Mijn Gliss Kur review + die van de bloginsiders!

Ik heb het afgelopen jaar niet altijd even goed voor mijn haar gezorgd. Ik ging er vanuit dat het wel goed zat, maar ik zal dat moment in de paskamer met van die handige *kuch* confronterende *kuch* spiegels in elke hoek niet gauw vergeten. Opeens zag ik hoe mijn haar er van achteren uit zag. Het leek wel touw! Enige tijd geleden kreeg ik producten opgestuurd van Gliss Kur, die kwamen als geroepen. Samen met de bloginsiders ben ik ze gaan testen. Hoe is dat bevallen?

Ik heb producten uit de Ultimate Repair lijn gekregen. De shampoo, conditioner en Every Day Oil Elixir haarkuur. Ik heb mijn haar altijd belangrijk gevonden, maar ik vind het ook moeilijk om er goed voor te zorgen. Zeker nadat ik het afgelopen jaren regelmatig heb laten ontkleuren en kleuren, heb ik er vaak te weinig aandacht aan besteed. Tijd om daar verandering in te brengen!

De Gliss Kur Ultimate Repair lijn bevat 3 keer geconcentreerd vloeibare keratine en is geschikt voor sterk beschadigd en droog haar. De keratine zorgt voor de heropbouw van de haarstructuur en je haar moet 90% meer weerstand en glans krijgen. Klinkt goed!

Gliss Kur Ultimate Repair Shampoo € 5,35
Gliss Kur Ultimate Repair Conditioner € 5,35
Gliss Kur Ultimate Repair Every Day Oil Elixir € 10,39

Ultimate Repair Shampoo & Conditioner

De shampoo en conditioner lijken wel van zijde. De substantie is heerlijk zacht en vol en heeft een prettige bloemige geur. Ik vind het hele fijne no-nonsense producten die doen wat ze moeten doen.

Gliss Kur Ultimate Repair Every Day Oil Elixir

Ik kan niet zonder een fijne olie die ik na het wassen in mijn haar smeer. De Every Day Oil Elixir kun je op net gewassen, handdoekdrooghaar aanbrengen, maar ook op droog haar. Het is een product voor elke dag! Erg fijn vind ik dat. Ik breng twee pompjes aan in de punten en mijn haar ziet er gelijk zachter en glanzender uit.

Voor

Dit was mijn haar voordat ik de producten ging testen. Let wel: hier is het net geborsteld. Net geborsteld kon het er nog wel mee door, maar al snel werd mijn haar weer touw. Je ziet het al een beetje aan de structuur van mijn haar. Het was echt droog.

Na

Na het gebruik van de Gliss Kur Ultimate Repair producten is mijn haar weer één geheel geworden. Het is veel zachter, glanst meer en vooral: het is geen touw!


Wat vinden de bloginsiders?

De Bloginsiders hebben ook producten opgestuurd gekregen van Gliss Kur. Ik heb een aantal van de foto’s die zij geupload hebben, hieronder doorgeplaatst. Heel leuk om te zien en hun meningen te lezen.

Ook op Instagram stories kwamen super leuke foto’s, ervaringen en verhalen voorbij:

Ik merk dat ik nu meer zorg en aandacht voor mijn haar heb en ik ben inmiddels ook alweer een keer naar de kapper geweest (nadat deze foto’s zijn gemaakt). Ik wist eerst gewoon niet wat ik moest doen en welke producten zouden werken, terwijl het helemaal niet veel meer tijd en moeite hoeft te zijn om je haar goed te verzorgen. Nu voel ik me een stuk beter en zelfverzekerder over mijn haar. Heel fijn!

Hoe zorg jij ervoor dat je haar goed zit en voel jij je dan ook zelfverzekerder?

Deze blogpost is gesponsord door Gliss Kur.


Reacties

Door Inge op 22 januari 2018 16:59

wat een fijn artikel ! wat ik me nou afvraag… mijn kapper zegt dat alleen redken goed is en dat shampoo’s van de drogisterij slecht zijn voor je haar.
Is dit nou een verkooppraatje of is het echt zo?
(ik kan het echt niet permitteren die dure flessen shampoo)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 januari 2018 om 10:04:

Haha, mijn kapper zegt dit ook. Toch gebruik ik altijd shampoo van de drogist omdat mijn haar en hoofdhuid daar het beste op reageren. Heb verschillende kappers shampoo’s geprobeerd, altijd met jeuk en schilfers naderhand… Is dus heel persoonlijk denk ik!

