Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup

De Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup is mijn lievelings foundation. Niet alleen omdat er een kleur in het assortiment zit die licht genoeg is (al moet ik die wel vanuit de UK bestellen), maar ook vanwege de goede dekking, het natuurlijke matte effect en de lange houdbaarheid. Dus toen ik hoorde van de nieuwe Double Wear Nude Water Fresh Makeup, wilde ik die ook heel graag proberen.

Deze foundation lijkt qua vormgeving heel erg op de originele Double Wear, maar het is een veel frissere, natuurlijkere variant. Estée Lauder ontwikkelde de Nude Water Fresh Makeup voor een ‘nude look’. De dekking is subtiel, de substantie is licht en de foundation heeft hydraterende eigenschappen.

De flacon is vormgegeven in hetzelfde matte glas en met een gouden dop, het enige verschil zit hem in dat het flesje langer en ‘slanker’ is.

Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup € 48,91

Tip: koop een los pompje van MAC of Estée Lauder zelf en draai die op de flacon. Scheelt een heleboel geknoei.

C01 Shell

1. Zonder make-up
2. Enkel foundation
3. Complete make-uplook

De substantie van de foundation is heel licht en vloeibaar. Hij voelt vergelijkbaar aan als het origineel, maar is qua dekkking wel een stuk subtieler. Toch blijkt het effect ook goed op te bouwen en vind ik de finish van de foundation erg fris en natuurlijk stralend. Hij vlekt niet en blendt prachtig in. Ook is hij is niet zo mat, wat hem een natuurlijke uitstraling en glow geeft.

Ook de Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup blijft op mijn drogere huid de hele dag zitten, wat ik een knappe prestatie vind. Helaas is de kleur C01 Shell niet te bestellen (in Nederland), in onder andere Engeland hebben ze hem wel.

De Double Wear Stay-In-Place Makeup zal ik elke dag blijven gebruiken, maar aangezien het steeds beter gaat met mijn huid denk ik dat Double Wear Nude Water Fresh Makeup ook zeker van pas zal gaan komen. Helemaal in de lente en zomer, is deze foundation een uitkomst.

Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup koop je hier.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 1 november 2017 | 28 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 1 november 2017 06:18

De Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup is ook mijn favoriete foundation. Ik had nog niet van deze foundation gehoord, maar je begrijpt waarschijnlijk wel dat ik deze nu ook erg graag wil gaan proberen. Ik ben heel erg benieuwd.

[Beantwoorden]


Door Mevrouw Marloes op 1 november 2017 07:45

Wauw, heel mooi product zeg! Ik draag zelf geen foundation, maar ben altijd heel verbaasd hoe het resultaat er bij iemand uitziet die wel foundation draagt. Echt gaaf!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 1 november 2017 07:51

Mooie dekking geeft deze foundation! Heel fris en natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Siem op 1 november 2017 08:18

Vera, wat ben je toch een mooi zonnestraaltje! Heb dit keer niet gelet op het product maar op jou. Je bent een mooi mens van binnen én buiten. Onthoud dat goed he :)

[Beantwoorden]


Door Bebe op 1 november 2017 08:18

Hoi Vera,

Zelf vind ik deze foundation ook erg fijn (ik heb een droge/gecombineerde huid).
Ook bevat deze geen alcohol en parfum, wat andere duurdere merken vaak wel hebben.

Ik gebruik de kleur 1W1 Bone, hier is ook wat lastiger aan te komen. Ik bestel deze rechtstreeks via de Nederlandse Estee Lauder webshop, esteelauder.nl
Volgens mij hebben ze hier ook de kleur die jij gebruikt (deze staat als 1C0 Shell aangegeven via de webshop).

Groetjes,
Bebe

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 november 2017 om 09:18:

Oh!!! :O perfect!

[Beantwoorden]

Miriam antwoordt op 24 januari 2018 om 18:11:

Hoi ziet er ontzettend mooi uit. Ik ben ook weer op zoek naar een goede foundation. Maar ik kan de 1C0 shell echt nergens vinden ook niet in de webshop. Waar koop jij hem?

[Beantwoorden]


Door femketje op 1 november 2017 08:23

ik vind de dekking er wel echt gorgeous uit zien :D

[Beantwoorden]


Door Fleur op 1 november 2017 08:35

Ziet er goed uit. Ik snap alleen niet dat er voor dat geld geen pompje bij gedaan kan worden…

[Beantwoorden]


Door Amy op 1 november 2017 09:08

Wat een prachtig effect! Dit past je heel mooi! Ik gebruikte jarenlang de Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup, maar toen de kleuren net iets veranderden kon ik ineens niet meer echt bij ze terecht. Ook gaat het beter met mijn huid, dus heb ik zo’n zware dekking eigenlijk niet meer echt nodig. Nu gebruik ik al enkele jaren Nars, maar missschien moet ik toch weer eens gaan kijken bij Estée Lauder voor deze variant.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 1 november 2017 09:44

Prachtig! Ben erg benieuwd. Zou je de volgende keer de ingrediënten ook willen vermelden? Ik kan niet tegen synthetische zonnefilters, parfum en alcohol. :-( Ben altijd op zoek naar een foundation die dit niet heeft, de goede kleur en substantie heeft en het is de hel kan ik je vertellen. Deze ziet er mooi uit in ieder geval!

