YSL Fall Look 2017 | Night 54

Het is eindelijk weer eens tijd voor een ouderwetse uitgebreide make-upcollectie review! De eer is aan de YSL Fall Look Night 54, die ik een paar weken geleden binnenkreeg en toen alvast apart legde. Hij is namelijk te mooi om per ongeluk te vergeten. De producten zijn heel feestelijk en glitterend, maar is de kwaliteit ook een feestje?

De collectie is lekker uitgebreid en YSL stuurde mij een selectie van de producten op. Een groot lip- en oogpalette, mascara, lipstick en universele glinsterende poeder.

Palette Couture Variation Collector € 81,00
Mascara Volume Effet Faux Cils The Shock Waterproof € 35,00

Rouge Volupte Shine 61 Nu Impulsif € 37,50

Couture Hologram Powder € 33,00

Laten we beginnen met het ‘grootste’ product uit de collectie. Dat is dit palette met lipstick en oogschaduw. De verpakking met het holografische logo vind ik erg mooi en stijlvol uitgevoerd.

In het palette vind je eerst 5 kleuren lipstick, met daarnaast 5 tinten oogschaduw. Op de spiegel zit een sticker waarop de finishes (shine, satin, mat, etc) staan of in het geval van de oogschaduws wordt uitgelegd hoe/waar je het aanbrengt (base, eyeliner, etc). Slim gedaan!

Lip 1 – 2 – 3 – 4 – 5 | Oog 1 – 2 – 3 – 4 – 5

Lip 1 – 2 – 3 – 4 – 5

1 – Shine
2 – Satin
3 – Matt
4 – Satin
5 – Shine

Om het overzichtelijk te houden heb ik een collage gemaakt met alle lipstick. De Shine lipsticks (1 en 5) vind ik niet zo mooi, een beetje te streperig. De andere tinten bevallen me wel goed: ze zijn lekker intens en verdelen mooi. De kleurkeuze vind ik ook leuk. Er is nude, maar ook (fel)roze en rood. Mat, glanzend… Genoeg om uit te kiezen!

Zie je trouwens hoe lipstick 1 en 5 haast onzichtbaar zijn op de swatches, maar aangebracht op mijn lippen wel tot hun recht komen? Zo zie je maar weer dat swatches niet altijd alles zeggen.

Oog 1 – 2 – 3 – 4 – 5

De oogschaduws vind ik erg mooi. Waar ik vooral van onder de indruk ben, is de textuur. Deze is een stuk minder grof dan ik had verwacht bij zulke glitterende tinten. Het pigment komt goed over en zelfs blenden is eens geen totale ramp. De kleuren vallen op de foto’s een beetje weg, maar in het echt vind ik dat je wel goed een mooi verschil ziet. De highlighter is ook heel bijzonder, daar zit een blauwe gloed overheen.

De zwarte oogschaduw is bedoeld als eyeliner, die heb ik met het penseel uit het palette aangebracht. Aan dit dubbelzijdige penseel zit ook een kwastje voor de lipstick, die heb ik daar ook voor gebruikt. Een prima combinatie!

Palette Couture Variation Collector € 81,00

The Shock mascara zit in de vaste collectie van YSL, maar dit is een speciale (waterproof versie) voor de herfst. Ik vind de verpakking er stoer uitzien en ik ben gefascineerd door hoe het logo op de dop perfect aansluit.

Het is een onvervalste volume mascara. YSL staat daar toch ook wel een beetje om bekend, om hun intense mascara’s. Ik heb een haat/liefde verhouding met de mascara’s van YSL. Heet effect kan prachtig en heerlijk dramatisch zijn, maar soms gaat het net even te ver en wordt het klonterig en dik.

De eerste paar keer dat ik de mascara gebruike, vond ik hem fijn. Niet te klonterig, lekker veel volume en een beetje lengte. Hij zette mijn wimpers sterk aan en geeft snel (met het eerste laagje) al veel effect. Helaas begon ik na een paar keer te merken dat er steeds meer klonters op de borstel zaten en dat de stopper niet goed leek te werken. Een probleem wat ik al eerder met mascara’s van YSL heb gehad.

Ik draag de mascara op alle foto’s in dit artikel.

Mascara Volume Effet Faux Cils The Shock Waterproof € 35,00

Qua vormgeving vind ik de YSL lipsticks de allermooiste. Zo chique, echt iets waar je hebberig van wordt. Rouge Volupté Shine is in deze collectie in twee kleuren uitgevoerd. Dit is 61 Nu Impulsif, een nudetint.

De Rouge Volupté Shine lipsticks hebben een romige textuur, voelen super licht aan, zijn comfortabel om te dragen en makkelijk en vlug aan te brengen. Maar het zijn daarom ook geen hele intense lipsticks met veel kleur. Ik vind dat Nu Impulsif te weinig doet op mijn lippen, de kleur valt heel erg weg. De lipstick voelt heerlijk aan, maar ik heb liever wat meer effect. Blijft zo’n twee uur zitten.

Rouge Volupté Shine 61 Nu Impulsif € 37,50

De Couture Hologram Powder is echt een heel leuk en bijzonder product. Het is een hele zachte, glitterende poeder die in een potje zit gedrukt. De poeder is universeel, te gebruiken op ogen, lippen, jukbeenderen… Waar je maar wilt.

De glans is zó mooi. Echt heel mooi. Het lijkt haast een beetje nat, omdat er zoveel glitters in zitten. De basis is roze, maar er zitten nog veel meer kleuren in verstopt.

Ik was bang dat de glitters heel grof zouden zijn, maar het effect is prachtig! Ook op mijn jukbeenderen gebruikt lijkt de Couture Hologram Powder een beetje nat of vettig. De glans is heel heftig en ik denk dat deze poeder ook geweldig zal staan als oogschaduw. Ik denk dat dit mijn lievelingsproduct is. Mega mooi.

