Beste Sephora Parijs shoplog ooit! (en meer)

Toen ik vorige week in de auto naar Parijs stapte, had ik een aardige wishlist in mijn broekzak. Ik verwachtte niets, maar voor het geval dát, was ik voorbereid. En dat heb ik geweten, want ik ben nog nooit zo goed geslaagd bij Sephora. Sinds vorig jaar zijn er super veel merken bijgekomen. Kat Von D, Huda Beauty, Becca, Fenty Beauty… Ik keek mijn ogen uit én kocht mijn bankrekening leeg. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 28 september 2017 | 17 reacties

Reacties

Door Susan op 28 september 2017 08:24

WOW! Wat een aankopen joh, ik ben méga jaloers. Ik stond vorige week ook in de sephora maar heb slechts 2 dingen gekocht haha. Ik ben heel benieuwd naar al je reviews!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 september 2017 om 11:25:

Thanks Susan!

[Beantwoorden]


Door Petra op 28 september 2017 09:15

Meid wat een mooie spullen heb je gekocht! Echt waanzinnig, ben benieuwd naar de reviews. Vooral van de oogschaduwpalletten! Maar goed dat er geen Sephora meer in Nederland zit, want ik zou compleet failliet gaan;))

[Beantwoorden]


Door Loes op 28 september 2017 10:03

Wat veel mooie aankopen! En wat een prachtige hotelkamer. Ik ben heel benieuwd naar alle reviews, vooral die paletten van Huda beauty, die zien er mooi uit. Vind de jas die je op het laatst laat zien ook super tof trouwens, die rozen maken het heel speciaal!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 28 september 2017 10:22

Wauw mooie spullen heb je gekocht!!! Huda beauty LOVEEEE?

[Beantwoorden]


Door Seren Okul op 28 september 2017 13:51

Ohh heerlijke shoplog! Love het jasje ook. Nu wil ik ook naar Parijs

[Beantwoorden]


Door Ivon op 28 september 2017 14:11

Wat een prachtige spullen heb je gekocht!
Oooh ik moet me echt inhouden nu om niet meteen naar de sephora website te gaan haha! Heeel erg benieuwd naar de Huda Beauty paletten! Hoop dat er snel een review van komt.
En het jasje staat je echt heel leuk

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 september 2017 om 13:02:

Thanks ivon!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 28 september 2017 15:00

Wauw wat heb je mooie dingen gekocht! Twee weken terug ben ik in Amerika los gegaan bij Sephora haha. Het Levi’s jasje heb ik daar ook gepast, alleen zonder de rozen. Zo’n spijt dat ik hem heb laten liggen voor 80 dollar!

[Beantwoorden]


Door Britt op 28 september 2017 16:05

Ik ben zo benieuwd naar de paletten van Huda Beauty! Je hebt prachtige dingen gekocht, en ik kan natuurlijk ook niet wachten op de reviews van de rest!

[Beantwoorden]


Door Manon op 28 september 2017 19:18

Wow wat een boel mooie spullen heb je weten te kopen!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 29 september 2017 16:41

Mooie aankopen! Ik ben erg benieuwd wat je van de Kat von D liquid lipsticks gaat vinden. Lolita II staat nog op mijn wish list.

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 30 september 2017 14:16

wouw wat een prachtige aankopen zeg. Ik ben erg benieuwd naar de huda palette’s. En je spijkerjasje vind ik erg mooi. Moet even iemand vinden die mee naar parijs wilt met mij, want ik MOET ook naar die tentoonstelling hoor. Liefs Soraya

[Beantwoorden]


Door Winny op 30 september 2017 15:28

Super leuke video! Welk hotel is dit?

[Beantwoorden]


Door daisy op 30 september 2017 17:56

Nu wil ik ook naar de Sephora :(

[Beantwoorden]


Door Mieke op 1 oktober 2017 01:25

Zalig! Ik zou ook wel eens willen los gaan in de Sephora ?

[Beantwoorden]


Door Cis op 3 oktober 2017 09:07

Wat heb je een geweldige ketting om met het bijtje. Misschien is deze al eens voorbij gekomen, maar heb je deze gevonden? xxx

[Beantwoorden]