[Beantwoorden]

Chloë antwoordt op 23 januari 2018 om 22:30:

Hoi!
Het is wel effectief zo dat shampoo’s van bij de kapper beter zijn voor je haar dan die van de supermarkt. In drogisterij shampoo zitten vaak veel siliconen die een m@laagje” rond je haar leggen – dit zorgt ervoor dat ze lekker zacht aanvoelen maar helaas is het moeilijk voor je haren om hierdoor zuurstof te krijgen. Dat laagje is zo ontwikkelt dat je haar heel goed glanst maar ook sneller vettig wordt waardoor je je haren vaker gaat wassen. Vaker wassen = meer shampoo gebruiken = slimme marketing. De haren lijken veel gezonder door de siliconen maar in werkelijkheid is dat een ander verhaal. Je gebruikt trouwens ook veel meer shampoo omdat er 98% water in zulke shampoo’s zitten (is wettelijk bepaald dat supermarkten niet meer dan 2% – dacht ik – werkend bestandsdeel mogen hebben). Daardoor schuimen ze wel lekker maar heb je veel meer nodig! Zelf was ik men haar 1x per week met een shampoo van bij de kapper en ik doe nu al 6 maanden met hetzelfde busje!

Dat enkel Redken goed is voor je haar is dan weer een fabeltje. Ik vind Redken een superfijn merk en gebruik het ook zelf, maar er zijn heus nog andere merken die prima hun werk doen!

[Beantwoorden]

Inge antwoordt op 25 januari 2018 om 15:59:

Hee Chloë!
bedankt voor je feedback, zit een kern van waarheid in.
Heb ook weleens redken gebruikt maar ik merkte niet zoveel verschil.
Daarbij kan ik echt niet 1x per week mn haar wassen, ik heb namelijk een zeer vette huid, dus 2 dagen niet wassen + droogshampoo is echt de max voor mij :(

Wat zijn andere merken die ook goed zijn en niet van de drogist?

[Beantwoorden]

Luna antwoordt op 26 januari 2018 om 17:55:

@ Inge

Ik vind de shampoo van Lavera heel goed werken! Hier zitten coco-sulfaten in wat veel beter is voor het haar. Althans voor mij. Of Natura Siberica, die vind je bij DI. (ik denk dat deze winkel DA is in Holland?)

Luna antwoordt op 29 januari 2018 om 17:33:

@ Inge

Klopt, bij dagcrèmes juist hetzelfde, wat jammer is want dit droogt de hudi juist meer uit. Zouden ze echt iets moeten aan doen!

Luna antwoordt op 26 januari 2018 om 17:54:

In kappersshampoo zitten ook siliconen en een BOEL sulfaten! Ah ja, hoe meer schuim, hoe ”properder” het haar waardoor alle vetten weg zijn en de klant effectief het gevoel krijgt dat het haar ”proper is”.

Alle kappers dat werken met schwarzkopf/L’oréal etc, bevatten siliconen. Check de ingredienten maar eens.

Buiten dat ken ik wel enkele ”groene” kappers die geen shampoos gebruiken met sulfaten (of toch niet de agressieve sulfaten) of siliconen.

[Beantwoorden]

Inge antwoordt op 28 januari 2018 om 14:46:

Dankjewel voor je tip Luna ! ik ga zeker eens rondkijken. wat mij laatst ook opviel is dat bijna alle shampoo ingrediënten beginnen met water…. :( en idd heel veel siliconen.


Door Sil op 22 januari 2018 17:11

Ik vind dit artikel niet echt aandoen als een review, eerder als een advertorial waarin je de opdracht hebt gekregen om niks dan lovend te zijn, en bepaalde aspecten te benadrukken. Dat je er zelfverzekerd van zou worden of een “boost” komt steeds terug, zowel in je eigen “review” als in die van de bloginsiders. Onderaan de post staat ook ineens dat het gesponsord is, dus noem het dan ook geen review. Een review is mijns inziens een onafhankelijke uiting van een mening waar de tester niet extra voor betaald heeft gekregen. Dat was eerder nou juist het leuke van blogs, eerlijke (en onafhankelijke!) reviews. Jammer dit.

[Beantwoorden]

Jolien antwoordt op 22 januari 2018 om 17:32:

Helemaal met je eens.

[Beantwoorden]

Johanna antwoordt op 22 januari 2018 om 19:13:

Idem , mis een stukje Vera erin ook, nu komt het onpersoonlijk over :)

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 22 januari 2018 om 20:37:

Ik vind het vrij duidelijk uit de tekst en staat ook netjes aangegeven. Vera moet ook haar geld verdienen en daar hoort af en toe een post als deze bij.

Overigens vind ik hem wel heel erg positief terwijl haar haar er niet echt beter uit ziet. Daarmee wil ik niet zeggen dat het eerst lelijk was, vind het namelijk op de eerste foto er best goed uit zien! Het blijft haar dat regelmatig geblondeerd wordt, dat is nou eenmaal droger.

[Beantwoorden]


Door Manon op 22 januari 2018 18:54

Met mijn haar is niks te beginnen. Jammer dat ik deze producten niet kan uitproberen dit merk is helaas niet dierproefvrij

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 22 januari 2018 20:14

Hmm.. ik kan me eerlijk gezegd niet bij deze review aansluiten!

