Urban Decay Naked Smoky

urban_decay_naked_smoky01

Het is zo ver, het Urban Decay Naked Smoky oogschaduwpalette is nu ook in Nederland verkrijgbaar! Hoe een naked ooglook smokey (of smoky) kan zijn, ik heb geen idee. Maar daar wil ik met alle liefde achter komen. Ik review daarom vandaag deze rokerige schoonheid, als vierde en tot nu toe laatste Naked palette.

urban_decay_naked_smoky02

urban_decay_naked_smoky03

De verpakking. Die is fantastisch. Ik vind hem het mooist van alle Naked paletten. Gemaakt van transparant, grijskleurig kunststof en met zilveren letters op een rokerige achtergrond. Zwaar en met een magnetische sluiting. Dit palette voelt heerlijk en kwalitatief supersterk, maar toch ook luxe aan.

Urban Decay Naked Smoky € 49,90

urban_decay_naked_smoky05

urban_decay_naked_smoky04

Urban Decay heeft geprobeerd met Naked Smoky zowel de zwoele, donkere oogschaduws, als de neutrale en basic oogschaduws te combineren. Er zitten vooral koele tinten in het palette, maar ook een aantal warme bruine kleuren.

urban_decay_naked_smoky16

urban_decay_naked_smoky17

En er zit weer een kwast in! Geen goedkope sponsapplicator, maar een hele mooie en degelijke dubbelzijdige kwast met synthetische haren. Een detailkwast links en een blendingkwast rechts. Ik vind het super dat UD dit steeds weer doet. Een Naked palette is niet goedkoop, maar zo’n goede kwast erbij verhoogt voor mij absoluut de waarde.

urban_decay_naked_smoky07

urban_decay_naked_smoky08

urban_decay_naked_smoky18

High – Dirty Sweet – Radar – Amor – Slanted – Dagger

De eerste helft van het Naked palette is glanzend en vrij naturel. Bruin, champagne, grijs, zilver en grijs/blauw. De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd en lekker shiny.

urban_decay_naked_smoky10

Black Market – Smolder – Password – Whiskey – Combust – Thirteen

Maar ik raakte pas echt onder de indruk toen ik aan de slag ging met het tweede deel. Wat een ontzettend goed gepigmenteerde, zachte, intense oogschaduws. Wauw! Deze rij is het meest donker en deels mat, en laat dat nou juist de lastigste oogschaduws zijn. Vaak zijn ze korrelig, stroef… Maar deze niet, de oogschaduws zijn onwijs mooi en goed!

urban_decay_naked_smoky11

urban_decay_naked_smoky12

Ooglook met:

Thirteen (binnenste ooglid)
Slanted (bewegend ooglid)
High (midden van het bewegend ooglid)
Smolder (arcadeboog + outer v)
Armor (overal licht overheen gedept)

Urban Decay Primer Potion
Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner – review
Maybelline Colossal Go Choatic mascara

urban_decay_naked_smoky13

urban_decay_naked_smoky14

MAC lipstick Pink Plaid – review

urban_decay_naked_smoky19

urban_decay_naked_smoky20

Ooglook met:

Thirteen (binnenste ooglid)
Dagger (bewegend ooglid)
Armor (bewegend ooglid)
Combust (geblend in de arcadeboog)
Radar (geblend in de arcadeboog)

Urban Decay Primer Potion
Too Faced Perfect Eyes Waterproof Eyeliner
Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner – review
Maybelline Colossal Go Choatic mascara

urban_decay_naked_smoky21

urban_decay_naked_smoky22

MAC lipstick Velvet Teddy – review

urban_decay_naked_smoky15

Het maken van de ooglook ging heel makkelijk. Bang voor de donkere tinten hoef je niet te zijn. Ze brengen makkelijk aan, hebben bijna geen fall-out en blenden soepel. Wat ik wel jammer vind is dat je bijna niet ziet dat Smolder donkerpaars is. Dat ligt aan mijn huid. Bij mij ziet donkerpaars, donkerblauw en donkergrijs er allemaal hetzelfde uit.

Mijn twijfels en vragen zijn in rook opgegaan. Dit palette is Naked Smoky. Urban Decay heeft die twee weten te combineren. De oogschaduws zijn veelzijdig. Neutrale, maar ook smokey tinten. Mat en glanzend. Dit palette prikkelt me en de kwaliteit vind ik fantastisch. Het is mijn favoriete Naked palette, ik vind het de beste tot nu toe.