Couture Hologram Powder € 33,00

Aan deze collectie hou ik zeker geen kater over. Ik vind de producten ontzettend mooi en goed uitgevoerd. Ik ben er helemaal blij van geworden! Dat de herfst er alweer aankomt, daar sta ik niet bepaald om te springen maar met producten als deze wordt het hopelijk toch nog een beetje een feestje.

YSL Beauty Fall Look 2017 Night 54 is vanaf september verkrijgbaar bij de parfumerie.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 5 september 2017 | 25 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Femke op 5 september 2017 06:13

Toen je de lipproducten uit het palette ging swatchen dacht ik eerst ‘hey, ik mis er 2′. Tot ik goed keek, grappig dat ze op je lippen dan wel weer opvallen. 1 vind ik wel oké, 5 vind ik ook niet zo mooi. Jammer dat de mascara na een tijdje gaat klonteren, ik vind hem namelijk wel mooi. De lipstick vind ik erg mooi, maar niet bijzonder en ik zou daar niet zo’n flink bedrag voor wegleggen. De Couture Hologram Powder vind ik de verrassing van deze producten, wat is die mooi!

[Beantwoorden]


Door femketje op 5 september 2017 08:18

ik vind de lipkleurtjes in het palette wel pretty on the lips :D

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 5 september 2017 08:22

Die Hologram Powder!!! <3

[Beantwoorden]


Door Mariska op 5 september 2017 08:40

Die hologram powder is mooi zeg! Maar ik vind van de lipsticks die roze en rode tinten je ook heel mooi staan.

[Beantwoorden]


Door TypischKim op 5 september 2017 08:49

Wat een mooie producten, wauw! Bij de swatches van de lipkleuren uit het palette dacht ik: huh waarom zijn het er 3 in plaats van 5? Haha. Maar op je lippen zijn ze mooi subtiel.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 september 2017 om 11:06:

Haha ja ze vallen een beeeetje weg ;)

[Beantwoorden]


Door Sandra op 5 september 2017 08:52

Wauw die hologram powder is echt prachtig zeg, wat een pareltje!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 september 2017 om 11:07:

Gaaf he!

[Beantwoorden]


Door Christa op 5 september 2017 09:07

Altijd als je wat koelere tinten in je make-up gebruikt, denk ik WAUW wat staat dat je prachtig!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 september 2017 om 11:07:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Amy op 5 september 2017 09:45

Wauw, vooral de oogschaduws vind ik heel mooi. Staat je ook zeer goed!

[Beantwoorden]


Door Willemse op 5 september 2017 10:48

oeh die lipstick, prachtig zeg.
Ik hou absoluut niet van veel kleur op mijn lippen maar vind het wel belangrijk dat ze er mooi verzorgd uitzien.
En omdat deze sheer variant zonder spiegel er ook netjes op gaat vind ik het niet erg om ‘m wat vaker te gebruiken.
De andere producten vind ik persoonlijk iets te heftig maar bij jouw staan ze super mooi zeg.

[Beantwoorden]


Door Susan op 5 september 2017 10:52

Oh wat een mooie look! Vind alleen de prijs van dat palette echt bizar hoog haha. Dat holo poeder is ook heel erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Trista op 5 september 2017 11:38

Waauw, wat een mooie producten :)! De look staat je ook mooi zeg :D

[Beantwoorden]


Door Anna op 5 september 2017 11:38

Vera, wat hou ik toch van je make-up reviews <3 Je hebt weer zo'n prachtige look gemaakt. Die highlighter is echt suuuuper mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 september 2017 om 11:07:

Super lief, dankjewel Anna!

[Beantwoorden]


Door Silke op 5 september 2017 13:48

Wow, die highlighter is wel echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 5 september 2017 15:27

Wat een mooie producten. De lipkleuren in het palette vind ik erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Britt op 5 september 2017 15:58

Wauw, wauw, nog eens wauw. Het lippalette is mijn favoriet!

[Beantwoorden]


Door Mjay op 5 september 2017 18:06

Het palette ziet er ZO mooi uit, wauw! Maar voor die prijs zijn het niet echt mijn kleuren. Zulke collecties maken het najaar idd minder zwaar Haha ;)

[Beantwoorden]


Door Loes op 5 september 2017 18:30

Wauw, mooie collectie zeg! Vind het alleen wel altijd een beetje vies als lipkleuren en oogschaduws zo in hetzelfde palette zitten, er komt geheid poeder in de lipkleuren..

[Beantwoorden]


Door Nicole op 5 september 2017 21:40

Wauw wat een prachtige collectie. Ik ben echt verliefd op de lipstick.

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 5 september 2017 23:26

YSL is altijd top! Elke keer wanneer ze een nieuwe collectie hebben of een item smelt ik helemaal weg. Wat zijn ze toch goed met de vormgeving van hun producten, daarvoor moet je het al hebben. De palette ziet er heel mooi uit alleen ik ben niet echteen fan van lipstick in palettes. Geef mij maar de echte bullit lipstick daar kan ik pas mee werken en makkelijk bijwerken voor onderweg.

[Beantwoorden]


Door Simone op 6 september 2017 16:20

WAUW, De hologram powder is zó onwijs mooi. Ik vind de lipsticks eigenlijk ook wel heel erg mooi, ook 1 en 5! Fijn voor bij een naturel look. Ik vind de ooglook die je hebt gemaakt ook echt super.

[Beantwoorden]


Door D op 16 september 2017 19:28

De hologram powder is echt heel mooi! Heeft iemand deze al gespot bij Douglas of Ici Paris? Want ik kom hem nergens tegen, ook niet online en zou hem graag willen testen!

[Beantwoorden]