3 x MAC Retro Matte Liquid Lipcolor Metallic

MAC heeft een nieuwe draai gegeven aan de Retro Matte Liquid Lipcolor. Deze vloeibare lipstick is nu namelijk ook verkrijgbaar in 15 bijzondere metallic uitvoeringen. Ik kreeg er drie opgestuurd om te proberen.

De verpakking is hetzelfde als bij de ander Retro Matte Liquid Lipcolors, alleen de tekst die op de huls gedrukt is had ik nog niet eerder gezien. Een kleine upgrade. De applicator wilde ik je ook nog even laten zien omdat ik die heel fijn vind. Zacht, en in een goede vorm.

Dit zijn de kleuren Pearl Punk, Metallic Rose en Silver Spoon. Hoewel in het persbericht MAC duidelijk spreekt van metallic lipkleuren, vind ik dat de kleurnamen al wel duidelijk aangeven dat er meer aan de hand is. Ze zijn namelijk ook zilver, of een beetje parelmoer. Echt weer anders!

MAC Retro Matte Liquid Lipcolor Metallic € 24,50

Pearl Punk – Metallic Rose – Silver Spoon

Pearl Punk

Ik vind deze oudroze kleur heel mooi. Door het bijzondere glanseffect is hij echt weer even anders en anders. Als ik mijn ogen een beetje toeknijp vind ik het net roze fluweel.

Metallic Rose

Nog net wat meer roze, een tikkeltje meer zuurstok is de kleur Metallic Rose. Ook deze vind ik mooi, maar de glans had van mij nog net iets meer ‘oempf’ mogen hebben.

Silver Spoon

Misschien ligt het aan de ooglook die ik droeg op de dag dat ik deze foto’s maakte, maar Silver Spoon is mijn favoriete kleur. Deze grijze kleur vind ik echt heel bijzonder en intens. Ik had drie laagjes nodig om hem dekkend te krijgen, maar de lipkleur ging niet ophopen en bleef goed zitten!

De metallic Retro Matte Liquid Lipcolors van MAC hebben een hele fijne, luchtige en lichte formule. De kleuren smeren makkelijk en gelijkmatig uit en drogen vlot op. Ze plakken niet en liggen als een flinterdun laagje op je lippen. Dat voelt heel comfortabel aan.

Ik heb uren plezier van mijn lipkleur, die langzaam en geleidelijk slijt. De vloeibare lipsticks drogen mijn lippen wel een beetje uit, zeker in deze koude maanden. De conclusie is dat ik blij ben met deze mooie nieuwe lijn binnen de Retro Matte Liquid Lipcolor collectie. Wat mij betreft een aanwinst!

De metallic MAC Retro Matte Liquid Lipcolours zijn te koop bij alle MAC verkooppunten.


Reacties

Door femketje op 23 januari 2018 08:11

Metallic rose vind ik echt super mooi! ♡

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 23 januari 2018 08:24

Ik had al een little sneakpeek gekregen tijdens het event van het pr bureau en toen viel Pearl Punk mij al direct op! Ik vind het zo’n mooie alledaagse kleur. Normaal ben ik totaal geen fan van metallic finishes, maar deze van MAC hebben helemaal geen goedkope glans of droge effect op de lippen. Bij mij creëert het echt een subtiele mooie glans met wat je zegt een parelmoer glans erin. Zeker het geld waard en voor mensen net zoals ik die niet van metallic houden is dit een whole another level!

[Beantwoorden]


Door Britt op 23 januari 2018 10:22

Wat een mooie tinten! Ik vind de derde ontzettend mooi, hij staat je ook prachtig!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 23 januari 2018 10:31

Pearl Punk is mijn favoriet!

[Beantwoorden]


Door Nena op 23 januari 2018 10:56

Die grijze past supermooi bij je ogen ;-).

[Beantwoorden]


Door Loes op 23 januari 2018 11:10

Ik ben niet zo’n fan van de metallic finish, dat zou ik zelf nooit dragen denk ik. Metallic rose vind ik wel heel erg mooi qua kleur!

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 23 januari 2018 11:28

Niet helemaal mijn ding denk ik, maar ik vind Pearl Punk het mooist!

[Beantwoorden]


Door Anna op 23 januari 2018 11:57

Ik heb hier een rode van. Die is echt ontzettend mooi en heeft een hele mooie glans. In retrograde heet ie. Denk dat die jou ook ontzettend mooi zal staan. Een klassieke rood, maar dan net even anders ;)

[Beantwoorden]


Door anna op 23 januari 2018 12:16

Die roze-rode tinten vind ik heel erg mooi! <3

[Beantwoorden]


Door Manon op 23 januari 2018 12:28

Ik vind de metallic finish nog wel meevallen! De kleur Pearl punk vind ik het mooiste

[Beantwoorden]


Door Rianne op 23 januari 2018 13:16

Mooie kleuren! Ik vind het leuk dat ze metallic hier in een soort “draagbaar” jasje hebben gestoken, je loopt niet gelijk met een discobal op je lippen ;)

[Beantwoorden]


Door TypischKim op 23 januari 2018 14:14

Die grijze kleur is inderdaad erg gaaf! En de tweede lipkleur vind ik ook erg mooi.

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 23 januari 2018 16:24

wat een mooie kleuren heb je gekregen, en wat een gewaagde tint de grijs kleur. staat erg mooi, jammer dat ik het niet zou dragen. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 23 januari 2018 18:14

Ik ben verliefd op Pearl Punk. Zowel de tint als de glans vind ik prachtig. Silver Spoon is gewaagd, maar staat je goed, meid!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 23 januari 2018 18:45

Wat een mooie kleuren. Zien er ook erg zacht en comfortabel uit om te dragen. Even een kijkje nemen bij de overige kleuren.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 23 januari 2018 21:16

De donkere kleur is wel heel apart. Wel fijn dat die fijn aanbrengt en goed blijft zitten.

[Beantwoorden]


Door Laura op 24 januari 2018 01:16

Oeh dit is toch ook wel heel mooi zeg! Ik vind de eerste twee kleuren het mooiste!

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 24 januari 2018 13:50

Ik vind de kleuren op zich mooi, alleen jammer dat ze niet wat meer metallic zijn.

[Beantwoorden]


Door Ina op 24 januari 2018 14:07

Wauw wat een mooie kleuren, de eerste twee kleuren zijn mijn favoriete. De laatste kleur zou ik persoonlijk niet dragen, maar het staat je wel erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 24 januari 2018 16:13

Haaaaha, ik kocht een setje van Lancôme en dacht dat er een lipgloss bij zat. Ik enthousiast aan de smeer, bleek het een vloeibare lippenstift te zijn. :’) Oeps.

[Beantwoorden]