Herfst foto’s #3

Ik heb afgelopen week zoveel leuke dingen gedaan, het was een hele bijzondere week en ik heb er met volle teugen van genoten. Slapen ging gewoon even bijna niet, omdat ik te excited was en niks wilde missen. Ik kan dan ook niet wachten om je alles over afgelopen week te vertellen en te laten zien.

Vrijdag bestond mijn site precies 8 jaar! Hiep hiep hoera! Met een gouden 8 ballon van de Hema wilde ik jullie kort even bedanken op instagram. En hierbij nogmaals: heel erg bedankt! Mijn leven is 8 jaar geleden langzaam maar zeker compleet veranderd en ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik daar voor ben.

’s Middags kreeg ik bezoek van het Jeugdjournaal! Het item is afgelopen zaterdag op TV geweest. Superleuk!

Ik filmde nog een video en stapte ’s avonds in de tram naar het Rijksmuseum voor de opening van de #insidemybones expositie.

De expositie was een week lang te zien, dus helaas is hij nu niet meer te bewonderen. Maar wat vond ik het cool om aan mee te werken!

Sta je dan. In het Rijksmuseum(!!!) Ik voel me vereerd dat ik deel mag uitmaken van #insidemybones, een project van @dotanmusic, dat zo goed bij mij past. Meer echte verhalen delen, ook vertellen als het even niet zo goed gaat. Voor het project ging ik samen met vele anderen make-uploos op de foto en die foto's zijn nu dus te bewonderen in het Rijksmuseum. Super onwerkelijk, de foto is ook ZO GROOT. Zo cool!! ❤️ Fotoshoots vermijd ik normaal gesproken zoveel mogelijk. Ik voel me er niet comfortabel bij, omdat ik weet dat ik niet de looks en maten van een model of BN'er heb. En dan is er ook nog eens iemand anders die mijn make-up doet en uiteindelijk zie ik daarom vrijwel nooit mezelf terug op de foto's. Maar bij deze foto kan ik eerlijk zeggen: dit is Vera. #insidemybones #rijksmuseum #iwokeuplikethis

Een bericht gedeeld door Vera Camilla (@veracamilla) op

En wat bleken de foto’s GROOT! Ik was wel echt heel blij met mijn ‘dromerige’ foto. Zo cool om er naast te staan, maar ook om de andere foto’s te zien.

Na de opening werd de avond afgesloten met een concert van Dotan. Buiten, achter/onder de poorten van het museum. Ontzettend cool om te zien en wat heeft Dotan toch een prachtige stem ❤️ Helaas kon ik niet heel lang blijven omdat ik mijn presentatie voor de volgende dag nog wilde voorbereiden.

Op zaterdag vierde Cosmopolitan namelijk haar verjaardag en ik was gevraagd om een masterclass Killer Confidence te geven. Dat vond ik best wel spannend, dus oefende ik tot ik een ons woog om 100% voorbereid te zijn, maakte ik kaartjes ter ondersteuning tijdens mijn presentatie en zoog ik op een keelpastille omdat Jeffrey al ziek was en ik ook keelpijn begon te krijgen (bleek achteraf mee te vallen, maar van de spanning ga ik me snel ziekig voelen).

Oh noooo, ik liet mijn Fenty highlighter vallen. Shit. Hopelijk kan ik die maken, ik ga het proberen met een beetje alcohol.

Er kwamen nog wat pakketjes binnen, onder andere deze mok van mijn webhost. Die gaat bij m’n verzameling!

Eeeen daar ging ik dan! Op naar Cosmo’s B’day Bash!

Gwen van Poorten presenteerde de hele dag en begeleidde de vragenronde na mijn masterclass. Ook stelde ze zelf vragen. Gwen was echt zo lief en leuk en leek oprecht geïnteresseerd.

Nog even op de foto… En toen zat het er al weer op! Het ging super snel voorbij en eerlijk gezegd heb ik geen idee hoe ik het gedaan heb, maar de bezoekers waren superlief en ook de organisatie en het team van Cosmo leek tevreden, dus dan denk ik dat het best goed gegaan is. Yes!

Ik kreeg nog een goodiebag, fles champagne en prachtige bloemen mee en kroop toen lekker voor de rest van de avond op de bank om er niet meer vanaf te komen.

Zondag ging ik weer naar het Rijksmuseum. Dit keer met mijn ouders, Thijs, Marlies en Jeffrey die zich weer beter voelde.

Nu was het nog eens extra bijzonder om de foto zo te zien. Ook omdat er andere bezoekers waren die geen idee hadden dat dit mijn foto was.

’s Avonds gingen we met zijn allen uit eten bij Mappa!

Mijn ouders vierden namelijk dat ze alweer 30 jaar getrouwd zijn. Lieve pap en mam, nogmaals gefeliciteerd!

