Urban Decay Naked Heat

Ik kom tijd en ogen te kort met al die geweldige oogschaduwpaletten die afgelopen tijd uitgekomen zijn. Ook deze week heb ik weer een review voor je van een nieuw palette, en dan heb ik het uiteraard over Urban Decay Naked Heat. 12 nieuwe, vurige nudetinten. Zoals Nelly altijd zegt: It’s getting hot in here, so take off all your clothes. Krijg je het al een beetje warm?

De vormgeving vind ik erg tof gedaan. Het kartonnen doosje waar het palette in zit pak je uit als een luciferdoosje en in de deksel van het palette zelf zie ik ook verschillende effecten terugkomen. Dampende roodtinten en verticale zonneblinden die het felle licht buiten houden. Erg cool!

Aan de binnenkant bevinden zich de 12 oogschaduws, een grote spiegel en een dubbelzijdige kwast. Ik blijf het zo goed vinden dat UD steeds weer een volwaardige kwast in elk Naked palette stopt. Daarvan gaat de waarde nog eens flink omhoog.

Urban Decay Naked Heat € 55,00

Met de dubbelzijdige kwast kun je oogschaduw aanbrengen en vervagen. De synthetische haren zijn zacht, maar ook erg stevig. Daardoor brengt de kwast kleur goed over, maar moet je uitkijken dat je oogschaduwtinten niet te hard en te streperig aanzet. Vooral voor het aanbrengen van kleur in de arcadeboog en outer V vind ik dit een fijne kwast.

Ounce – Chaser – Sauced – Low Blow – Lumbre – He Devil

Dirty Talk – Scorched – Cayenne – En Fuego – Ashes – Ember
Tijd om mijn vingers eraan te branden! Het is duidelijk dat je veel van warme tinten moet houden, wil dit palette je bevallen. De warme tinten die erin zitten vind ik wel erg mooi en ook de variatie tussen mat en glanzend stemt me positief. Er is veel pigment aanwezig en de meeste oogschaduws voelen super zacht aan. Alleen En Fuego en Ashes vind ik stroef, iets wat je ook wel een beetje terugziet in de swatches.

MAC 24-Hour Extend Eye Base
Chaser (transitiekleur)
Ounce (wenkbrauwbot en binnenste ooghoek)
Sauced (in arcadeboog geblend)
He Devil (aangezet in arcadeboog
Lumbre (bewegend ooglid)
En Fuego (outer V)
Low Blow (onderste wimperrand

L’Oréal Telescopic Mascara

Urban Decay Vice Lipstick Scorched

Wat een fijne en mooie oogschaduws! De poeders zijn superzacht en dat merk ik in gebruik erg goed. Elke tint is intens, mat of glanzend. En elke tint blendt makkelijk en snel. Dit maakt het Naked Heat palette heel prettig en makkelijk in gebruik. Die vurige ooglook maak je in een handomdraai.

Ik ben dol op warme tinten oogschaduw, dus ik vind Naked Heat prachtig. Mag het van jou allemaal wel iets koeler, dan is Naked Smoky wellicht meer wat voor jou.

Urban Decay Naked Heat is te koop bij geselecteerde Ici Paris XL filialen en hier* online.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 31 oktober 2017 | 26 reacties | Tags: , , , , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 31 oktober 2017 06:14

Ik vind dit zo’n mooi palette. Die kwast doet Urban Decay inderdaad erg goed.

[Beantwoorden]


Door Pol op 31 oktober 2017 06:26

Je ogen springen er echt uit met deze warme oogschaduws!! Super mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2017 om 08:57:

Dankjewel Pol!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 31 oktober 2017 08:10

Ik ben ook dol op warme tinten, gaaf palette!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2017 om 08:57:

Heerlijk he!

[Beantwoorden]


Door femketje op 31 oktober 2017 08:22

ik twijfel nog steeds of ik deze ga scoren.. vind de pigmentatie wel echt gorgeous!

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 31 oktober 2017 09:05

Mooi palette! Het is eens wat anders omdat het allemaal warme tinten bevat, en dat vind ik heel leuk.