[Beantwoorden]


Door Britt op 23 januari 2018 10:09

Ik heb met plezier deze producten getest via de bloginsiders! Mijn haar is zo ontzettend opgeknapt. Ik ben heel eerlijk, ik was heel erg sceptisch aan het begin omdat letterlijk tot nu toe nog geen één product mijn haar er gezond uit heeft laten zien, maar ik ben helemaal om nu. De producten zijn nog niet op maar ik heb al een paar back-ups staan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 januari 2018 om 10:10:

Heel leuk en goed om te horen! En natuurlijk bedankt dat je insider was ❤️

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 23 januari 2018 10:52

Mijn haar was er net zo aan toe door al het kleuren, droog en dof, en is gered door de producten van L’anza. Met name de healing strenght lijn maakte in een korte tijd veel goed. Tipje!

[Beantwoorden]


Door anna op 23 januari 2018 12:24

Leuk om de meningen van alle insiders te lezen! Ik moet eerlijk zeggen dat ik bij jouw haar geen verschil zie, maar het kan natuurlijk wel beter aanvoelen. Zelf heb ik deze producten in Servie gekocht (ik was daar op vakantie), voor 2 euro per stuk. Haha. Uiteindelijk vind ik het ook hele fijne producten, ik gebruik ze nog steeds graag!

[Beantwoorden]


Door Kell1990 op 23 januari 2018 15:45

Ieder mening is hier zo te zien anders.
Vera laat duidelijk weten dat het gesponsord is.
Gesponsord of niet, het is altijd fijn om te weten hoe het het iemand anders bevalt voordat je het aanschaft. Vandaar de tekst, informatie en fotos erbij, en wat je er mee doet is aan jou.
Ik ben blij met de informatie! Thanks Vera x

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 23 januari 2018 20:17

Moet me helaas bij de andere reacties aansluiten. Ik vind dit artikel echt een hele nare reclamespot (“wow ik ben zo zelfverzekerd geworden van deze spray!!” – nee) en geen review, dit kan ik niet serieus opvatten. Sorry Vera, ben dit niet van je gewend. Meestal vind ik dat je ads heel subtiel en goed in je posts verwerkt, maar dit is echt nogal ellendig.
Het hele stuk komt onwijs gemaakt over – ook van de bloginsiders.

[Beantwoorden]

Sanne antwoordt op 24 januari 2018 om 13:43:

Helaas moet ik me hierbij aansluiten. Op de voor en na foto’s vind ik het effect bijna lelijker bij de ‘na foto’. Heb het idee dat ze gevraagd hebben om positief te zijn

[Beantwoorden]

Kell1990 antwoordt op 24 januari 2018 om 22:00:

Helemaal mee eens. Ik vind de ‘voor foto’ mooier dan de ‘na foto’.
Dus ik ben blij dat Vera hierover heeft geschreven en foto’s heeft geplaatst.
Voor mij een reden om het product niet te kopen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2018 om 09:09:

Toch was mijn haar op foto 1 echt touw en na het maken van foto 2 niet meer. Zie je misschien niet direct, maar toch wel echt zo.


Door Ilona op 24 januari 2018 11:53

Oei, ik krijg echt superveel jeuk van alle hemelse “ik voel me zoveel beter met Gliss Kur” teksten. Brrrr, denkt Gliss Kur echt dat zulke sponsoring werkt? Jij doet het prima hoor (het ligt er niet te dik bovenop), maar dit gesponsorde artikel had ik kunnen/willen missen.

[Beantwoorden]


Door Julie op 25 januari 2018 09:48

Heel jammer dat het op de foto niet te zien is, maar ik geloof er wel in. Ik gebruik zelf al jaren haarolie vn Gliss Kur, veel kappersmerken geprobeerd, maar deze was net zo goed (en een stuk goedkoper). op vakantie is mijn haar altijd 1 stuk touw, beetje haarolie na het douchen in de haren en het voelt ontzettend zacht.

[Beantwoorden]


Door Khim op 25 januari 2018 11:47

Hoi Vera,

Ik lees vaak mee en reageer eigenlijk nooit, maar ik heb een tip voor je. Gebruik de shampoo en conditioner van het merk: Oolaboo. Is op natuurbasis en zitten geen siliconen en parabenen in. Het is best prijzig in de aanschaf maar je doet wel een jaar met het buisje. Vooral als je je haar veel kleurt en ontkleurt is dit een heel goed product.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 27 januari 2018 23:17

Wat leuk om mijn foto hier te zien! Ik vond het ook hartstikke leuk om de producten te testen. Daarbij kan ik ook oprecht zeggen dat ik ze fijn vind. Mijn haar is nu een stuk zachter en glanzender waardoor ik de producten ook nog steeds gebruik. Vooral de olie vind ik een aanrader voor droog haar!

[Beantwoorden]


Door Lindsey op 16 februari 2018 14:59

Erg prettige shampoo en conditioner! Gebruik deze zelf ook graag. De olie heb ik nog niet gebruikt. Waar ik alleen echt pissig van word, is dat je in Nederland ruim 5 euro betaalt voor een fles en als je de grens overgaat naar Duitsland dan betaal je ongeveer 1,50 voor 1 fles. Gelukkig woon ik zelf aan de grens, dus ga ik regelmatig daar naar toe. Ik vind dat we echt worden uitgeklopt bij de drogisterijen hier in Nederland!?

[Beantwoorden]