Maandag had ik een draaidag voor Kruidvat bij mij thuis, met het productieteam van We Are Blossom. Mijn kantoortje werd tijdelijk omgebouwd tot een filmstudio. Aangezien ik dat binnenkort zelf ook wil gaan doen, kreeg ik gelijk een goed idee hoe dat er ongeveer uit gaat zien.

Ik maakte meerdere looks, binnenkort te zien op Instagram!

Het was een lange, maar ook ontzettend leuke en leerzame dag. Iedereen van het productieteam was onwijs aardig en alles was tot in de puntjes verzorgd. Zo ook een heerlijke lunch.

Na de draaidag was ik best wel moe en dus zette ik de herhaling van Heel Holland Bakt aan en kroop ik lekker in bed.

Maar het stomme is: vervolgens slaap ik helemaal niet goed. Al de hele week sliep ik slecht, ondanks dat ik mijn rust best goed kon gebruiken. Toch lag ik continu wakker, alsof mijn hoofd alles nog moest verwerken.

Dus stond ik dinsdag maar vroeg op om ’s middags een dutje te doen. Dat lukt me dan wél weer heel goed. Hmpf.

Dinsdagavond maakten Jeffrey en ik vega courgetteburgers op ciabatta, met roomkaas en halloumi. Erg lekker!

Woensdag kreeg ik een giga bos rozen bezorgd, ik kon er twee vazen mee vullen. En mooi dat ze zijn!

Het Hudabeauty Textured oogschaduwpalette ging op de foto.

En ik maakte er gelijk een ooglook mee.

Ik filmde de Likes/dislikes en bewerkte de video gelijk, zodat hij de volgende dag online kon.

Donderdag trok ik mijn nieuwe Levi’s jasje voor het eerst aan. Yay! Maar ook nay, dat het alweer zo koud is :(

Nieuwe shower gels en zeepjes kopen bij Lush. Eigenlijk een dag te vroeg, want de volgende dag zou de Kerst collectie lanceren.

Eindelijk bezocht ik de nieuwe NARS counter in de Bijenkorf. Super fijn dat het merk weer in Nederland verkrijgbaar is. Ik kan niet wachten op de komende lanceringen!

En bij STACH vond ik zomaar mijn favoriete Chai latte powder. Die ging ook mee! En dit was dan alweer mijn week, die voorbij vloog!

Hoe was jouw week? X


Herfst foto’s #2
Herfst foto’s #1
Zomer foto’s #13

PS: volg je me al op instagram?


Reacties

Door Femke op 9 oktober 2017 06:12

Wat een toffe week. Hoe gaaf dat je mee mocht doen aan #insidemybones. Dotan heeft absoluut een mooie stem, ik ben een tijdje terug naar zijn concert geweest en dat was heel tof. Knap dat je een presentatie hebt gehouden voor Cosmo’s Bday Bash. Moet je maar durven hoor en you dit it. Nog gefeliciteerd met je ouders!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 oktober 2017 om 09:06:

Dankjewel Femke! :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 9 oktober 2017 06:49

Ik vind het zelf ook zo lekker om mijn bed in te kruipen met een aflevering Heel Holland bakt, daar word ik echt gelukkig van.

[Beantwoorden]

Marie antwoordt op 9 oktober 2017 om 17:54:

Haha ja, ik ook!

[Beantwoorden]


Door Donna op 9 oktober 2017 07:26

Wat een bijzondere week! Lijkt me heel grappig om voor je foto te staan naast mensen die geen idee hebben dat jij het bent.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 9 oktober 2017 07:59

Wat een leuke foto’s ! En wat is de foto in de Rijksmuseum gaaf zeg!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 9 oktober 2017 08:40

Nog gefeliciteerd met het 8 jaar bestaan van je blog! De tijd gaat zo snel :)!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 oktober 2017 om 09:07:

Thanks Ellen :D

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 9 oktober 2017 08:52

Gefeliciteerd nog met het jubileum van je site!!

[Beantwoorden]


Door TypischKim op 9 oktober 2017 09:09

Wat gaaf, dat je blog alweer 8 jaar bestaat! En die foto van jou in het Rijksmuseum is inderdaad erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 9 oktober 2017 09:10

Oehh NARS, ik moet ook weer eens naar Amsterdam! Leuke foto’s weer en gefeliciteerd met het 8-jarige bestaan van je blog!

[Beantwoorden]


Door Faat op 9 oktober 2017 09:25

Wow! Waar komt jouw rosegouden lamp met marmeren voet vandaan? Te mooi! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 oktober 2017 om 09:07:

Merk was iets van Home Sweet Home? Maar ze maken hem volgens mij niet meer :(

[Beantwoorden]


Door Amy op 9 oktober 2017 10:11

Wat een prachtige foto van jou in het Rijks! Kan me voorstellen dat het nog bijzonderder is als je er bent en mensen naar jouw foto ziet kijken. Helemaal als het je familie is. Trouwens super fijn dat Nars weer in Nederland verkrijgbaar is, hopelijk komt het merk ook naar Eindhoven.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 oktober 2017 om 09:07:

Ja, was heel tof! NARS staat voor nu alleen gepland om ook in Utrecht en Rotterdam verkocht te gaan worden helaas… Maar wie weet in de toekomst?

