Essence Coast ‘n’ Chill

Ook als de zomer voorbij is, kun je naar de kust. Een lekker vest en stevige schoenen aan en je kunt uitwaaien op het strand en genieten van de zee. Coast ‘n’ Chill waait als een koele zeewind nog even de schappen van Kruidvat binnen. Een mooie collectie om de zomer mee af te sluiten en de herfst mee in te luiden. Het zijn verrassend leuke producten!

Hoe schattig ziet alles eruit! Echt weer even anders dan anders en ik heb gelijk zin om naar het strand te gaan en in een emmer de mooiste schelpen te verzamelen. Ik kreeg het eyeshadow & eyebrow palette opgestuurd, het strobing palette en de velvet matt liquid lipsticks kocht ik zelf.

Eyeshadow & Eyebrow Palette € 3,99

Strobing Palette € 3,99

Velvet Matt Liquid Lipstick € 2,59

Met de deksel dicht zie je een ombre patroon van licht- naar donkerbruin. Doe je de deksel open, dan zie je duidelijker verschil in de kleuren, maar het blijft een bijzonder effect. Zeker als wenkbrauw & oogschaduw palette heb ik zoiets nog niet eerder gezien!

Ik heb swatches van het hele begin, einde en het midden van het palette gemaakt, hoewel ik achteraf zie dat er toch nog wel iets meer kleurverschil in het palette zit. Lastig te swatchen dus, maar in gebruik des te interessanter.

Ik heb mijn wenkbrauwen ingekleurd en mijn ogen opgemaakt met het palette. Ik vind de kleuren heel mooi en goed passen bij mij als blondine. Ik heb voor mijn wenkbrauwen vooral de tint in het midden en de donkerste tint helemaal links gebruikt. Je kunt veel mixen en zo de perfecte tint maken. Ook kun je heel gemakkelijk het begin van de wenkbrauw lichter en de staart donkerder intekenen met dit palette. Handig!

Voor de ooglook heb ik ook de verschillende tinten gebruik om een mooi verloop te creëren. Ik merkte wel dat de lichtste tint (in de arcadeboog) niet zo heel goed pakt, maar verder werkt het palette prima en vind ik het hartstikke leuk!

Eyeshadow & Eyebrow Palette € 3,99

Nog een palette in de collectie: het Strobing Palette met drie verschillende highlighters. Breng die zomerse gloed terug!

De highlighters zijn lekker gevarieerd. Highlighters 1 en 3 zijn heel warm en glanzend, terwijl highlighter 2 een stuk koeler en matter is.

Ik heb alle drie de highlighters gecombineerd wat een supermooi en veelzijdig effect geeft. Als je goed kijkt zie je highlighter 1 op het hoogste punt van mijn jukbeenderen terug, highlighter 2 op de appeltjes van mijn wangen en highlighter 3 daaronder. De verschillende kleuren en glanzen passen prachtig bij elkaar. Love it!

Strobing Palette € 3,99

Last but not least: twee Velvet Matt Liquid Lipsticks in herfstige kleuren.

01 Smooth & Move – 02 Smooth & Groove

Smooth & Move is een geweldige nude. Bruin, maar ook een klein beetje oranje. Dit is een kleur die ik elke dag kan dragen.

Smooth & Groove heeft me verrast. Deze kleur is minstens zo mooi! Iets koeler en dieper. Heel interessant.

Allebei de liquid lipsticks voelen super zacht aan, maar drogen snel en perfect mat op. Ze blijven hierdoor ook heel erg lang zitten, makkelijk vier uur. Wil je de lipstick verwijderen, dan moet je flink boenen. Ik vind de kleuren prachtig en de lipstick zit en dekt perfect. Deze mogen van mij wel in het assortiment blijven!

Velvet Matt Liquid Lipstick € 2,59

Wat een geweldig leuke collectie! Super toffe, unieke en kwalitatief goede producten. Wat ben ik er blij mee! Ik heb bijna niets negatiefs aan de Coast ‘n’ Chill collectie of de producten op te merken. Ik kan dan ook geen favoriet product kiezen, I love it all! Wat spreekt jou het meest aan?

Essence is te koop bij Kruidvat en Trekpleister. De collectie Coast ‘n’ Chill is tot begin oktober 2017 te koop.

