn curry”, haha :-D

[Beantwoorden]


Door Ivon op 15 januari 2018 20:53

Wat een leuk nieuw soort video! Ik vind dat je je prachtig kleed voor je curvy lichaam!

Wel grappig, want ik heb juist maat XS/S, maar wel een onderkin (it run’s in the family..) en ik draag dus juist bijna nooit colletjes omdat ik daar mijn onderkin veel erger mee vind worden haha, dus grappig dat jij juist wel graag colletjes draagt. En tja, de meeste kleding staat mij gelukkig snel door mijn figuur, maar ik heb juist weer bijna geen borsten/heupen etc waardoor sommige dingen juist ook weer totaal niet staan omdat ik dan net een plank ben. En ook daar maken mensen dan opmerkingen over tegen me.. dus in andermans ogen doe je het toch nooit goed he.
Maarja zo heeft iedereen wel wat met zn figuur zullen we maar zeggen he ;-)..

Maar anyway, ik vind het tof dat je weer zo open bent, echt leuk nieuwe video Vera!

[Beantwoorden]

Eveline Fleur antwoordt op 18 januari 2018 om 08:55:

Ik vind het echt onaardig dat daar opmerkingen over gemaakt worden. Iedereen heeft zo zijn onzekerheden met zijn/haar lichaam ongeacht hoe het eruit ziet.. daar helpen dat soort opmerkingen niet bij. -knuffel- <3

[Beantwoorden]


Door Michelle op 16 januari 2018 10:29

Wat een leuke en open video! Leuke nieuwe rubriek ook, hoop dat je er nog veel video’s voor gaat maken.

[Beantwoorden]


Door joy op 17 januari 2018 14:03

Mijn stijl is het niet, al dat strakke.
Coltruien vind ik sowieso een misdaad tegen de mensheid. Heb nog nooit iemand gezien die daar van opknapt, maar dat is zeer persoonlijke smaak.

Ik word claustrofobisch als alles zo strak tegen me zit aangeplakt, dus draag vaak wijde kleding waarin ik vervolgens compleet verdwijn omdat ik maat 32/34 heb.
Best lastig om er een beetje tussenin te zitten.

[Beantwoorden]


Door Eveline Fleur op 18 januari 2018 08:42

Wat ontzettend mooi dat je deze video wil en durft te maken meis! Ik vind het sowieso een mooi teken dat body positivity (met welk figuur je ook hebt) meer de aandacht krijgt, want iedereen is mooi zoals hij/zij is. Hopelijk kunnen jouw kijkers inspiratie halen uit je video. Ga vooral zo door Vera! <3

Je gaf in je video aan dat als ik nog tips heb ik het mocht laten weten, dus bij deze: Ik heb zelf een smalle taille en brede(re) heupen en ik ben zelf ontzettend dol op jurkjes (ik draag bijna geen broeken). De jurkjes van Dorothy Perkins zitten bij mij dan ook ontzettend goed. Van boven wat strakker en vanaf de taille valt het wijder. Ze zijn heel cute en vrouwelijk, dus wie weet is het ook wat voor jou! Liefs Eveline

[Beantwoorden]


Door Mevrouw Marloes op 19 januari 2018 19:36

Ik vind het echt zo gedurfd van je dat je deze video hebt gemaakt. Het is echt een mooie video om naar te kijken. Ook goed om veel aandacht aan blij zijn met je lichaam te besteden. Je bent een rolmodel voor zoveel kleine en grote meisjes (inclusief mezelf) die jou allemaal stuk voor stuk een mooi mens vinden.

Heerlijk dat je zo open durft te zijn. Deze persoonlijke filmpjes van je vind ik het leukst om te bekijken.

<3

[Beantwoorden]


Door S. op 13 februari 2018 14:52

Leuke video! Leuk om eens wat anders te zien dan make up, daarnaast is het delen van tips in figuur etc altijd handig!

Zelf heb ik smalle taille maar ook brede heupen. Ik deel jouw mening dat de taille vaker goed uitkomt in aangesloten tops, maar ik merk dat ik dit vaak weer niet doe, omdat de tops/shirts omhoogkruipen door m’n brede heupen.

Heb je toevallig tips in stoffen bijvoorbeeld die niet zo omhoog kruipen?

[Beantwoorden]