Urban Decay Naked Smoky bestel je hier.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 11 september 2015 | 66 reacties | Tags: , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Akosua op 11 september 2015 15:19

Ik kan wel merken dat je hier enthousiast over bent. Zelf weet ik het nog niet. Ik ben inderdaad bang dat al die donkere kleuren in een ooglook te veel op elkaar gaan lijken.

[Beantwoorden]


Door Amy op 11 september 2015 15:31

Moooi zeg! Ik wil heel graag een Urban Decay palette maar vind het nog vrij prijzig, nog even wachten voor mij maar wie weet aan het einde van dit jaar! (:

[Beantwoorden]


Door Joyce op 11 september 2015 15:40

Toen ik ‘m voor het eerst zag, dacht ik “meh, nou is ’t wel klaar met al het naked gedoe”. Maar ik zie steeds meer reviews en vind ‘m ook steeds mooier. Zucht. There goes my money.

[Beantwoorden]


Door Martina op 11 september 2015 15:41

Ik heb nummer 1,2 en 3. Nummer 4 mag dan eigenlijk niet ontbreken he ;)

[Beantwoorden]


Door charile op 11 september 2015 15:45

Mooie kleuren! Alleen niks voor mij, ik ben meer van het bruin hihi

[Beantwoorden]


Door Joyce op 11 september 2015 15:45

Ik heb hem ook en ik vind hem super! Mijn Naked 2 is bijna op, dus ben blij met mijn aankoop! Mensen die twijfelen: het palette is echt je geld waard! ^^)

[Beantwoorden]


Door Nena op 11 september 2015 15:51

Waauw ontzettend mooie kleuren! Ik ben zelf niet zo weg van nude oogschaduw maar dit pallet is geweldig!

[Beantwoorden]


Door femketje op 11 september 2015 16:17

ik ben nu al verliefd op dit palette!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 11 september 2015 16:18

Hij is inderdaad wel heel mooi! Mooie pigmentatie, mooie kleuren en goede kwaliteit kwasten. Staat je ook mooi de wat donkere kleuren bij je!

[Beantwoorden]


Door Amber op 11 september 2015 16:21

Prachtige kleuren! Precies de kleuren die ik dagelijks gebruik. :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 11 september 2015 16:36

Wat een mooie palette

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 11 september 2015 17:24

Oh wauw! De verpakking alleen al spreekt me meteen aan, hoe mooi!

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 11 september 2015 17:30

Zowel het palette als de kleuren zijn echt prachtig! Heel tof dat je hem hebt mogen ontvangen!

[Beantwoorden]


Door Anouk | Anouk's Diary op 11 september 2015 17:33

Prachtig palette. Zowel de verpakking als de swatches, het hele palette straalt echt luxe uit, dat heb je mooi weergegeven in je foto’s. Die derde foto is echt prachtig. Steeds meer aan het twijfelen of ik ook niet een keer een echte naked ga aanschaffen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 september 2015 om 08:36:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Margot op 11 september 2015 17:49

Wat zijn Black Market en Smolder mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Hanan op 11 september 2015 18:28

Wauw wat een mooie ooglools! Bedankt voor de close up foto’s…;-)

Wil je een keer een stappen tutorial opnemen ,je heb al lang zoiets noet gedaan.ik vind jouw oogschaduw zo mooi altijd.

[Beantwoorden]


Door Emma op 11 september 2015 18:30

Wat een prachtig palette is dit, heel mooi vorm gegeven! Zelf gebruik ik nooit hele donkere tinten op m’n ogen. Om die reden ga ik dit palette niet kopen. Maar als je wel regelmatig donkere tinten gebruikt, is dit wel echt een heel mooi palette.

[Beantwoorden]


Door Eline op 11 september 2015 18:30

Mooie look heb je er mee gemaakt, staat je super!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 11 september 2015 18:43

Wat een prachtige looks heb je gemaakt, en het palette zelf is ook fantastisch. Ik vertrek morgen op reis naar Barcelona, dus ik hoop dat ik daar ‘toevallig’ een Sephora tegenkom!

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 11 september 2015 19:07

Wat een prachtig palette!
Ik vind je ooglooks ook echt goed gelukt!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 11 september 2015 19:16

Wauw wat mooi zeg! Ik dacht als eerste, oh die oogschaduws zijn veel te donker voor mij maar bij je looks vind ik ze echt helemaal niet donker en vind ik het juist prachtige looks! Misschien ga ik toch ooit wel een Naked palette aanschaffen haha.. ^^)

[Beantwoorden]


Door Mandy op 11 september 2015 19:17

Jaaa deze wil ik zo graag! Eerst vond ik ‘m niet zo spannend maar hoe meer reviews ik lees, hoe enthousiaster ik word haha. Ben niet zo’n fan van de grijze/zilveren tinten maar de andere kleuren vind ik prachtig. En de kwaliteit is natuurlijk, zoals bij alle Naked palettes, super. Ja, ik wil!

