Fenty Beauty by Rihanna | Eerste Indruk

Fenty Beauty is eindelijk hier! De make-uplijn van Rihanna, geschikt voor elke huidskleur. Ik plaatste een bestelling om de producten te testen op camera. Van de Pro Filt’r foundation in de lichtste kleur, tot Trophy Wife highlighter. En meer! Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 16 september 2017 | 8 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Laura J op 16 september 2017 11:52

Vera, super dat je moeite doet om bijzondere of nieuwe producten in je bezit te krijgen en niet alleen de ‘standaard’ dingen reviewt die alle bloggers toegestuurd krijgen. Je onderscheidt je daarmee echt van de rest vind ik!
En dan bedoel ik niet alleen ‘duurdere’ producten uit het buitenland, maar ook Essence of Catrice bijvoorbeeld. De meeste bloggers laten alleen het perspakketje zien, maar jij haalt ook zelf nog producten om te testen erbij. Echt top!
En wauw, een te lichte foundation… Jammer dat de formule niet helemaal bij je huid past. Ik las ergens dat eerst een drupje jojaba olie op de huid kan helpen (na de moisturizer). Misschien het proberen waard?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2017 om 09:36:

Thanks Laura! En een drupje olie ga ik proberen! Goed idee.

[Beantwoorden]


Door Britt op 16 september 2017 12:36

Wauw, ik vind dat het een hele fijne review is geworden maar de foundation die spreekt mij persoonlijk wel heel erg aan, vanwege mijn huidtype, plus ik zie een potentiële goed passende kleur!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 16 september 2017 16:31

Leuk dat je de producten hebt geprobeerd! Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de foundation, vind het echt heel fijn dat er zoveel kleuren zijn, dat maakt de kans op een perfecte match een stuk groter. Wel jammer dat jouw keuze te licht voor je is!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 16 september 2017 16:54

Hier was ik erg benieuwd naar, maar ik vind de foundation wel tegenvallen hoor. Het dekt niet goed lijkt wel. De highlighter was ik het meest benieuwd naar en die ga ik hoogstwaarschijnlijk bestellen want ben al een tijdje opzoek naar een “echte” gouden highlighter aangezien de meeste toch een koele ondertoon hebben. Maar overall niet erg excited over de producten…had er meer van verwacht…

[Beantwoorden]


Door Nicole op 17 september 2017 18:39

Super fijne review! Ik heb zelf de foundation en de primer en de contour stick, lipgloss en spons zijn nog onderweg. Ik vind de foundation en primer tot nu toe erg fijn!

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 18 september 2017 19:29

Wat een fijn review, maar ik weet niet of ik het wel zou aanschaffen. Ik merk toch dat het mij niet helemaal gaat liggen denk ik. Liefs Soraya

[Beantwoorden]


Door Meryem op 19 september 2017 13:00

hoe bestel je dan van Sephora, sommige bestelen het van de franse sephora

[Beantwoorden]