Diorskin Nude Air Luminizer Glow Addict Holo Gold

Sinds deze week is er een nieuwe highlighter van Dior te koop. Bijna onopgemerkt is hij als limited edition tijdelijk aan het assortiment toegevoegd, terwijl mijn ogen bijna uit hun kassen vielen toen ik de highlighter voor het eerst zag. Wat een beauty! Ik ben al een tijdje fan van de Dior Nude Air Luminizers en deze Glow Addict in Holo Gold is extra bijzonder.

De Diorskin Nude Air Luminizers komen standaard in hetzelfde doosje. Een rond, gespiegeld zilverkleurig exemplaar met het bekende ‘cannage’ patroon, wat je op veel Dior producten (zowel in fashion als beauty) terug kunt vinden. Bij de poeder zit een klein kwastje en een fluwelen zakje om hem in te bewaren.

Deze speciale Glow Addict variant in de kleur Holo Gold belooft holografisch te glanzen. Dat klinkt goed, maar inmiddels weet ik ook dat holografisch 9 van de 10 keer helaas niet echt holografisch is.

Diorskin Nude Air Luminizer Glow Addict Holo Gold € 58,50

Het patroon in de highlighter is prachtig. Alsof er een zijden doek onder de letters ligt. Alsof de zon schijnt… Zucht. Ik wil hem bijna niet aanraken. Vooruit, heel voorzichtig dan.

Ik vermoedde het al: niet holografisch. Maar toch een hele mooie nudekleurige glans met roze en perzik deeltjes.

Voor – Na

Wat een mooie gloed!

De glans is heel zacht en ‘nude’ maar de roze en perzikkleurige deeltjes geven hem echt wat extra’s. Schijnt het licht erop, dan zie je de roze kleur en gloed het allerbeste.

Holo Gold is de kleurnaam van de Diorskin Nude Air Luminizer Glow Addict. Holo is de glans van de highlighter niet, net als dat de kleur evenmin ‘gold’ (goud) is. Wel is het een prachtige roze highlighter met zachte perziktint als basis. Intens en heel bijzonder. Hij geeft een beetje kleur, maar vooral veel glow. Ik blijf fan!

Diorskin Nude Air Luminizer Glow Addict Holo Gold is nu te koop bij de parfumerie.

Twitter Facebook
Categorie: Anders | 24 januari 2018 | 19 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Mevrouw Marloes op 24 januari 2018 09:06

Oh, wauw, wat een mooie gloed! ? Jammer dat ‘ie niet holo is, maar wel echt een fijne highlighter!

Lieefs!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 24 januari 2018 09:50

Mooi product, zowel in de pan als op het gezicht! Wel een beetje jammer dat hij niet aan de beloften van zijn naam voldoet ;)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 24 januari 2018 10:20

Topshop Mother of Pearl is een mooie dupe voor deze (voor een fractie van de prijs)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 24 januari 2018 10:47

Wauw, wat een prachtige glow!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 24 januari 2018 10:52

Deze is wel heel erg mooi! Hij ziet er heel zacht van textuur uit en blend prachtig samen met je huid. Deze wil ik zeker eens proberen, alleen die prijs, ai!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 24 januari 2018 11:05

Dat zachte vind ik wel heel erg mooi eigenlijk. Misschien wel mooier dan de highlighters die super fel zijn.

[Beantwoorden]


Door anna op 24 januari 2018 11:13

Wow wat een mooie glow, prachtig product is dit!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 24 januari 2018 11:13

Wat een super mooi product! Ik snap wel dat je ‘m haast niet wilde swatchen, haha. Mooie foto’s ook :).

[Beantwoorden]


Door Edith-Sofia op 24 januari 2018 11:24

Wauw, wat een prachtig product is dit! Helemaal verliefd. Mooie foto’s heb je gemaakt, leuk met dat roze vachtje eronder.

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 24 januari 2018 13:49

Wauw, wat een verschil tussen de voor & na foto! Ik had niet verwacht dat hij zo mooi zou glanzen :)

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 24 januari 2018 14:18

Wat een prachtige (product)foto’s! Oh, ik zou dit pareltje ook niet durven aan te raken, haha. De glans vind ik erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Marleen op 24 januari 2018 15:11

Wow ik zou het inderdaad ook echt intact willen laten, haha! Prachtig product zeg <3

[Beantwoorden]


Door femketje op 24 januari 2018 16:02

Ondanks het niet echt holo is vind ik ‘m wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 24 januari 2018 16:12

Hahaha, ik snap dat niet aan willen raken zo goed. Maar goed, ik heb dat al met notitieboekjes waar ik nooit in durf te beginnen. :’)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 24 januari 2018 22:39

Oh wauw wat een plaatje is dit zeg. Ik heb zelf ook een highlighter van Dior en dat is echt een van de mooiste highlighters die ik heb. Deze lijkt me ook heel fijn!

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 25 januari 2018 08:56

Ik heb deze Dior poeders zo vaak gezien en elke keer denk ik weer: heb ik het nodig? Ten eerste is de verpakking echt goals, het zou er geweldig uit zien op mijn flatlay foto’s en op mijn vanity. Ten tweede zijn de producten van Dior echt heel fijn. Ik heb altijd de mascaras van Dior en foundations. Maja, nog een highlighter/lumi powder is niet echt nodig als ik kijk naar mijn collectie. En het is wel wat duurder dan ik had gehoopt. Als ik weer eens in een koop bui ben ga ik deze misschien wel halen!

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 25 januari 2018 18:51

Wat ziet de highlighter er prachtig uit. Helaas dat het niet de naam eer aan doet dan. Liefs Soraya

[Beantwoorden]


Door J’adore Dior op 2 februari 2018 20:17

Hele mooie highlighter. Klopt het dat in Nederland alleen de holo gold verkrijgbaar is? En Heeft iemand een idee welke testers in de display liggen? Ik heb het vermoeden dat de holo pink in de display staan, terwijl de holo gold verkocht wordt.
Ik heb de display tester aangebracht en die is toch iets roziger dan de holo gold.
I’m a bit confused.
Alvast bedankt voor de antwoorden.

[Beantwoorden]


Door Just Demi op 21 februari 2018 10:51

Wauw Vera wat een prachtige highlighter! Deze zou ik zeker aan mijn (nu al gigantische) stash willen toevoegen. Misschien toch eens over nadenken om deze ook te halen, wederom weer een top artikel! Geniet keer op keer weer van de artikels die je schrijft!

Dikke Kus,
Just Demi

[Beantwoorden]