[Beantwoorden]

Mandy antwoordt op 11 september 2015 om 19:17:

Oh, en ik wilde nog zeggen dat ik je productfoto’s wederom prachtig vind!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 september 2015 om 08:36:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Eline op 11 september 2015 19:29

Ik heb zelf het naked 2 gehad maar toch weer verkocht want de kleuren waren te koel ben bang dat dat bij deze ook zo is :( wel mooie verpakking (love)

[Beantwoorden]


Door Nancy op 11 september 2015 19:48

Wauw, die ooglook staat je goed zeg!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 11 september 2015 20:06

Hele mooie look, en wat ziet je huid er prachtig uit. Welke producten heb je gebruikt?

[Beantwoorden]


Door Joyce op 11 september 2015 20:25

Die look staat je fantastisch! Smokin’ hot! ;)

[Beantwoorden]


Door Femke op 11 september 2015 20:39

Ik vind ook dit palette van Urban Decay weer prachtig. Onwijs mooie foto’s en look heb je weer gemaakt! Dit palette zou ik nog graag aan mijn stash toe willen voegen!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 11 september 2015 20:51

Wat heb je een mooie look gemaakt met dit palette zeg! Ik wil hem zelf uiteindelijk ook wel hebben, maar elke keer twijfel ik of het echt zoveel toe gaat voegen aan mijn stash. Ik denk wel dat ik hem er vaak bij zou pakken!

[Beantwoorden]


Door Lotje op 11 september 2015 20:56

Prachtig palette! Vooral de kleur Smolder vind ik geweldig! <3

[Beantwoorden]


Door Maaike op 11 september 2015 21:14

Deze gaat morgen bij mij in de review. :-) Wat een plaatje is het en idd heel makkelijk in het gebruik. Wat zijn jouw favoriete kleuren in het palette?

[Beantwoorden]


Door sophie op 11 september 2015 21:39

kan je misschien een filmpje maken over welke naked pallettes/w7 pallettes je het mooiste vind en het beste zijn?

[Beantwoorden]


Door Nathalie | insideandout.nl op 11 september 2015 21:40

Wat een ontzettend mooie, inspirerende verpakking… En je ooglook is ook heel mooi! Veel zilvergrijzen smokey looks kunnen naar mijn mening een beetje te dragqueen-achtig uitpakken maar ik vind dat je het prachtig hebt gedaan!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 11 september 2015 22:13

Ik had stiekem gehoopt dat ‘ie tegen zou vallen, dat had me geld bespaard…

[Beantwoorden]


Door Kim op 11 september 2015 22:21

Dit vind ik echt een leuk palette!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 11 september 2015 23:01

Wauw! 50 euro is wel errug veel, maar wat is hij mooi! Ik hoop stiekem dat W7 weer met een hele goede dupe hiervan komt hihi!

[Beantwoorden]


Door Savitri op 11 september 2015 23:06

#girlcrush :D

[Beantwoorden]


Door Manon op 12 september 2015 00:10

Die grijstinten staan je erg goed! Mooi artikel!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 12 september 2015 00:44

Urban Decay is echt tof!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 12 september 2015 02:49

Ik vind donkere oogschaduw je echt heel mooi staan. Ik ga nog even dromen over het palette. (love)

[Beantwoorden]


Door Mariebeauty op 12 september 2015 06:19

Het is echt zo’n mooi pallet, als beautyblogger zou ik hem zo graag proberen nu zeker omdat ze ook in België en Nederland te krijgen zijn! Ik ben echt heel erg benieuwd en ik zak binnenkort wel eens af naar Brussel om hem te gaan swatchen! Heel erg mooie ooglook, en je foto’s zien er echt heel erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 12 september 2015 07:29

Het is een heel mooi palette!

[Beantwoorden]


Door Esther op 12 september 2015 08:56

Oh wauw, alleen het doosje zelf al <3

[Beantwoorden]


Door Nicole op 12 september 2015 09:16

Wauwie ik ben echt dol op de Naked paletten. De kleuren zijn prachtig en de kwaliteit is gewoon simpelweg geweldig.