[Beantwoorden]


Door Kelly Mulder op 31 oktober 2017 09:16

Ik ben ook heel enthousiast over dit palette, mooie look heb je ermee gemaakt! :)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 31 oktober 2017 09:20

Ah dit palette staat nog op mijn lijstje, ik ben sowieso dol op de Naked palettes dus deze moet eigenlijk wel aan de collectie worden toegevoegd!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 31 oktober 2017 09:33

Ik heb deze Naked Heat ontvangen tijdens de UD event. Ik ben zo erg blij met deze palette! Op het eerste gezicht was ik beetje bang voor de kleuren, je krijgt al gelijk een idee dat je alleen heftige eyelooks mee kan maken. Maar zodra je ermee begint te spelen en het simpel houd kan je alle soorten looks mee maken, zelfs voor een normaal dagje werk. Ik gebruik vaak de matte kleuren links in de palette om mijn ogen een beetje uit te laten springen tijdens mijn kantoor dagen, niet te heavy! Verder is de vormgeving van de palette super mooi en ook leuk dat er een magnetische klik systeem in de deksel zit.

[Beantwoorden]


Door Sija op 31 oktober 2017 09:45

Ik vind dit echt een prachtig palette! De warme kleuren zijn mooi en staan geweldig bij blauwe ogen. Ik ben verkocht <3

[Beantwoorden]


Door Loes op 31 oktober 2017 09:47

Ik heb dit palette nu een aantal maanden en ben er nog steeds super blij mee. Vind de kleuren prachtig!

[Beantwoorden]


Door TypischKim op 31 oktober 2017 09:48

Wat een gaaf palette, erg mooie en gepigmenteerde kleuren!

[Beantwoorden]


Door anna op 31 oktober 2017 11:28

Dit palette is echt zo ontzettend mooi <3

[Beantwoorden]


Door Sigrid op 31 oktober 2017 15:30

Inderdaad een heel mooi palet! Heb het mijne in augustus gekocht, maar heb het sindsdien niet meer gebruikt omdat ik 6 weken op reis ben geweest. Ondertussen ben ik weer thuis, dus hoog tijd dat ik dit palet nog eens gebruik!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 31 oktober 2017 21:14

Die tweede rij met swatches is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 31 oktober 2017 21:36

Ik ben echt verliefd op deze kleuren en dit palette is dan ook echt mijn nieuwe favoriet.

[Beantwoorden]


Door Lies op 31 oktober 2017 22:34

Wat is dit ook weer een prachtig palette! Ik blijf mij telkens verbazen hoe ze toch weer mooie nieuwe Naked palettes uit kunnen brengen. Ik kan mij namelijk niet herinneren dat er een palette is geweest die ik niet mooi vond.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2017 om 08:57:

Ik ook! Super leuk en goed.

[Beantwoorden]


Door Laura op 1 november 2017 00:07

Dit palette lijkt me super mooi uit, maar misschien toch net iets te eentonig qua kleuren.

[Beantwoorden]


Door Michelle op 1 november 2017 09:10

Wat een mooie kleuren! Leuk ook dat ze zo’n goede kwalitatieve kwast erbij uitgeven.

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 1 november 2017 10:34

De Naked paletten stellen nooit teleur :)

[Beantwoorden]


Door SoofLuuc op 1 november 2017 15:24

Wat een mooie herfstige kleuren! Wij dachten dat de kleuren best donker waren, maar nu zien we dat je ze ook subtieler kunt combineren! ?

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 1 november 2017 18:10

Wat een mooie verzameling warme herfstkleuren!

Ik twijfel toch nog om deze aan te schaffen, want aan de ooglook te zien blenden de oogschaduws toch niet zo mooi als ik had gehoopt…

Hoe is dit palette in vergelijking met vergelijkbare paletten?

[Beantwoorden]


Door Joyce op 4 november 2017 12:41

Dit is echt mijn favoriete palet sinds dat ik ‘m heb gekocht. Gebruik ‘m elke dag!

[Beantwoorden]


Door Ivon op 4 november 2017 17:26

Mooi die warme herfsttinten!
Vera vraagje, hoe maak jij van die scherpe foto’s van je ooglook?

[Beantwoorden]