XL Eerste Indruk | 5 producten

Goedemorgen! Er staat een XL Eerste Indruk voor je klaar, met 5 producten die ik voor het eerst ga gebruiken. Van een bubble sheet mask tot magnetische oogschaduw en tattoo brows… De video duurt bijna een half uur, dus ga er lekker voor zitten en… Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 14 september 2017 | 16 reacties

Reacties

Door femketje op 14 september 2017 08:24

die tattoo brow is eigenlijk best wel gaaf ;D

[Beantwoorden]


Door Susan op 14 september 2017 08:24

Ik vind dit echt een super leuke video! Hele toffe producten heb je uitgekozen. Zeker leuk voor de herhaling in de toekomst :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 september 2017 om 08:40:

Dankjewel Susan!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 14 september 2017 08:44

De brow tint heb ik zelf ook geprobeerd maar dan van een Koreaans merk (want zij waren de eerste die hiermee op de markt kwamen). Ik vond het echt geweldig alleen kon het een klein beetje pijnlijk zijn zodra ik die eraf probeerde te trekken, vooral aan de zijkant van mijn wenkbrauwen. Effect was wel mooi maar mijn bruine tint werd na een tijdje oranje, bleehhh. De magnetic eyelashes vind ik echt een failure, gebruik fake lashes met glue dat werkt veel beter (voor mij, ik gebruik ze iedere dag). De bubble sheet mask heb ik ook van een Koreaans merk geprobeerd (wat is niet koreaans) en dat had zijn goed effect op mijn huid!

[Beantwoorden]


Door Loes op 14 september 2017 08:48

Leuk zo’n combinatievideo! Ik vind het bubble masker er leuk uit zien, maar heb dezelfde vraag als jij: op de onderkant zitten geen bubbles, dus hoe werkt dat dan?! Vind de oogschaduw van Kiko er echt zijdezacht uitzien.

[Beantwoorden]


Door Edith-Sofia op 14 september 2017 08:55

Leuke video, leuk om meerdere producten te zien! Dat bubble sheet mask ziet er zo grappig uit, net een wolkje!

[Beantwoorden]


Door Liset op 14 september 2017 09:59

Leuke video! Ik moet zeggen dat die tattoo brow me wel leuk lijkt om zelf te proberen. Ik heb een paar plekjes die net wat intenser mogen in mijn wenkbrauwen en als dat drie dagen blijft zitten is dat super handig. De corrigerende crème/cushion ziet er ook goed uit. Het maakt je huid echt een stuk rustiger!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 14 september 2017 13:37

Die bubble maskers vind ik er altijd zo eng uitzien…maar die wenkbrauw peel of geval lijkt mij wel weer super. Zag er in elk geval best goed uit. En aan die magneet lashes ga ik niet beginnen, lijkt mij erg oncomfortabel eerlijk gezegd…

[Beantwoorden]


Door Merlijn op 14 september 2017 16:37

Jaaa, had net even een lange chill video nodig. Gaat direct aan!

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 14 september 2017 19:31

Leuke combinatievideo Vera! Ik vond vooral het bubbelmasker heel bijzonder.

[Beantwoorden]


Door Angela op 14 september 2017 20:20

Ik wil je even complimenteren Vera. Want wat zijn je video’s en blog de laatste tijd super leuk.
Jaren lang heb ik echt een heleboel beautyblogs gevolgd. Die allemaal gestopt zijn, of over zijn op lifestyle. Mascha, Teske, Cynthia, en nog wel meer.
Maar jij bent nog steeds heerlijk met make upjes bezig. En ik vind het echt heerlijk verfrissend om te zien dat die blogs er ook nog zijn.
Ik volg je echt heel graag!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 september 2017 om 08:41:

Dankjewel! ❤️

[Beantwoorden]


Door Simone op 15 september 2017 09:42

Hee Vera,
Ik ben helemaal enthousiast over het wenkbrauwproduct. Bleef het ook echt 3 dagen mooi of werd het oranje/vaag?

[Beantwoorden]


Door Ivon op 15 september 2017 16:50

Wat een leuke vrolijke video!
En die tattoo-brauw staat je echt verassend tof !!!

[Beantwoorden]


Door Romy op 16 september 2017 11:12

Ik was heel benieuwd naar de oogschaduw van Kiko, met name deze kleur. Ik vind hem prachtig!

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 30 september 2017 15:26

de oogschaduw van kiko heeft wel mijn aandacht getrokken. liefs soraya

[Beantwoorden]