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget | 13 september 2017 | 39 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Ena op 13 september 2017 07:40

wat leuke review over deze producten, kan niet wachten om ze zelf ook uit te testen. <3<3<3

[Beantwoorden]


Door Marieke op 13 september 2017 07:43

Leuke review en producten! Vooral de lipsticks trekken mijn interesse. Zijn dit de enige twee liquid lipsticks in deze collectie?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 september 2017 om 07:58:

Yep!

[Beantwoorden]


Door Femke op 13 september 2017 07:57

Wat een verrassende producten, vooral het wenkbrauwpalette is handig zeg met de vele kleuren. De laatste liquid lipstick vind ik ontzettend mooi.

[Beantwoorden]


Door Sandra op 13 september 2017 08:17

Wat een mooie producten! Ik moet zeggen dat het me in eerste instantie niet zo aantrok, maar de tweede lipkleur vind ik prachtig, net als de highlighters.

[Beantwoorden]


Door Simone op 13 september 2017 08:20

Ik wil ALLE producten hebben! Echt heel mooi. Ga morgen gelijk een kijkje nemen!

[Beantwoorden]


Door Jolien Nathalie op 13 september 2017 08:27

Wat vreemd, is dat Essence Strobing palette niet net hetzelfde als het Catrice Deluxe Glow Highlighter palette? :) Ik weet niet of Catrice het nog verkoopt maar ik zie allesinds geen verschil tussen de twee.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 september 2017 om 07:59:

Ze hebben hetzelfde moederbedrijf, dus zou kunnen dat er soms een zelfde/soortgelijke verpakking gebruikt wordt.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 13 september 2017 08:51

Ik word er zelf niet zo wild van haha, maar gelukkig ben jij wel heel tevreden! De lipsticks zijn wel erg mooi :)

[Beantwoorden]


Door Loes op 13 september 2017 09:16

Ik ben onder de indruk van deze collectie! Het ziet er mooi uit en de producten werken zo te lezen ook goed.

[Beantwoorden]


Door Susan op 13 september 2017 10:05

Ik ben ook heel erg onder de indruk van deze collectie! Toffe producten allemaal zeg.

[Beantwoorden]


Door Liset op 13 september 2017 10:29

Oh, ik had niet verwacht dat ik deze collectie zo ontzettend leuk zou vinden. Het oogschaduw- en wenkbrauwpalette ziet er mooi uit, maar voor mij springen de matte liquid lipsticks er echt uit. Daar ga ik naar kijken.

[Beantwoorden]


Door Anna op 13 september 2017 11:01

Oh no, wat word ik hebberig van de matte lipsticks! Ik mag van mezelf geen lipproducten meer kopen haha, argh. Het highlighter palette ziet er ook super mooi uit, je zou echt zweren dat ‘ie van Catrice is, die lijkt er precies op!

[Beantwoorden]


Door Dana op 13 september 2017 11:04

Mooie producten! Ik ga vanmiddag even langs de kruidvat voor de lipproducten :)

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 13 september 2017 11:23

Wauw ik struggle echt al zo lang met mijn wenkbrauw producten. De enige die ECHT goed is, is alleen te koop in Athene en daar kom ik ook niet echt maandelijks. Deze nieuwe lijkt me echt heel erg goed! Ziet er ook weer heel mooi uit allemaal.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 13 september 2017 11:58

Oeehh highlighter 3 vind ik echt heel mooi! En wat brengen die lipsticks mooi aan zeg, niet verwacht!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 13 september 2017 13:01

Wauw, wat een mooie producten! Ik moet eerlijk toegeven dat ik ze in de winkel niet heel aantrekkelijk vond, maar nu ik ze zo bij jou zie wil ik ze toch hebben, hihi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 september 2017 om 08:00:

Oeps :D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 13 september 2017 13:19

Deze collectie vind ik echt verrassend goed. De highlighters hebben echt een prachtige glans en de lip kleuren staan je onwijs goed!

[Beantwoorden]


Door Lou op 13 september 2017 17:16

Wat zit die tweede lipstick vlekkerig zeg! Zonde van de mooie kleur…

[Beantwoorden]


Door Carla op 13 september 2017 18:35

Ik heb het strobing palette en jouw 2e lipkleur gekocht. Catrice had ook nieuwe lipproducten geetaleerd staan, ook heel fijne producten met toffe kleurtjes; ook 2 van gekocht! Perfect hoor budgetmerken met hippe producten.