[Beantwoorden]


Door Loes op 9 oktober 2017 10:19

Wauw, die expositie vind ik zo bijzonder! Lijkt me heel apart om zo naast jezelf te staan. Heel vet!

[Beantwoorden]


Door Denise op 9 oktober 2017 10:53

Zo’n bijzondere week vol met fantastische mijlpalen!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 9 oktober 2017 11:22

Gaaf je foto zo groot in het rijksmuseum! En wat een mooie look heb je gemaakt met het Huda beauty palette.

[Beantwoorden]


Door Marjoleine op 9 oktober 2017 11:45

Je jasje, wat is ‘ie tof! Je foto in het Rijksmuseum is ook echt prachtig :-)

[Beantwoorden]


Door Anna op 9 oktober 2017 13:19

Zo tof dat je ging presenteren bij Cosmo, lijkt mij ook super spannend haha. Ik herken dat wel, zoveel spanning dat je je een beetje ziekig voelt! Ik ben altijd dol op jouw make-up looks, haal er zoveel inspiratie uit <3

[Beantwoorden]


Door Sija op 9 oktober 2017 13:21

Leuke foto’s Vera! Prachtige expositie van Inside my bones en leuk dat Dotan daarna ging optreden, ze zijn zo goed!!! Fijn dat je presentatie goed is gegaan, dat heb je maar weer even gedaan topper! :) Liefs, Sija

[Beantwoorden]


Door Daniëlle Springer op 9 oktober 2017 14:27

Leuke foto’s Vera! Is het niet heel gek om ineens een tutorial te filmen met een hele cameraploeg erbij?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 oktober 2017 om 09:08:

Valt best mee! Ze waren gelukkig super relaxed.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 9 oktober 2017 16:02

Die foto is echt prachtig zeg! En heel herkenbaar, niet kunnen slapen van de spanning :-)

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 9 oktober 2017 17:14

Wat een feestweek! Een beetje laat, maar nogmaals proficiat met de verjaardag van je blog! :)

[Beantwoorden]


Door Nikki op 9 oktober 2017 18:03

Wat een leuke foto’s Vera! Gefeliciteerd met je 8-jarig jubileum! Je foto in het Rijksmuseum is heel erg mooi geworden. En supergrappig om mijn oom te zien op de derde foto, hij deed het openingspraatje bij de expositie :)

[Beantwoorden]


Door Ivon op 9 oktober 2017 20:58

Wat een drukke, maar leuke week!
En heel herkenbaar dat je juist dan niet kan slapen terwijl je zou zeggen dat je lichaam het zo nodig heeft..!
Even lekker in bad of een boek lezen voordat je gaat slapen kan wel helpen :)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 9 oktober 2017 21:40

Geliciteerd met het 8-jarige jubileum! Wat grappig om David (van het productieteam) in je foto’s voorbij zien te komen. Ik (her)ken hem door mijn vriend die regelmatig Gamekings kijkt. Net of er dan even twee werelden samen komen!

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 10 oktober 2017 09:21

Leuke maar superdrukke week zo te zien! Felicitaties nog met je achtjarige mijlpaal, je mag heel trots zijn op wat je hebt verwezenlijkt :)

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 10 oktober 2017 13:51

wat een leuke week heb je gehad zeg, en wat een prachtige foto is het zeg. het lijkt mij ook wel raar om jouzelf zo groot te zien voor al die onbekende mensen. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Emilie op 11 oktober 2017 14:19

wat leuk dat je mee deed aan die expositie! Mooie foto ook trouwens. En gefeliciteerd aan je ouders! 30 jaar is best al een hele tijd. Dat jeansvestje staat je mooi :)

[Beantwoorden]


Door Lisz op 12 oktober 2017 15:51

Leuke foto’s wat gaan ze met jou foto van het rijksmuseum doen? Of zet je die in je eigen huis neer?
Xxx

[Beantwoorden]


Door Mevrouw Marloes op 12 oktober 2017 18:20

Nog gefeliciteerd met je 8 jaar! En wat een prachtige foto van jou voor die expositie!

[Beantwoorden]


Door Sara op 14 oktober 2017 20:17

Eens in de zoveel tijd kom ik even langs. Heb een enkele keer een comment achtergelaten maar wil het toch nogmaals zeggen. Wat bijzonder hoe open jij kan zijn en hoe oprecht je overkomt. Ontzettend mooie foto, ondanks dat ik niet onzeker ben zou ik dat zo groot niet hebben gedurfd. Je bent prachtig, van binnen en buiten. Keep up the good work!

[Beantwoorden]