[Beantwoorden]


Door Lara op 12 september 2015 09:19

Wat een mooie look heb je gemaakt! (love)

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 12 september 2015 09:43

Door je ooglook zie je er net iets volwassener uit: leuk zeg!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 12 september 2015 10:21

Dit gaat mijn eerst Naked eyeschadow palette worden.. Sowieso… wat fijn om in amsterdam te wonen en gewoon naar de kalverstraat/nieuwedijk te kunnen lopen.. heeeeerlijk (A)

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 12 september 2015 11:44

Wat een prachtig palette! Je hebt er echt super mooie looks mee gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 12 september 2015 13:44

Ik vind het echt een prachtig palette, wauw <3

[Beantwoorden]


Door Kayleigh op 12 september 2015 13:55

Vooral de tweede ooglook: wauw! De verpakking vind ik ook echt heel luxe eruitzien. Ben benieuwd of UD nu nog verder gaat met de Naked collectie want toen ik hoorde dat de smokey versie uitkwam dacht ik nog mweh; de trend is nu wel over. Maar de neutrale met donkere kleuren hebben ze goed gecombineerd! Volgens mij wordt dit zeker een hit!

[Beantwoorden]


Door Andréa op 12 september 2015 14:07

Ik vind het palette echt heel erg mooi, maar ik weet niet of dit palette nu echt wat toe gaat voegen aan mijn collectie. Ik heb al zoveel donkere tinten..
Je ooglooks zijn erg mooi trouwens!
x

[Beantwoorden]


Door Floortje op 12 september 2015 18:48

Ik moet zeggen dat hij van alle Naked palettes me het minst trekt. Gunmetal grijze glanzende kleuren staan mij totaal niet. Jou vind ik hem daarentegen wel erg goed staan, Pink Plaid staat er verrassend goed bij! ^^)

[Beantwoorden]


Door Vera op 12 september 2015 19:47

Volgend weekend is mijn verjaardag en krijg deze van mijn ouders! Ben echt benieuwd en ga hem zeker uittesten.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 september 2015 om 08:35:

Oehh! Veel plezier ermee ^^)

[Beantwoorden]


Door Kaylee op 12 september 2015 19:59

Ik heb het Naked 3 (love) met Sinterklaas gekregen vorig jaar want ik vind het een beetje duur om zelf te kopen (ik ben 14) maar ik vind deze kleurtjes ook zooo mooi! <3 dan moet ik er zelf maar voor gaan sparen denk ik :shit:
Daar gaat mijn zakgeld.. :boo:
Maarja daar krijg ik dan wel een heel mooi palette voor terug :duh:
Ik heb nog een vraagje, kan je dit palette ook online bestellen :?:
Want dan ga ik dat zeker snel doen :lol: :love: :nod:
Xxx Kaylee ^^) <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 september 2015 om 08:35:

Ja, linkje staat onderaan! :-)

[Beantwoorden]


Door Evita / Fashion meets Beauty op 13 september 2015 11:47

De verpakking van dit palette vind ik erg mooi. Hoewel ik fan ben van de oogschaduws van Urban Decay laat ik dit palette toch aan mij voorbij gaan omdat ik grijstinten nauwelijks gebruik en al genoeg bruine oogschaduws in mijn stash heb..

[Beantwoorden]


Door Chayenne | twentysixeightcom op 13 september 2015 12:29

wow prachtig pallete

[Beantwoorden]


Door Romy Morgan op 14 september 2015 10:33

Wauw! Ik was niet zo geïnteresseerd maar deze foto’s maken me toch wel erg hebberig

[Beantwoorden]


Door Iris op 14 september 2015 19:37

Dit pallet lijkt erg op Up in the smoke van W7

[Beantwoorden]


Door Esmée op 15 september 2015 11:35

Wauw, je eerste look is echt prachtig! Ik wil dit palette dolgraag hebben, evenals de andere UD Naked palettes. x

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 september 2015 12:36

Ah wat een heerlijk palette! De verpakking is prachtig net zoals de kleuren. Ik heb zelf naked 3 en ben er verliefd op!

[Beantwoorden]


Door Lianne op 17 september 2015 16:08

Wauw wat een gaaf pallette! Ik vind de ooglook in combinatie met Pink Plaid je ook erg mooi staan! :love:

[Beantwoorden]


Door Kayleigh op 23 september 2015 18:08

Misschien ben ik de enige, maar ik vind de ud naked paletten de meest overrated beautyproducten die er zijn. Naar mijn mening zijn ze niet van super goede kwaliteit. Ik besteed mijn geld liever aan een Chanel les 4 ombres.

[Beantwoorden]