[Beantwoorden]


Door Susan op 1 november 2017 10:22

Mooi! Ik ben wel benieuwd geworden naar de lichte variant van de double wear, ik wist niet dat die bestond! Waar bestel je die altijd?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 november 2017 om 09:18:

FeelUnique!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 1 november 2017 11:36

Ik denk dat deze foundation voor mij heel goed gaat werken!! Ik ga er zeker even goed naar kijken!

[Beantwoorden]


Door Anneke op 1 november 2017 12:19

Ik gebruik de ‘originele’ double wear van Estee Lauder ook al een hele poos. Vind het een erg prettige foundation, en idd eindelijk een geschikte kleur (ik ben licht en koel).
Destijds samen met een medewerker bij ICI Paris uitgezocht.
En toen werd er pasgeleden een foto van mij gemaakt (met flits) samen met 2 andere meiden, en ik schrok me kapot! Ik was net een spook, ik had echt een bizar onnatuurlijke kleur vergeleken met de 2 andere dames. Op de foto’s zonder flits zag je het overigens niet.
Nu gebruik ik mijn BB cream van Guerlain maar weer..

[Beantwoorden]

Anneke antwoordt op 1 november 2017 om 12:20:

Vergeet ik nog te zeggen, mooie foto’s!

[Beantwoorden]

Hallo antwoordt op 1 november 2017 om 15:18:

Hi Anneke,

De reden dat je het gezicht er nogal wit uitziet op camera met flits kan er mee te maken hebben dat er spf in zit. spf reflecteert nogal.

[Beantwoorden]


Door TypischKim op 1 november 2017 15:20

Wat een mooi effect, zoet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Lies op 1 november 2017 19:49

Ziet er heel erg goed uit! Fijn dat het op de drogere huid toch de hele dag goed blijft zitten.

[Beantwoorden]


Door Laura op 1 november 2017 23:27

Volgens mij moeten de double wear foundations echt wel mega goed zijn! Van zoveel mensen een favoriet. Deze ziet er ook prachtig uit bij je! Voor mij helaas wel wat aan de dure kant, dus ik blijf nog maar bij L’Oréal :P

[Beantwoorden]


Door Tabitha op 2 november 2017 07:52

Ik vind hem ook goed staan en lekker fris met die beetje semi-matte finish. Toch heb ik wat meer dekking nodig en gebruik ik de matte versie van de Estee Lauder. Trouwens Vera ik koop hem op lookfantastic! Die site verzend een product altijd gratis naar Nederland! Ik vind het altijd zo sneu als ik hoor dat je hem vanuit de UK besteld. Liefs xxxx Tabitha

[Beantwoorden]

Tabitha antwoordt op 2 november 2017 om 07:53:

BTW haha sorry ik heb ook de lichtste kleur! Die is er ook te koop!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 2 november 2017 10:27

Ik ben een super grote fan van Estée Lauder! Hun concealers en mascaras zijn geweldig. Helaas heb ik nog geen foundation van ze uitgeprobeerd maar dat gebeurd zeer binnenkort.

[Beantwoorden]


Door Rosita Elise op 4 november 2017 07:45

Wat fijn dat je nu een goed dfoundation voor de zomer hebt gevonden!
Maar nog fijner dat je huid zo rustig aan t worden is! Heeft het weer zo een invloed op je huid Vera?

Liefs!

[Beantwoorden]


Door Ivon op 4 november 2017 17:29

Klinkt als een hele fijne foundation! Ik draag zelf altijd liever een wat mattere in verband met mijn glimhoofd haha

[Beantwoorden]


Door anna op 7 november 2017 14:03

hoi vera ik wil de 1w1 bestellen van de gewone double wear maar die hebben ze ook niet in nederland helaas.. via welke website bestel jij uit de UK?

[Beantwoorden]


Door Nicole op 7 november 2017 15:35

Wat een mooie foundation weer! Ik vind de Double Wear zelf helemaal niet zo heel zwaar op het gezicht, maar toch lijkt deze me ook heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Nora op 19 november 2017 12:20

Is deze foundation (estee lauder double wear nude) ook net als de originele double wear foundation dermatolisch getest?

[Beantwoorden]