Nieuwe producten Catrice voorjaar ’18 | Eerste Indruk

Het had wat voeten in de aarde, maar gisteren lukte het me eindelijk om de nieuwe Catrice producten te bemachtigen. Yes! De Eerste Indruk video met de producten die ik kocht, staat nu live. De video is bomvol… Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 25 januari 2018 | 12 reacties

Reacties

Door femketje op 25 januari 2018 08:20

dat california in a box palette is zo pretty :D ik denk dat ik dat galaxy highlighter palette ook nog wel ga scoren zodra het in de schappen ligt!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 25 januari 2018 09:55

Super leuke video weer Vera :) En er zit een heleboel tofs tussen zeg :O

[Beantwoorden]


Door Loes op 25 januari 2018 10:44

Echt veel leuke producten weer! Vind dat gezichtspalletje er echt heel tof uit zien, lekker alles bij elkaar. Ik vind dat oogschaduwpalette met die twee kleurtjes en de applicator zo apart, vond dat bij Benefit ook al heel vreemd haha.

[Beantwoorden]


Door Ina op 25 januari 2018 11:03

Fijn dat je deze producten getest hebt, ik was er erg benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 25 januari 2018 18:08

Wat een leuke producten zitten er weer in de collectie. Ik ben blij verrast hierdoor. Liefs Soraya

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 26 januari 2018 10:27

Superuitgebreide review! Die Prisma Lip Glazes zien er leuk uit :D

[Beantwoorden]


Door Suus op 26 januari 2018 12:43

Ik vind het zo leuk aan jou dat je de moeite neemt om ook producten te gaan kopen omdat je die ook wilt laten zien, ipv dat je denkt ah laat maar ik doe gewoon wat ik opgestuurd heb gekregen. Dat is net die stap extra waaraan je je passie echt kan zien vind ik. top!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 januari 2018 om 15:16:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Desi op 26 januari 2018 18:43

Leuke video! Ik ben echt benieuwd nu naar het California in a box palette en de lipglosses!

[Beantwoorden]


Door Rosa op 27 januari 2018 13:00

Hi Vera,

Mag ik jou vragen of de nieuwe bank comfortabel zit? Ik twijfel of ik deze ook ga kopen. De lange armleuningen lijken niet heel lekker te zitten (niet echt een bank waarop je kunt neerploffen? Maar wel heeeul mooi ;)) en heb je de bank ergens kunnen uitproberen? Ik kan dat helaas niet vinden op de website (woon in omgeving Rotterdam. Dank je wel alvast!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 januari 2018 om 15:16:

Ik vind hem heel fijn, door de hocker kan ik ook languit maar het zit gedeelte is ook ruim genoeg. Sissy-Boy heeft wel winkels waar met een beetje geluk een bank staat. Misschien eerst even het filiaal bellen om te checken voordat je langsgaat?

[Beantwoorden]


Door Susan op 28 januari 2018 07:55

Die palette zijn echt prachtig! Catrice is goed bezig.

[Beantwoorden]