[Beantwoorden]


Door Tricia McCoy op 13 september 2017 19:26

Dit collectie geeft me echte herfst vibes!! Wat een leuke collectie inderdaad!!

[Beantwoorden]


Door Tsja op 13 september 2017 19:30

Het is leuk als je van neutraal houd en alledaags.
Ik laat deze voorbij gaan,aangezien ik toch al deze kleuren in mijn stash heb.

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 13 september 2017 21:22

Wauw, ik reageer nooit maar ik moet even zeggen dat Smooth & Move je echt geweldig goed staat! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 september 2017 om 08:00:

Dankje!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 14 september 2017 08:41

Wat een fijne items. Zelf vind ik de liquid lipstick echt super mooi, die zal ik zelf ook wel snel halen voor deze fijne prijs. De ombre oogpalette is mooi maar saai en standaart naar mijn gevoel, het ziet er wel mooi uit om de manier hoe jij het aanbrengt. De highlighters zijn ook mooi maar ook hier is het weer vrij saai. Enige waar ik enthousiast van word is de lipstick!

[Beantwoorden]


Door Laura op 14 september 2017 21:51

Wat een leuke collectie! Die matte lipsticks zien er echt heeeel tof uit! Dat wenkbrauw/oogschaduw doosje ziet er als wenkbrauwpoeder echt goed uit. Volgens mij heb die ik die laatste wel zien liggen in de winkel.. Het strobe palette vind ik heel erg lijken op eentje van catrice!

[Beantwoorden]


Door AnnaHayli op 15 september 2017 00:11

Dat wenkbrauw en oogschaduwpalette en de liquid lips zien er goed uit ??

[Beantwoorden]


Door Romy op 16 september 2017 11:07

Mooie producten! Leuke collectie!

[Beantwoorden]


Door lisa op 16 september 2017 15:22

Heey Vera, ik heb ook net de liquid lipastick gekocht alleen bij mij plak ie best wel. Bij jou? Ik vind het namelijk wel een minpunt

[Beantwoorden]


Door Mentje op 16 september 2017 16:03

Leuke review zeg! En wat een mooie kleuren allemaal. Vooral de liquid lipsticks zijn twee mooie herfstige kleuren.

[Beantwoorden]


Door Mirte op 16 september 2017 18:29

Weer een super leuke review! Ik had het gisteren gelezen en was vandaag gelijk naar de kruidvat gegaan om de 01 lipstick te kopen! Ik vind m echt prachtig!?

[Beantwoorden]


Door Britt op 17 september 2017 09:48

Wat lekker positief! De lipsticks zijn nu al een favoriet van me!

[Beantwoorden]


Door Iris op 18 september 2017 17:29

Wat eng! Ik dacht er een paar maanden geleden aan dat het cool zou zijn om een ombre te maken net zoals die brow en eye ding en dan bestaat het opeens!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 18 september 2017 18:01

Ooo die lipsticks zijn echt super mooi zeg! Smooth & Move vind ik heel erg mooi en zou ik zelf ook wel willen!

[Beantwoorden]


Door Auke op 19 september 2017 20:09

Wat ’n mooie kleuren! Alleen jammer dat ze in mijn kruidvat de oude zomercollectie niet lijken te vervangen..

[Beantwoorden]


Door Ester op 20 september 2017 23:10

Ik had één van die liquid lipsticks gekocht, supermooie kleur maar ondanks dat ik dus nóóit last van droge lippen heb, droogde die lipstick mijn lippen erg uit en vond ik het geurtje ook een beetje vies. Zonde, want de kleur was wel erg mooi. Die nieuwe liquid lipsticks van Catrice vind ik dan fijner.

[Beantwoorden]

Ik antwoordt op 21 september 2017 om 07:04:

Same!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 10 oktober 2017 14:07

De oogschaduw en wenkbrauw palette gebruik ik echt elke dag sinds ik hem heb. Ik heb (donker)bruin haar en de donkerste kleur is echt perfect voor mijn wenkbrauwen, eindelijk een product dat niet te warm is. Ik gebruik de middenkleur en donkerste kleur ook graag voor mijn crease en outer v, ik vind het echt perfecte neutrale tinten met een koele ondertoon!

[Beantwoorden]