L’Oréal x Balmain Color Riche Lipstick | Eerste Indruk

Ik heb er maanden op gewacht: de L’Oréal x Balmain lipstick collectie. Het is nu eindelijk zo ver, ik kan je alle 12 de lipsticks uit de collectie laten zien! In de Eerste Indruk video van vandaag swatch ik alle lipsticks en vertel ik wat ik ervan vind. De collectie is in gelimiteerde oplage vanaf 21 september exclusief verkrijgbaar bij Bol.com. 6 lipsticks koop je vanaf 23 oktober bij Etos en Kruidvat. Het is een limited edition collectie, dus op = op… Enjoy!

Deze video is gesponsord door L’Oréal Paris.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat vanaf 23 oktober:

Color Riche x Balmain 902 Legend
Color Riche x Balmain 355 Domination
Color Riche x Balmain 467 Freedom
Color Riche x Balmain 246 Confession
Color Riche x Balmain 647 Urban Safari
Color Riche x Balmain 905 Balmain Instinct

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored Video | 6 september 2017 | 23 reacties

Reacties

Door Laura op 6 september 2017 08:53

Aah! Ik was hier zó benieuwd naar! Stiekem wel een klein beetje teleurgesteld. Zitten niet echt kleuren bij die mij aanspreken/staan. Ik draag graag opvallend, maar wel draagbaar opvallend. Nude draag ik niet graag en kleuren met oranje maken me bleek. Alleen de paarse kleur zou wat kunnen zijn. Jammer!! Het zijn wel echt mooie hulzen!

[Beantwoorden]


Door Tingeling op 6 september 2017 08:54

Wat een enthousiasme… draag nooit
make-up, laat staan lipstick maar ik
zou ze nu alle 12 willen kopen! Ha ha!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 6 september 2017 09:21

Wat heb je dat leuk gedaan, vet :) Mooie kleuren ook en jouw enthousiasme spat er echt van af.

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 6 september 2017 09:59

Ik kreeg de persmail een tijdje terug en ik werd gelijk helemaal gek! Wauw een super collectie is dit en ik wist al dat dit gweldig zou worden. Ten eerste is de verpakking echt om te smelten, die capsules zien er zo chic uit en dat mag ook zeker wel voor deze leuke samenwerking. Mijn favoriete kleuren zijn de super donker rode op het begin, de peachy, de rood/oranje en de laatste kleur die je swatchte. Ik gebruik eigenlijk helemaal geen bullit lipsticks meer maar alleen liquid lipstick omdat ze langer blijven zitten en makkelijk aan te brengen zijn voor mij, maaaar voor deze collectie maak ik misschien wel een uitzondering!

[Beantwoorden]


Door Susan op 6 september 2017 09:59

Jaaaa zo tof dit!!! You go Vera :D Ze staan je ook erg goed, die rode en perzikkleurige zijn sowieso mijn favorieten.

[Beantwoorden]


Door Loes op 6 september 2017 10:10

Wow, wat een bijzondere collectie zeg! Echt hele vette kleuren, ook al zijn ze niet allemaal even draagbaar. Vind vooral die rode echt een toffe kleur.

[Beantwoorden]

Antoinette antwoordt op 10 september 2017 om 20:07:

Daar ben ik het niet mee eens, ze zijn allemaal erg goed draagbaar, maar het ligt ook aan de situatie en outfit!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 6 september 2017 10:22

Wauw wat een prachtige collectie. 21 september staat in mijn agenda om Liberation en Domination te shoppen.

[Beantwoorden]


Door Kelsey op 6 september 2017 10:41

Ik vind die laatste heel mooi maar zie die niet in de losse verkoop? Heel erg balen dit.. :(

[Beantwoorden]

Antoinette antwoordt op 10 september 2017 om 20:05:

Deze ‘Fever’ zat bij de 6 die erg beperkt verkrijgbaar waren. Bol.com heeft deze wel te koop gehad vanaf 30 augustus (was de datum dacht ik). Volgensmij is hij nu niet meer verkrijgbaar in Nederland

[Beantwoorden]


Door Willemse op 6 september 2017 10:58

De Balmain Instinct is echt zo ontiegelijk mooi , nog nooit eerder z’on draagbare chique groene kleur lipstick gezien.
L’oreal is zowiezo mijn favoriete drogisterij merk qua lipstick, nu kan ik dus he-le-maal niet meer kiezen whaaaaa
Te veel moois ;-P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 september 2017 om 11:08:

I know! Geweldige kleuren.

[Beantwoorden]

Antoinette antwoordt op 10 september 2017 om 20:06:

Helemaal mee eens! Ik heb ‘m en hij is geweldig!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 6 september 2017 15:02

Ik draag vrijwel nooit lipstick maar de paarse lijkt mij wel mooi :)

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 6 september 2017 18:20

Wow, de box is adembenemend mooi!! Nog maar niet gesproken te hebben over de inhoud ;-) Wat een mooie, bijzondere tinten! Yup, Domination ziet er inderdaad uit als een ‘Vera-kleur’, haha! Een prachtige tint die je heel goed staat.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 september 2017 om 11:08:

Geweldig he! Sprong ook echt een gat in de lucht toen het binnen kwam.

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 6 september 2017 19:56

WOW. Hier zitten echt bizar mooie kleuren bij. En ja ok girlcrush fangirling alles maar wat heb jij toch mooie lippen!

[Beantwoorden]


Door Britt op 6 september 2017 21:29

I’m sooooo excited!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 6 september 2017 23:23

Superfijn dat je alle kleuren ook meteen op je lippen laat zien! Dat geeft meteen een goede idee van hoe de kleuren daar uitpakken. Zelf heb ik wel interesse in Fever en Confession; wat een mooie kleuren zijn dat!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 7 september 2017 15:58

Ik vind ze er zo mooi uitzien. Het zijn echt bijzondere lipsticks en ook hele chique. Ik ben best wel blij verrast dat ze de prijs niet omhoog hebben gegooid hiervoor! Confession vind ik echt prachtig! De andere kleuren zijn ook heel tof, leuk dat ze wat uniekere kleuren in deze collectie hebben gestopt.

[Beantwoorden]

Antoinette antwoordt op 10 september 2017 om 20:08:

Ik heb confession ook en hij is zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 14 september 2017 22:40

OMG Vera, deze video is echt geweldig! Ik was zo benieuwd naar de collectie en kon ook echt niet kiezen tussen al deze prachtige lippenstiften. Dankzij jouw swatches heb ik uiteindelijk toch gekozen voor Urban Safari. Een hele simpele nudekleur, maar hij stond jou zo mooi! Ik kan niet wachten tot ie binnen is! ?❤️

[Beantwoorden]


Door Marijke op 24 oktober 2017 21:26

Weet iemand waar confidence nog te koop is?

[Beantwoorden]